Dr. Haydar Dümen Şifre erkeğin elinde...
HABERİ PAYLAŞ

Şifre erkeğin elinde...

Haberin Devamı

Bazı kadınlar orgazmı yaşamakta zorlanıyor. Eşlerini seviyorlar ama zirveye ulaşamıyorlar. Bu konuyu büyütmeyin. Cinselliği bir kasa gibi düşünürseniz bu kasanın şifresi erkeğinizin elinde. Size destek verirse bu engebeli yolu daha kolay aşarsınız...

BÖYLE SORU YOK!

Aklım hep cinsellikte

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla hep yan yanayız. İçimden onunla sevişmek geliyor. Ama biz cinselliği yaşamıyoruz. Ne yapayım?

CEVAP

Birkaç formül var ama denemeden bir şey diyemem. Erkek kıza isteğini söylemek için çatıdaki kedilerin ilişkisini göstererek “Biz de öyle yapalım mı?” diyor. Kız “Ama ben çatıya çıkamam ki” diye cevap veriyor. Erkek güvercin, dişisine sürekli kur yapıyor. Bunu gören kız, sevgilisine “Salağa bak, boşa kürek sallıyor, hadi yuvaya gidelim demeyi bilmiyor” deyip erkeğe bakış atıyor. Aklı başına gelen erkek “Ya benim evde sana göstereceğim pul koleksiyonum var” diyor. Okurum, her şeyin bir formülü vardır, bulan kazanır.

Nasıl evleneceğim?

29 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. İlk denemede ereksiyon olamadım. Nasıl evlenip baba olacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ilişki için geç kaldın. 20’li yaşlara girerken ya da girdikten sonra yapacağın denemede başarı şansın artardı. “Öyle olsaydı, başarılı mı olacaktım” dersen, yine aynı şey olacaktı ama ihtimali düşecekti. Bir de buna mastürbasyon şartlanmasını eklersek sonuç şaşırtıcı değil. Hiçbir kuşkuya kapılmadan evleneceksin. Kadının ve doğacak çocukların seni bekliyor. Doğacak erkek çocuğunun adını Haydar, kızının da adını Gül koyarsan, o çocuklar bizi de ilgilendireceği için her türlü sorunda biz manevi torunlarımıza koşarız.

Neden orgazm olmuyorum?

3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Cinselliği seviyorum ama ilişkiye girince olmuyor. Nedenini çok merak ediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, nedenleri çok. Yani kadınların yüzde 40 senin gibi olduğundan bu konunun tek bir sebebi yok. Çünkü partner de önemli rol oynuyor. Erkeklerin çoğu, cinsel ilişkiyi tek boyuta yani organlara indiriyor. Ruha pek önem vermiyor. Bir de kadın kitap gibidir, okumasını bilen kazanır derler. Biri de buna karşılık “Kitap var, ansiklopedi gibidir, oku oku bitmez. Ama kitap turşu kurmaya programlıysa kavanozun kapağı sofraya göre açılır” demiştir. Her ikisi de doğrudur. Hüner o kitabı okuyabilmektir.

Karım fazla istekli

25 yaşındayım. Eşimle 3 aydır evliyiz. Eşim cinsellikte aşırı istekli, ben öyle değilim. Bunu konuşursam beni aşağılamasından korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, eşin fazla ateşli. Cinsellik ve evlilik uyum demektir. Uçlarda oynamak hep sorun yaratır. Erkeklerin kapasitesi sınırlıdır. Bunu eşine anlat. Kadınlar sonsuz enerjiye sahiptir. Kaynağı kurutmasın.

Orgazm olamamak beni çok üzüyor

7 yıllık evli kadınım ve orgazm olamıyorum. Eşimle aramızda sorun yok. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, orgazmı sorunu neredeyse dünya kadınlarının sorunu. Çözümü zor. Biraz da erkekle ilgili ama klitoris orgazmı yaşıyorsan en azından şanslısın. Fantezileri kullanmaya çalışın.

Önce erken sonra geç boşalıyorum

21 yaşındayım. Cinsel ilişki esnasında ilk ilişkide erken boşalıyorum. İkinci ilişkim ise çok uzun sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın her gencin yaşadığı olaylardan biri. İkinci boşalmanın bu kadar uzaması rahatsız edici ama tüm bunların çözümü evlilikte. Her şey kendiliğinden doğru yolu bulacaktır. Kuşkulanacağın bir şey yok.

Düşük tehlikesi varmış

20 yaşındayım, eşim 5 aylık hamile. Doktorumuz düşük tehlikesi olduğunu söyledi. Acaba ilişkinin zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, eşinle yumuşak, derin olmayan ilişkilerde bulun. Doktorun denetimindeyse sorun çıkmaz, merak etme.

Mastürbasyon yapamıyorum

15 yaşındayım. Mastürbasyon yapamıyorum. Hiç isteğim yok. Yapmaya kalkınca zevklenmiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Ergenliğe birkaç yıl geç girebilirsin bu normaldir. Ancak organik bir sorun olup olmadığını anlaman ve üzerindeki kuşkuları atman için bir üroloji uzmanına başvurursan iyi edersin.

Sevgilim çabalıyor ama...

7 yıllık evlilik sonrası boşandım. Şimdi bir sevgilim var. Onunla cinselliği yaşamayı seviyorum. Ama orgazm olamıyorum. Sevgilim sabırlı ve beni mutlu etmek için elinden geleni yapın. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, senin orgazm olma potansiyelin var. Çare araman olumlu bir işaret. Sevgilinin kıymetini bil. Bence ilaç şimdilik o. Fantezi, erotik konuşmalar, değişik pozisyonlar denenebilir. Örneğin; kadınlar üstte kolay orgazm olabilirler. Her birleşmede ‘Acaba orgazm olur muyum?” diye düşünme. Sana zaman lazım.

2 saat gerekiyor

2 aylık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Olursam da 2 saat gerekiyor. Ayrıca akıntım da var. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, cinselliğindeki yanardağın patlamasıyla sönmesi bir olmuş. Ve çok erken başlamış. Akıntının da olumsuz rolü olur. Üzerine gidip çözüm ara. Bir kadın-doğum uzmanına mutlaka git.

Beni kandırıyor olabilir mi?

Kız arkadaşımla haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz. Kan gelmedi. Evlenmeyi planlıyoruz. Acaba kız önceden ilişkide bulunmuş olabilir mi? Beni kandırıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının kız. Sapasağlam üstelik de pırlanta gibi. Onun değerini bil. Öyle mi, böyle mi gibi kuşkular yüzünden onun ruhunu incitme.

Kız hamile mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla bir şeyler yaşadık. Sevgilimin adet günü 4-5 gün gecikti. Hamile kalmasından çok korkuyorum. İkimiz de telaşlıyız. Bazı belirtiler var. Bunlar psikolojik olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe kalmış olabilir de olmayabilir de. Hemen panik halinde kağıda kaleme sarılıyorsunuz ya
da bilgisayarın başına geçiyorsunuz. Gebelik belirli zaman diliminden önce test yapılmadan, muayene ile bile anlaşılmadığından biraz bekleyin.

Karım zevk almıyor

Karımla ilişkiye girdiğimiz zaman hiç zevk almıyor. Bunu bana belli etmiyor ama anlıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, pek çok kadına cinselliğin çekici, estetik kısmı öğretilmez. Genelde korkutulur. Bu yüzden psikolojik olarak o yemeğe karşı iştahları olmaz. Kadınların vajina yapısı doğuma programlı. Cinselliği algılama oranı kadından kadına değişir. Cinselliği kasa olarak düşünürsek, kasanın şifresini çözecek kişi sensin. Karını hazırla, onunla konuş. Yolunuzu biraz uzun ve çetin. Hadi bakalım kolay gelsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk özgür bir kuş gibidir. Onu tuzak ya da silahla yakalamaya çalışırsan yaralanır, ölür. Ama yüreğinin kapılarını açarsan, kendiliğinden gelip içine girebilir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder