Dr. Haydar Dümen Sınır ötesi hayaller
HABERİ PAYLAŞ

Sınır ötesi hayaller

Erkekler bir gecede birçok kez ilişkiye girmek ve büyük cinsel organ hayali kuruyor.

Hatta bazen öyle abartıyorlar ki normali beğenmiyor, sınır ötesi ölçülerin peşine düşüyorlar. Beyler, makul olun, kadınınızı düşünün. Onun acı çekmesini ister misiniz? Sınırları iyi çizin.

Neden kanadı?

Sevgilimle 4 gün önce ilk ilişkimize girdik, kanamam oldu ve 2 gün sürdü. İkinci kez ilişkide de ilk günkü gibi kanamam oldu. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Sorun yok sevgili okurum. Vajina biraz dar. Kızlık zarın bozulmuş. Kanama olması normaldir. Endişelenecek bir durum yok. İstersen farkındalığını artırmak için kızlık zarı ile ilgili bir şeyler oku, yaz, öğren. Böylece merakın biraz olsun dinmiş olur.

Haberin Devamı

Sperm gelmiyor

20 yaşındayım. 1 saat kadar mastürbasyon yapıyorum ama benden hiç sperm gelmiyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmekten de utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, niye utanıyorsun? Doktor ne eylesin seni? Birkaç test yapıp sorununu çözecek. Doğru doktora.

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yaşadık. Ben üstüne boşaldım. Menileri ıslak mendille sildim. Prezervatif takıp ilişkiye girdik. Acaba sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Ben olmaz diyorum okurum. Sana katılıyorum. Ama deveden büyük fil varmış demişler. Bu konuda da bizden büyük doğa sürprizleri var. Doğa sürprizleri sever ama ihtimali çok zayıftır. Sizde de yok gibidir.

Çare bulamadım

5 yıllık evliyim. Erken boşalma için bugüne kadar kaç doktora gittiysem çare bulamadım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, doğru doktora gidersen sorunun çözülür. Ailenle aranın bozulacağından endişe ediyorsan, kendin de bu işi çözememişseniz, ben elinden tutup uzmanına götüreyim mi yani! İşte pusulan elinde. ‘Lafla peynir gemisi yürümez’, uzaktan ilaç verilmez, durum kendiliğinden düzelmez.

Neden sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Bu neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle olması gerektiği için geliyor. Seni neden tedirgin ediyor ki?

Geciktirici kullanayım mı?

Haberin Devamı

İlişkiye girdiğimde ya da mastürbasyon yaptığımda erken boşalıyorum. Geciktirici kullansam işe yarar mı? Sertleşme sorunum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik geciktiriciye gerek yok. İlişki ortamı uzun süreli olmak koşuluyla hazırlandığında erken boşalman tedavi edilecektir.

Artık geç boşalıyorum

Erotik sahneleri olan bir film izledim. Film boyunca penisim sertleşti. Mastürbasyon yaparken geç boşalmaya başladım. Bu bende sıkıntı yapıyor, neden böyle oldu? Geneleve de gidemiyorum, sizce neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, bütün anlattıkların normal ve doğal şeyler. Porno filmlere alışkanlık kazanmazsan o seyrettiğin erotik film normal. Biraz geç boşalman harika.

Gebe miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bir ara penisi vajinama girdi. Sanırım zevk suyu geldi. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, galiba hayır. Bu böyle birden olmuyor. Ama senin aracılığıyla bütün kızlara sesleniyorum. Doğanın sürpriz oranı düşük de olsa her zaman söz konusu. Oradan bir spermin geçip geçmediği ne malum?

Haberin Devamı

İlişkiye girebilir miyim?

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan yoruldum. Artık beni tatmin de etmiyor. Sürekli bir kızla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Sizce yaşım bunun için çok mu küçük? Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabret. Acele giden genellikle yolu şaşırır. Arabaların da arkalarına yazılır. ‘Acele giden ecele gider’. Burada ecel olmaz ama araba yoldan kayabilir. Seni yormak istemiyorum, lütfen yorulma. Haftada 2-3 mastürbasyonla 1 yıl idare et. Gelecek yıl konuşalım.

Daha siftah yapamadım

18 yaşındayım. 1.74 boyunda, 67 kiloyum. Penisim 13 santim. Bana pek yeterli gelmiyor. Arkadaşlarım kaçıncı tecrübelerini yaşadılar, ben siftah yapamadım. Penisimin 2-3 santim büyümesi için ne yapayım, kaç kilo vereyim?

CEVAP

Değerli okurum, kilo vermeyeceksin. Çünkü penisin normal. Dahası gayet iyi. Üstelik bunun kararını sen değil, partnerin yani sevgili eşin verecek. İnan ki hiç sorun yaratmayacak. Senin davranış ve tutumun iyi olunca, o çok iyi olacak.

Geç boşalıyorum

Cinsel organım 10 santim. İdeal penis boyu nedir? İlk defa geneleve gittim ve iki kadınla birlikte oldum. Ama ne yaptımsa boşalamadım. Sizce heyecandan kaynaklanmış olabilir mi? Antidepresan kullanıyorum, etkilemiş midir? Bir de sık mastürbasyon yapıyorum ve epey geç boşalıyorum. Benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kendini çok denetleyip gözlüyorsun. Bu sorgulamalar sırasında heyecan da devreye giriyor. Bazı sorunlar yaşanıyor. Penis boyuna gelince; bu sorunun yanıtını bütün gençler ve kızlar okusun. Anatomi kitaplarında 15 santim diye yazar (Tabii ereksiyon hali). Bunun birkaç santim büyüğü ya da küçüğü normaldir. Kendinizi, yapınızı bu ölçülere göre ayarlarsanız 13 santim ve 17 santim normaldir tartışması abes olur. Kitap ölçülerine göre ikisi de normaldir. Nedense erkekler sınır ötesi ölçüler isteniyor. Oysa o boylar kadında kasık ağrılarına neden olabiliyor. Bence başka şeylere kafa yorun, cinselliği öğrenin.

BÖYLE SORU YOK!

Benim organ yorgunmuş

48 yaşındayım. Doktora gittim, kum olduğu söyledi, kan tahlilerim iyi. Bazen sabaha karşı sertleşme oluyor, 1 dakika sonra bitiyor. Doktor organın yorgun olduğunu söylüyor. 4 yıldır cezaevindeyim, organ nasıl yorgun olur? İlaçlarla sertleşiyor ama almak istemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, organ değil, sen yorgun olabilirsin. Sıkıntılı ve zorlu dönemlerde cinsel performans düşüklüğü gayet normaldir. Düzlüğe çıkana kadar doktorunun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanmanı öneririm. Bir yerde bir aksaklık varsa tedavi yöntemini beğenmek zorunda değilsin ancak tedaviyi uygulamakla yükümlüsün. İlaç iyi geliyorsa devam et.

GÜNÜN SORULARI

Ablamla eşinin 6 yıldır ilişkisi yokmuş

Ablam ikinci çocuğuna hamile kaldığından beri eşiyle hiç ilişkisi olmamış. Öpüşmek dahil. 6 yıldır aralarında bir şey yaşanmamış. Eşi bu sorunu hiç kafasına takmıyormuş. Her şeyi denemişler. Ne yapmalılar?

Sevgili okurum, olmaz böyle evlilik olmaz. Anladığım kadarıyla ablan evliliğin temel ilkelerinden vazgeçmiş gibi. Eşi de olayın üzerine eğilmediğine göre büyük dertleri var. İki çocukla bekar olarak hayatı geçmez. Denemedikleri tek yol profesyonel yardım almak sanırım. Kendilerine ilet, şimdiden geçmiş olsun.

Kuşum ölü gibi

21 yaşındayım. Önceden sekse aşırı düşkündüm ama bir travma yaşadıktan sonra kuşum adeta ölü gibi, hiç belirti vermiyor. Ne yapmam lazım?

Değerli okurum, başından geçen travma nedir? Öncelikle onu anlatman gerekirdi ki aralarında bir bağlantı kuralım. Kuşun kafesinin üzerindeki örtü böyle aralanabilirdi. Biz de kuşun kıpırdanıp havalanması hatta yeniden uçması için yardım edebilirdik. En yakın zamanda bir uzmandan randevu alıp yaşadığın travmayı irdele.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yerken iştah açıcı, damağa hoş gelen acılı bir çiğ köfte gibidir. Sonuçları genellikle bedeni terk ederken kendini hissettirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder