Dr. Haydar Dümen Sizin ilacınız zaman
HABERİ PAYLAŞ

Sizin ilacınız zaman

Haberin Devamı

Cinsellikle tanışan, kadınlığa adım atan kızlar sancılı günler geçiriyor. Bu da mutsuzluğa davetiye çıkarıyor. Taşların yerine oturmadığı dönemde korku, heyecan, aşk ve özlem bir arada yaşanıyor, duygular karışıyor. Sabırlı olun, zaman her şeyin ilacı.

BÖYLE SORU YOK!

Her gece seks yapmak istiyorum

30 yaşında, güzel kadınım 1 yıllık evliyim. Çok istekliyim. Her gece seks yapmak istiyorum. Acaba bana zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, maşallah! Aman dikkat nazar değmesin ve erkeklerin içine de şeytan girmesin. Ayın 15’i gibi parlıyorsun ve bana da “Zararı olur mu?” diye soruyorsun. Düşündüm, taşındım acaba eşini yoruyor musun kısmına takıldım kaldım. Her neyse 1 yıl içinde sanırım gebe kalırsın. 5-6 ay kazanırsın. Doğumdan sonra istediğin kadarına fırsat bulamayacaksın. Doğa bildiğini okuyacak, ikinci çocuktan sonra tempon azalacak. Onay benden, atı mahmuzlamak da senden. Kocan da felekten tokat yemeden yola devam.

İlişkiye girince uzar mı?

19 yaşındayım, penisim 9 santim. İlişkiye girersem uzarmış. Sürekli hayat kadınlarıyla ilişkiye giriyorum, uzar mı?

CEVAP

Büyümeyecek, uzamayacak okurum. Her gün ölçecek, ölçüm hatasıyla yani alttan üstten, cetveli tene az batırarak “A uzuyor” derken ertesi gün yine 9 olduğunu görünce sinirli olacaksın. Kilon nasıl? Hayat kadınlarından uzaklaş. Penisi uzatacağım derken, psikolojini güdük bırakma. Ve sevgi sihirinin dudaklarında olduğunu unutma. Tatlı dil ve yumuşak dokunmaların yerini, türünü öğrenip partnerinin ruhunu da hesaba katarsan olay zirveye çıkacak. Bunları yap, 9 santimi kafandan at. 19 santim gibi görev yapmazsa bana yine mail at.

Benim bülbül çok nazlı

21 yaşındayım, benim bülbül çok nazlı. Ancak istediği zaman ötüyor, ben istediğimde yerinden bile kalkmıyor. Ne olur destek verin.

CEVAP

Ne kadar hayali ve çocuksusun okurum. Bülbül sende ne arayıp bulacak? Nasırlı iki el, kuru dudaklar, cart curt laflar onu uyarmıyor. O istediğini biliyor ama bulamıyor. Bu konuda aranan şey de öyle kolay kolay bulunmuyor. Yaşın bir partner bulma dönemi. İşte bu konu önemli. Zamanında ve yerinde uygulamalarla yollar aşılır. Bu böyledir diye azma. Sınırlarını zorlama. Hakem ol, arada bir bazen onun dediği, çoğu zaman senin dediğin olsun. Şansın yardım ederse iradeni kullanırsan doğru yolu bulursun.

Sürekli kan geliyor

24 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman eşim hiç zevk almıyor, çok acı çekiyor. Sürekli kan geliyor. 3 haftadır ilişkiye giriyoruz. Bize yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, önce eşini bir kadındoğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun devam ederse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.

Çocuk için yeterli mi?

26 yaşındayım. Penisim 13 santim. Bir kere ilişkiye girdim. Kız arkadaşım boyu için bir şey demedi. Evlenince sorun yaşar mıyım? Penisimin boyu çocuk yapmaya ya da eşimi tatmin etmeye yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, boşuna dert ediyorsun. İleride, evlendiğin zaman eşin bu konuda bir şey demeyecek. Mutluluğunuz için ölçü tamdır. Ve tabii baba da olacaksın.

Kızlık zarı bozulacak mı?

22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla yakında ilişkiye girmeye karar verdik. Ama aşırıya kaçmayacağız. Yine de korkuyorum. Asıl merak ettiğim, canımın yanması kızlığımın bozulacağına işaret mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir de, olmayabilir de. Ama kendini sıkıyorsan, bacaklarını kasıyorsan elbette canın yanar. Ama sözlere ne kadar sadık kalınır bilemem. Ateşle barut yan yana durmazmış. Aman barutu patlatmayın. İki taraf da bundan zarar görür. Fitil baruta çok yaklaşırsa ne olur ne olmaz ateşleniverir. Benden sadece bu kadar uyarı. Gerisi size kalmış.

Sorun yaşar mıyım?

23 yaşındayım. Penisim küçük. Boyu 9 santim. 1.75 boyundayım ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanacak, yani görüntüye girecektir. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka zayıfla. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan 1 santim daha yağa gömülecek.

Boyu normal mi?

Penisim sertleşmeden önce çok küçük. Sertleştikten sonra 15-16 santim oluyor. Bu durum sizce normal mi? CEVAP Değerli okurum, penisin içindeki süngersi doku kanla dolunca sertleşme olur. Senin süngersi dokunun gözenekleri ve lifleri öylesine kaliteliymiş ki kan çekme kapasitesi fazla ve boyu normal. Bir başka avantajın ileriki yaşlarda aynı kapasiteyi koruyacağından, sen şanslı grubun içindesin. Umarım, sen elindeki şansı iyi kullanırsın.

Hamile miyim?

Erkek arkadaşımla, penisi vajinama girmeden seviştik. Ama o günden sonra adet görmedim. Çok endişeliyim, ne yapmam gerekiyor? Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bekle. Büyük ihtimalle gebe değilsin. Bu süreyi beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Psikolojik gebelik yaşıyor olabilirsin. Bu seni korkutmasın. Duruma göre karar veririz.

Sertleşme olmuyor

56 yaşındayım ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Doktorum damar yırtılması olduğunu söyledi. Acaba tedavisi var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, doktorun söylediği doğrudur. Ama bunun için penis damarlarının ölçülmesi gerekir. Bunun da adı renkli penis dopleridir. Teşhis öyleyse onun kesin tedavisi var, endişe etmeye gerek yok. Önce şu teşhisi tam koyalım. Gerisine bakarız.

İsteğim yok oldu

18 yaşındayım, çok kızla birlikte oldum. Ne olduysa birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı hiç ilgim kalmadı. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. İsteğim yok oldu. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bir süre daha perhize devam. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi yersen böyle olur. Yapacak tek şey bir süre sakin kalmak. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun. Kızlar sokakta dolaşan çekirge sürüleri değil. Yakaladığını cebine atamazsın. Hem vicdanın hem yasalar hesap sorar. Doğa bu hesabı sana sormaya başlamış. Bu uyarıyı dikkate al.

Mutlu olmuyorum

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 26 yaşında. Onunla sevişirken mutlu olamıyorum. Ayrı kaldığımızda da onu özlüyorum ama birlikteyken cinsel isteğim gidiyor. Öpüşürken bile zevk almıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, hadi bunun adına genç kızlık sendromu diyelim. Aşk, heyecan, korku ve tedirginlik böyle durumları etkiliyor. Yazdıklarından cinsel ilişkiye girdiğiniz kanısına vardım. Eğer öyleyse o koşulları ve değer yargılarınızı bilemiyorum. Bu bakımdan söz söyleme yetkim yok. Olay böyle başlamış, böyle gideceğe benzer. Zamana bırakalım ve bekleyelim görelim.

GÜNÜN SÖZÜ

Nefret kök salar, aşk fırtına gibidir gelir, ama zamanla melteme ya da karayele dönüşür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder