Dr. Haydar Dümen Şüphe aşkı bitirir
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe aşkı bitirir

Haberin Devamı

Kızlık zarı kızların kâbusu. Ama maillere bakılırsa erkekler bu konuya kafayı takmış. Birlikte oldukları kızdan şüphelenmek için yer arıyorlar. İlişkinin ilk koşulu karşılıklı güvendir. Ona olan güven azalırsa ilişkiniz yürümez. Şüphe sizi kemirmesin.

BÖYLE SORU YOK!

Bu zarların hepsi mi esnek?


27 yaşındayım, bekarım. İlişkiye girdiğim kızlardan kan gelmedi. Kan peşinde değilim ama tüm esnek zarlar bana mı denk geldi?

CEVAP

Değerli okurum, maşallah deneyimli ve albenili olduğun için çok eşli bir kimliğin oluşmuş belli. Ne var ki kan merakın bu konuda kız kandırmada kıracağın rekora leke getirdi. Kanamadıysa esnek olabilir. Ya da kızların bazıları o denemeyi daha önce yapmışsa soruşturma mı açacaksın? Asıl önemlisi, organın çapı esneklik sınırını aşamıyorsa kesip atacak mısın? Kızı buldun da, bulamacını mı arıyorsun? Ya da kendinle mi hesaplaşıyorsun? Bu da benim sorum. Kendini irdele, doğru bir yol izle, sonra bizden yardım bekle.

Erkekler acı çeksin istiyorum

22 yaşında kızım. Tüm erkeklerle ilişkiye girmek, sonra onları terk edip acı çektirmek istiyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Erkekler bir yana dursun, sen benden gelecek yardımı bitirdin. Çünkü bir erkekle ilişki kurduktan sonra senin için deli divane olacağını sanıyor, çok aldanıyorsun. İlişki tek kişiye yani erkeğe bağlı değildir. Erkekler,

1) Aman doku buz gibi.

2) Şımarığın teki, yarı yolda bıraktı beni.

3) Yapı aradığım gibi çıkmadı.

4) Kokusunu bir şişe parfüm gidermedi.

5) Sanki doğum yapmış gibiydi.

6) İlişki rolünü kendi üstlendi, bana hareket şansı bırakmadı.

7) Fantezileri beni inhibe (iktidarsız) etti.

8) Böyle eşim olsun istemem gibi değerlendirmeler yapabilir. Şimdi sen kime yani kendine mi acıyorsun?

Sanırım kız da istiyor

19 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum. Onun da bunu istediğini hareketlerinden anlıyorum. Ama ikimiz de söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Ah be evlat, bu yaştaki gençlere ben yol, yöntem öğretmeye kalsam, anan baban ne der bir düşün oğlum, bir düşün. Bu köşe evlilik programları gibi bir şak şak yeri değildir. Gençleri “Hadi sefere” diye ayağa kaldırıp yabani boğaları sokağa salmaya benzemez. Bak yakınında baban var, soruver ona. Senin doğumuna sebep olduğuna göre, demek ki bilgili ve deneyimli biri. Dersini ondan al. Sıraya gir, hizaya gel. Etik yani ahlakın teftişindesin. Kapat düğmelerini, oynatma gözlerini, iyi dinle söyleneni, ona göre hareket et.

Kız beni terk edecek

21 yaşındayım ve çok geç boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Ne yapmam gerekiyor? Yoksa sevgilim benden ayrılacak, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir kere çok gençsin. Sekste ustalık zaman alır. Geç boşalma, birçok erkek için aranan bir durumdur ama tabii ki partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamışsa fazla yardımcı olamıyoruz. Sadece iş fantezilere kalıyor. Şimdilik kafaya takma, devam et.

Kızlık zarı bozulacak mı?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye karar verdik. Yine de korkuyorum. Canımın yanması kızlığımın bozulacağına işaret mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir de, olmayabilir de. Ama kendini sıkıyorsan, bacaklarını kasıyorsan tabii canın yanar. Ama sözlere ne kadar sadık kalınır bilemem. Ateşle barut yan yana durmazmış. Aman barutu patlatmayın. İki taraf da bundan zarar görür. Fitil de baruta çok yaklaşırsa ne olur ne olmaz ateşleniverir. Benden sadece bu kadar uyarı. Gerisi size kalmış.

Hamile miyim?

Erkek arkadaşım ilişkiye girdik ama içime boşalmadı. 1 hafta sonra yine ilişkiye girdik ertesi gün hapı aldım. Hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf ihtimaller her zaman var. Ama sen hamile değilsin diye yorumluyorum. Bekleyelim, görelim.

Kızlara ilgim arttı

18 yaşındayım ve kız arkadaşlarıma ilgim arttı. Onlarla ilgili seksi düşünceler aklımdan geçiyor. Her gün erotik videolar izliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızla video konusunu bir karıştırdın mı sapla saman birbirine karışır. Samandan ekmek yapmaya çalışırsın. Öte tarafta sevgili ve güzel eşin yatak odasında pastayı fırına sürmeyi beklerken sen samanla nasıl karnımı doyuracağım diye kendine köşe bucak bir yer ararsın. Anladın sanıyorum. Anlamadıysan bir mail daha atarsın, ayrıntıları da orada bulursun.

Acaba gebe kalır mı?

23 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 defa ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Acaba peniste kalan sperm artıklarından hamilelik oluşur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın gebe değil. Ama sorunun kendisi net yanıt vermemize uygun değil. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa işte gebelik oluştu demektir. Ama hayatta bu mucizelere göre değerlendirilmez. Ona göre davranın.

Mastürbasyon yüzünden mi?

18 yaşındayım. Ben çok zayıfım. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Acaba ilgisi olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ilgisi yok. Sağlıklı yaşa, sağlıklı beslen ve yola devam et.

Kızlık zarı yırtık mı?

21 yaşındayım. 3 kez kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve ondan kan gelmedi. Kız arkadaşım bana esnek olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum. Yırtık olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, neden inanmıyorsun? Kız sana ispatlamak için amuda mı kalkacak? Öyle olursa evlenecek misin? Hem yatacaksın hem bir kenara mı iteceksin? Ya da ilk deneyimini yaşadıktan sonra zamanı geldi ayrılalım mı diyeceksin? Yaptığın çok ayıp, kız arkadaşını harcamaya hakkın yok. Biraz delikanlı gibi davran.

Bakire mi, değil mi?

17 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmeye korkuyor. Ben ise onun bakire olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın bakire olup olmadığını? Bakirelik hakkında kitap mı yazacaksın? Yoksa yeni teoriler mi ortaya atacaksın? Kızın namus bekçisi misin? Yoksa bakire avcısı mısın? Biraz ayıp olmuyor mu? Sen, o kızın babasının yerinde olsan kendi kendine ne dersen ben de sana aynısını söylüyorum.

Hiç deneyimim olmadı

21 yaşındayım. Penisimin boyu 22 santim. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sana sorun yaratır. Onun için ölçülü, dikkatli ol. Yapacağın seçimlerdee kendine uygunu bir kız arkadaşı ya da eş ara. Böylece düş kırıklığına uğramamış olursun.

Fantezi mi lazım?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım 20 yaşında. Kısa süre içinde boşalmasını nasıl sağlayabilirim? Fanteziler işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum neredeyse yüzde 50 erkek ve kadının çözemediği sorunu sen hemen çözmeye soyunmuşsun. Bir de fantezilerden söz ediyorsun. Çok uğraşma, üstesinden geleceğin bir şey değil. Kızın kimliği ile ilgili. Cinselliği sevdikçe ve yıllar geçtikçe her şey yoluna girer.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsana yakışan pek çok özellikten en güzeli gülümsemektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder