Dr. Haydar Dümen Sayıya takılıp kalmayın
HABERİ PAYLAŞ

Sayıya takılıp kalmayın

Haberin Devamı

Cinsellikte sayılar üzerinde hesap yapmak çifte sadece mutsuzluk getirir. Erkek, çevreden duyduğu abartılı sözlere kulak asarsa kadın cinsellikten bıkar, usanır hatta soğur. Hedef belirlediği sayıya ulaşmakta zorlanan erkek ise komplekse kapılır, huzursuz olur. Siz siz olun, yatak odasında uyumu yakalamak için her şeyi akışına bırakın...

GÜNÜN SORULARI

Seks yaparak 120'ye kadar yaşar mıyım?

30 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Eşimle günde 5-6 kere düzenli olarak ilişkiye giriyorum. Bir haberde düzenli seks hayatının insan ömrünü uzattığını okudum. Hesaplamalarıma göre böyle giderse 120 yaşına kadar yaşayabilirim. Sizce bu mümkün mü?

CEVAP Değerli okurum, doğada bir düzen vardır. Buna halk arasında ‘Kantarın topuzu’ derler. Ayrıca ‘kantarın topuzuna dokunma’ sözü de yaygındır. Kantar bir tartı aracıdır. Halen ağır yüklerin tartımında örneğin odunculukta falan kullanılır. Onun denge ayarı topuzundadır. Cinsellikte de bu topuzdan benzetme yapılmış, testisler topuza benzetilmiş. Fıkralarda da vardır, yazmıyorum. Eğer bu topuzu oynatarak 120’li yaşlara varılsaydı, senin atalarının ataları işin sırrını hemen keşfederler, şimdi ülkede 150’likler dolaşır olurdu. Hadi hayalini de süsledik diyelim. İyi mi olurdu? Sokakta 150’likler ordusu, sen de babanın dedesiyle cümbür cemaat sofrada olurdunuz. Gelelim şu sayı hesabına: Yine halk jürisine başvuralım. Onlar diyorlar ki “Ne fazlası ne azı, yaşatır bize hem kışı hem yazı.” ‘Bir kuyudan hiç ya da çok su çekersen kuyu kurur’ demişler. Yukarıdaki örneklerde olduğu gibi bilimle tecrübenin el ele olmasından yanayım. Bilim de aynen halkın söyledikleri gibi durumu yorumluyor. Dengenizi bozmayın, gerisini doğanın mekanizmasına bırakın diyor.

Spermler fışkırmazsa çocuğun olmazmış



21 yaşındayım. Boşalırken spermler fışkırmazsa rahime ulaşmaz çocuk da olmazmış. Acaba bu doğru mu?

CEVAP Değerli okurum, sen daha bu yaşta çoluk çocuk düşünüyorsan haydi hayırlısı!!! Sosyal yapıya göre daha çocuksun. Yani yavrum, ailene bağımlısın. Karnını onlar doyuruyorlar. Sen çocuktan önce baba ekmeğine muhtaç olmadan meslek sahibi olmanın yollarını arayacaksın. Gelelim öteki bilgilere; spermlerden önce ilgilenmen gereken pek çok konu var. Öğren ki evlilikte mutluluğu yakala. Örneğin; kadınlarda klitoris adlı oluşum yani bir bombanın ufak ateşleme pimi var. Bu organ nerededir ve ne işe yarar, biliyor musun? Kızlık zarlarının yüzde kaçı esnektir yani kanamaz? Kadınların yüzde kaçı orgazm olamıyor? Erkeklerdeki erken boşalma oranı nedir? Yani sen elinde silah olmadan (bilgi) bir vatan kurtarma savaşına katılırsan sonunda Niyazi olursun!!! Unutma ilk hayal kırıklığını da eşin yaşayacak. Bir süre sonra sen sosu olmadan o lezzetli yemeğin yenilemeyeceğini anlayacaksın. Değerli okurum, fışkırmaya gelince; spermler ne yapacaklarını senden daha iyi biliyorlar. Çünkü onlar doğanın askerleri. Sizin gibiler de hayatın tecrübesiz erlerisiniz. Sperm, bir mermi gibi dışarıdan bile hedefine ulaşır. Yapısında bir bozukluk varsa, yolunu şaşırır.

Duramıyorum



2 yıldan beri aşırı mastürbasyon yapıyorum. Bilgisayar başında olduğum zaman porno sitelere giriyorum ve böyle tatmin oluyorum. Kendime hakim olamıyorum, ne yapmam lazım?

CEVAP
Değerli okurum, sana dua ediyorum. Bilgisayarın çöksün, içinde bazı yerleri iyice bozulsun. Yeni bir bilgisayar alana kadar 3-4 ay şöyle bir dünyayı anla, hayata dön. Kendine temiz bir yol seç. Oku, öğren. Sayısını dengede tutmak koşuluyla cinselliğini de dışlama.

Gecede 3 kez ilişkiye girilir mi?



Arkadaşım 34 yaşında ve 8 yıllık evli. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. “Doymuyorum” diyor. Eşi bıkmış. Acaba doğru mu söylüyor, anlattıkları abartı mı?

CEVAP Normal yavrum. Sayıca obur. Bu tempoyla cinsel yaşamı uzun süre garantide olmaz. Okurum, sana ne el alemin yaptıklarından? Ölçülerini kendine göre tut. Kadın var, ayda bir zor ister. Kadın var, her gün ister. Doğada bile ağaçlar, çiçekler aynı boyda mı?

Gebe kalır mı?

17 yaşındayım, yazılarınızı arada okuyorum. Evlenmeden ilişkiye girmeyi düşünmüyoruz ama içimiz kıpır kıpır. Arda bir şeyler yapalım diyoruz ama ya kız hamile kalırsa?

CEVAP Çocuğum seni kara listeye aldım. Ne demek Haydar Hoca’nın okuluna arada bir uğramak? Her gün geleceksin. Hangi yaşta ne yapacağını bileceksin, bütün bunları bu köşeden öğreneceksin. Tabii ki içiniz kıpırdayacak. Kanınız fıkırdayacak. Ama karnınız da guruldayacak. Çünkü açsınız. Bu konuyu bir de ailenize danışın bakalım, onlar ne diyor?

Boşalırken hıçkırık tutuyor



16 yaşındayım. Çoğu zaman boşalırken hıçkırmaya başlıyorum. Ne yapayım? CEVAP Değerli okurum, hıçkırık başladığı zaman eline bir kese kağıdı al. Ağzını burnunu kese kağıdının girişiyle iyice kapat. Kese kağıdının içindeki havayı solumaya başla. Hıçkırığının çabuk geçeceğini göreceksin.

Hiçbir gelişme olmadı

26 yaşındayım. Penisim 12.5 santim olduğunda büyütmek istedim. 8 haftaya kadar gözle görülecek kadar büyüyeceği yazıyordu. 2 kutu aldım ama değişiklik olmadı. Penisimi nasıl büyütebilirim? CEVAP Değerli okurum, 4-5 milim bile büyümüş olsa bugün pek çok gencin cebinde senin aldığın haplardan olurdu. Hapı piyasaya süren sahtekarlar köşeyi döner, fabrikalar kurardı. Yazık sizlere, umutlarınıza, paralarına. Ama 12.5 santim penis her işi aslanlar gibi yapar. Sadece kilo alma.

Penisim şişiyor



18 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda ne zevk suyu ne sperm geliyor. Bir de cinsel organım şişiyor. Çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP
Değerli okurum, şişmeye pek takılmadım ama meni ve zevk suyu gelmiyorsa bunu nedenini bulmak gerekir. Bir üroloji arkadaşımıza uğrayıver.

Mastürbasyona başladım

23 yaşındayım, hiç cinsel ilişkim olmadı. Geçen yıl mastürbasyon yapmaya başladım Ben ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, 1 yıla öncesine kadar ne yaptın be yavrum? İşi rüyalara mı bıraktın? Bu mübareğe de hiç dokunmamak olmaz ki. Bırak biraz çalışsın, antrenman yapsın. Biraz da meni boşaltmanın yararı olur, zararı olmaz. Orada takılıp kalma. Hadi yavrum, zaman kaybetmeden önce flört et, aşkını yaşa. Haftada 3 kere mastürbasyon yap. Ve de cinsel birleşme zamanın gelmiş.

Sevgilim acı çekiyor

34 yaşındayım. Sevgilim ilişkiye girerken canım yanıyor ve ağrı çekiyorum. Acaba geçer mi? CEVAP Sevgili okurum, vajinada özellikle mantar türü bir iltihap aklıma geliyor. Cinsel organ olumsuzluğu da olabilir. Bu konuda partnerine iş düşer. Biraz yumuşak, sevecen biçimde teknik olayı çözümlemeli. Bunlardan önce bir kadın doğum uzmanına görün.

Bozulmuş mudur?



Üç ay önce penisim kız arkadaşımın vajinasına girdi. Kız canının çok yandığını söyledi. Kan da geldi. Kızlığı bozuldu mu? CEVAP Sevgili okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Geneleve gitmek istiyoruz ama...

Yolda giderken bütün kızlara bakıyorum. Yaşım küçük olduğu için geneleve de gidemiyorum. Ama arkadaşlarım oraya gitmek istiyor. Bize ne yapalım?

CEVAP
Sevgili okurum, önce geneleve gitmek için sabırlı olun, bekleyin. Gitme yaşınızda bile mehter marşıyla gidin. Kızlara bakıyorsan bak. Yani çiçek tarlasına bak. Ama koparmamaya dikkat et!

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder