Dr. Haydar Dümen Sınırları aşmayın
HABERİ PAYLAŞ

Sınırları aşmayın

Haberin Devamı

Erkekler bir gecede birçok kez ilişki ve büyük cinsel organ hayali kuruyor. Hatta bazen ölçüyü abartıyor, normali bile beğenmiyorlar. Beyler, makul olun ve kadınınızı düşünün. Onun yatakta mutsuz olmasını ister misiniz? Sınırları aşmaya kalkışmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Kuşumdan şikayetçiyim


17 yaşındayım. Kuşumdan şikayetçiyim. Ben zorlamadıkça mastürbasyon için istek gelmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kuşunu kutlamak için ayağına kırmızı kurdele bağlamalı, yemini, suyunu unutmamalısın. O kendi sistemine göre uçan bir kuş olmak istiyor. Kuru kuru deneme ve takatukalara itibar etmiyor. Ama durup beklemek de işine gelmiyor. Kendince sana rapor veriyor: “Yeme benzeyen değil, gerçek yem isterim” diye boykot ediyor. Onun yemi gözlerden başlar, beğeni dalgası bedeni sarar ve sonra gider onun dalına konar. Anlaşmalı, hep böyle hava civalarla o mahsun kuşu oyalamamalısın.

Sertleşme sorunum var

30 yaşındayım, bekarım. 10 önce ilişkim oldu. O günden beri sertleşme sorunu yaşıyorum. Yumurtalık ve peniste ağrı, idrara çıkarken yanma var. Mastürbasyonda boşalınca sertleşme bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sondan başlayalım, muslukta su bitince vana otomatik olarak kapanır ve bu yaşadığın durum olur. Doğaldır. İdrarın analizi yetkili laboratuvar ve üroloji uzmanının işidir. 10 yıllık sorun sanki bugün aklına gelmiş gibi merakında da bir aymazlık var. Ne duruyor ve ne bekliyorsun? Önündeki uzun yıllara neden ihanet ediyor, eline yapışmış çocuğunla parkta gezmeyi neden hayal etmiyorsun? Tren hâlâ seni bekliyor, kaçırmadan haydi marş marş!

Orgazmı merak ediyorum

53 yaşında, çekici kadınım. 1.66 boyunda, 58 kiloyum. Hayatımda 6-7 erkek oldu, hiç orgazm olmadım. Mastürbasyonda oluyor ama bir erkekle orgazm nasıl hissetmek istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, fizik yapına (1.66 boy-58 kilo) alkış! Orgazm olayın ise hep yarı yolda kalmış. Bu olayın yüzdesi düşük değildir. Neylersin, ne edersin? Genelde yollar kapalıdır. Çünkü bünyeye, psikolojik yapı ve partnere bağlıdır. Sorunun temeli de gençlik yıllarında atılır. Orgazm olma yöntemleri kadından kadına farklıdır. Profesyonel yardım ise genellikle hava civadır. Bu olay şanstır, silah erkeğin ustalığındadır. Senin olayın penaltılara kalmış gibi görünüyor. Yine de bir çıkış yolu aranmalı, elin koynunda kalmamalıdır.



22 yaşındayım. Rüyamda erotik şeyler görünce boşalıyorum. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, herkesin rüyaları, heyecanlar farklıdır. Zamanla normal fizyolojik yollara geçiş yapacaksın. Ne kendini kapıp koyuver ne de frenle. Ama doğru ilişkilerin yolunu belirle.

Kız acı çekiyor

23 yaşındayım, benimki 22 santim. Partnerim ilişkiye girince çok acı çekiyor. Ne olur beni bu dertten kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan. Partnerinin acı çekmesini bir ölçüde doktor olarak önleriz. Şimdilik böyle idare edin.

Sürekli seks yapmak istiyorum

25 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşım var. Sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Benden çok bunaldı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, azma, dellenme, kudurma. Kızın da canı var. Onu seksten bıktırma. Her canının istediğini yapma. Can bu, neler istemez ki? Ama insanız. Doğru yoldan ayrılma.

Kısırlığın işareti mi?

18 yaşındayım. 2 senedir mastürbasyon yapıyorum. Benden meni gelmiyor. Acaba bu kısırlığın göstergesi mi?

CEVAP

Değerli okurum, kesin çözüm arıyorsan sperm sayımı yaptırır, olayı çözersin.

Ölçüler normal mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz ama penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Ereksiyon hali 11 santim, sönük hali ise 5 santim. Acaba bu ölçüler normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bizce normal. Yani tıp bilimine göre olabilir. Bir de kızın fikrini alıver. Bu gibi konularda deneme olmadan bir şey söylemek zordur. Renkler ve zevkler farklıymış ve tartışılmazmış. Bilime göre seninkisi de hiç tartışılmaz görevini yerine getirir.

Film yüzünden mi?

Bir film seyrettim, erotik sahneleri vardı. Film boyunca penisim sertleşti. Mastürbasyon yaparken geç boşalmaya başladım. Neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, bütün anlattıkların normal. Alışkanlık kazanmazsan o seyrettiğin erotik film normal. Biraz geç boşalman ise harika.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Bir ara penisi vajinama girdi. Sanırım zevk suyu geldi. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, galiba hayır. Bu böyle birden olmuyor. Senin aracılığıyla bütün kızlara sesleniyorum. Doğanın sürpriz oranı düşük de olsa her zaman söz konusudur. Oradan bir spermin geçip geçmediği ne malum.

Hayallerden kurtulamıyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan yoruldum. Artık beni tatmin de etmiyor. Sürekli bir kızla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Sizce yaşım çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, sabret. Acele giden genellikle yolu şaşırır. Arabaların da arkalarına yazılır. ‘Acele giden ecele gider’. Burada ecel olmaz ama araba yoldan kayabilir. Seni yormak istemiyorum, haftada 2-3 mastürbasyonla 1 yıl idare et. Gelecek yıl konuşalım.

Daha siftah yapamadım

18 yaşında, 1.74 boyunda, 67 kiloyum. Penisim 13 santim. Bana yeterli gelmiyor. Arkadaşlarım cinsel tecrübe yaşadı ama ben siftah yapamadım. Penisimin 2-3 santim büyümesi için ne yapmam gerekir, kaç kilo vereyim?

CEVAP

Değerli okurum, kilo vermeyeceksin. Çünkü penisin normal. Dahası gayet iyi. Üstelik bunun kararını sen değil, partnerin yani sevgili eşin verecek. İnan ki hiç sorun yaratmayacak.

Neden böyle geç boşalıyorum?

Cinsel organım 10 santim. İdeal penis boyu nedir? Geneleve gittim ama boşalamadım. Sizce heyecandan kaynaklanmış olabilir mi? Çok sık mastürbasyon yapıyorum ve geç boşalıyorum. Sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kendini çok denetleyip gözlüyorsun. Penisine gelince; anatomi kitabında 15 santim diye yazar (Ereksiyon hali). Birkaç santim büyüğü ya da küçüğü normaldir. Nedense erkekler sınır ötesi ölçüler istiyor. Oysa o boylar kadında kasık ağrılarına neden oluyor. Bence başka şeylere kafa yorun, cinselliği öğrenin.

GÜNÜN SÖZÜ

Yanardağı krateri gözlerinin karasına, yüreğinizin yarasına düşmüşse siz yardıma muhtaç aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder