Dr. Haydar Dümen Sevmekle ya da aşkla ilgisi yok
HABERİ PAYLAŞ

Sevmekle ya da aşkla ilgisi yok

Kadının en büyük sorunu orgazm olamamak. Pek çok kadın “Eşimi seviyorum, neden olmuyor?” diye soruyor. Hanımlar, bu işin sevgiyle, aşkla ilgisi yok. Eşiniz sizi keşfetsin, nelerden hoşlandığınızı bulsun. Suçlu aramayın, zamana bırakın.

Mutlu etmiyor

Penisimin küçüklüğünden şikayetçiyim, sadece 13 santim. Bazı yerlerde normal olduğu yazıyor ama beni mutlu etmiyor. Düzenli bir seks hayatım yok. Bu yüzden çok utangacım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kararı bizler vereceksek iyidir. Bazı şeyler keyfe kalmıyor. Önemli olan işlevini yerine getirmesidir.

Haberin Devamı

Sürekli kaçıyorum

30 yaşındayım. Uzun zamandır kız arkadaşımla yaşıyorum ama şu sıralar ondan kaçıyorum. Onunla birlikte yatınca cinsel isteğim kalmıyor. Agresif biri oldum. Kendime hakim olamıyorum ve çok kırıcı davranıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Kaçmaya devam yavrum. Formülü bulmuşsun, çare arıyorsun. Ya da çareyi bulmuşsun, formül arıyorsun. Ben ne yapayım? Benim de elimi kolumu bağlıyorsun. Aklına uy. Uyduğun aklına bir tutam vicdan koy ve yola koyul.

İsteğim çok azaldı

27 yaşındayım, 1.5 yıl önce 4-5 ay anti depresan kullandım. Bu cinsel isteğim çok azalttı. Ereksiyon sorunu yaşıyorum. Okuduğum yazılarda bu tip ilaçların cinselliği etkileyeceği yazıyordu. Eski isteğime kavuşmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Eski cinselliğini bulacaksın. Çünkü bir şey kaybetmedin. O ilaçlar alındığı sürece bu tür sonuçlar olabiliyor. Ama ilaç bedenden atıldıktan sonra hiçbir iz kalmıyor. O dönem zarfında duyguların ve organ fizyolojisi şartlandı. Bu şartlanmayı da sen kafana taktın. Üzerine gidince de o da nazlanıyor.

Orgazm olamıyorum

33 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşimle 7 yıl önce severek evlendik. Maddi sorunlar cinsel hayatımıza yansıyor. Hiç orgazm olmadım. Zevk alıyor, eşimle birlikte olmak istiyorum ama orgazm olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazmı henüz yakalayamadın. Birçok kadın senin gibi. Bunun aşkla, sevgiyle ilgisi yok. O başka, bu başka. Bazı kadınlar klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemiyorlar. Vajinal orgazmın sorumluluğunun bir bölümü de eşinde. Birleşme süresi, ustalığı, sevecenliği gibi. Şimdilik kolay çare bulamıyoruz. Biraz bekleyelim, fantezilere devam edelim.

Haberin Devamı

Nasıl kurtulurum?

21 yaşındayım, sorunum erken boşalma. Bu yüzden ilaç kullanıyorum. O zaman ilişki uzun sürüyor. Bu ilacın ilişkim için bir sakıncası var mı? Erken boşalmadan kurtulmanın yolu yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, sözünü ettiğin hapın erken boşalmaya katkısı yok. Bu yaşlarda bu tür haplar kullanmaya muhtaç kalırsan gelecekte ne olacak? Erken boşalma, geç boşalma bunlar zamanla düzelecek. Sadece biraz mantığını, aklını, sosyal ve doğa dengelerini düşün yeter diyorum.

Doyuma ulaşamıyorum

46 yaşındayım, 7-8 yıldır sertleşme sorunu yaşıyorum. Uzun yıllardır insülin kullanıyorum. Şekerim düşük ya da yüksek olduğu zaman sertleşmiyor. Şeker normale dönünce de erken boşalma olduğu için doyuma ulaşamıyorum. Sabaha karşı uyurken sertleşme oluyor. Çok huzursuzum, ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, anlattıklarına göre organik olarak sağlamsın. Ama bu teşhisin kesinleşmesi için büyük bir laboratuvarda renkli penis dopleri yaptır. Damarlarda kaçak var mı ona bakalım. Çünkü şeker hastalığı böyle sonuçlar yaratabiliyor. Sonucu bana bildir, çare bulalım.

Bozuldu mu?

25 yaşındayım. Nişanlımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken yüzeysel bir şeyler yaşadık. Benden kahverengi kan geldi. Yaklaşık 2 saat sonra da adet gördüm. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, ne zarar gördü ne yırtıldı. Her şey saat gibi tıkır tıkır işliyor. Kızlık zarın da sağlam yerinde duruyor.

Etkilenmiyorum

Bu yaz evlenmeyi düşünüyorum. Nişanlımla öpüşürken ya da sevişirken etkilenmiyorum, cinsel organımda kıpırtı olmuyor. Ama elle temas olduğunda hemen etkileniyorum. Bu durum 3-4 yıldır böyle. İkimiz de durumdan çok rahatsızız. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir evlenin bakalım. O zaman devreye girelim. Ne gerekirse yapalım. Bu durum uzaktan gazel okumaya benziyor. Ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ya acı çekersem?

26 yaşında, 6 aylık evli kadınım. İlk gece ilişkiye giremedik. Ancak 1 ay sonra birleşme oldu, çok acı çektim. Bu yüzden şimdi de ilişkiye giremiyorum. Sizce ben vajinismus muyum? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinismus. Onu çözüyoruz. Kaygılanacak bir durum yok. Acısız sürekliliğini sağlarız.

Hiç boşalmadım

23 yaşındayım. Bir yıl önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sorunum boşalamamam. O boşaldığı zaman ilişkiyi bitiriyoruz. Mastürbasyon yaptığımda sorun yok. Kız arkadaşımla ilişkimiz gayet iyi gidiyor. Ama bu sorun yüzünden kendini kötü hissetmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sorun mastürbasyona alışmandan kaynaklanıyor. Hep söylerim kimi kahvaltıda çay, kimi kahve kimi de çorba ister. Hani derler ya ‘Alışmış kudurmuştan beterdir’ diye onun gibi. Bu tür alışkanlıklar evlilikte de sürüyor. Evlilik bundan zarar görüyor. Mastürbasyonu elden geldiğince azalt. Cinsel birleşmeyi hem öğren hem de bedenini ona şartla. Çünkü doğalı o.

BÖYLE SORU YOK!

Erkekler peşimi bırakmıyor

23 yaşında, güzel bir kızım. İki sevgilimden de beni ilişkiye zorladıkları için ayrıldım. Yeni biriyle ilişki yaşamaya korkar oldum, erkekler peşimi bırakmıyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili kızım, işte erkekler böyledir. Kimi dilenci gibidir. Verirsen alır, vermezsen peşini bırakırlar. Onlar bal alacak çiçeği çok iyi bilirler. Senin gibisini de görünce delirirler. Sen ki hem güzel, hem cilveli, öfkeli ama aynı zamanda neşeli, bilmem ne demeli? Çocuklar şaşkına dönüyorlar. Niyetlerini peşinen önüne sürüyorlar. Şöyle ağırbaşlı, yay kaşlı, niyetleri saklı ama güvenilir bir akılla sana yaklaşsalar değil mi ama? Kızımız kafeste, 3 ay sonra bir gün olanlar olur, kızımız da kendini kaçtığı ortamda bulur. Kızım, tehlike onlarda değil, uzakta sinsi sinsi duranlarda.

GÜNÜN SORULARI

Günde 4 mastürbasyonun zararı olur mu?

26 yaşındayım. Bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim yani bakirim. Günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana zararı olur mu?

Yavrum, olmaz olur mu be okurum. Her gün, günde 4 defa mastürbasyon yapmak “Ben boş gezenin boş kalfasıyım” diye çığlık atmaktır. Kısacası, büyük zaman kaybıdır. İşin gücün, ailene karşı hiç sorumluluğun yok mu? Bir hobin de mi yok yavrum? Ah benim garibim, sen eline takmışsın kafayı. Şimdilik dünyanın en güzel kadını elin sana. Haydar Hocan der ki bir an önce elini unut, aklındaki coşkulara da son ver.

Erken boşalıyorum

İki yıllık evliyim, her ilişkiye girdiğimizde erken boşalıyorum, kısa sürüyor. Bir de spermim eşimin rahminden dışarı akıyor, neden acaba?

Değerlilerin değerlisi, eşinin bir tanesi okurum, sen düşünüp neden arasan da farkında olmadan bu gerçeği bilirsin. Evet yavrum, erken boşalma başa dert olan bir illettir. Ancak çözümü basittir. Ara çözsün sorununu doktorlar. Ben bildiğimi öğreteyim sana. Ancak hayatta bu kadar karmaşa içinde, yüzlerce erken boşalma sorusu peşimde, sizlere “tedavi olun yavrularım, tedavi olun” yakarışlarımı tekrarlıyorum. Spermin dışarı akması normaldir, bunu kafaya takma.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla destek veren akıl yine aklın kösteğidir. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder