Dr. Haydar Dümen Şüphe ilişkiyi tüketir
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe ilişkiyi tüketir

Kıskançlık ve şüphe el ele yürüyen iki arkadaş. İkili ilişkilerde yıkıcı olabiliyor. Erkekler, birlikte oldukları kızlardan şüpheleniyor ama ne için? Kızlık zarı uğruna hem kendinizi hem de sevdiğinizi yiyip bitiyorsunuz. Esnek olabilir diye defalarca yazdık. Kurtulun şu şüpheden ve rahat edin.

Çocuğum düşer mi?

25 yaşındayım, 2.5 aylık hamileyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde çocuğumun düşmesinden korkuyorum. Çocuğumun düşer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle olmaz. Yumuşak ilişki, doğuma 1.5 ay kala tam perhiz. Doğumdan sonra 1.5 ay tam perhiz. Bunu yaptığınızda sorun yaşamayacaksınız. Mutlu bir doğum ve doğacak çocuğundan dolayı seni şimdiden kutluyorum. Güzel bebeğinizi keyifli büyütün.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik şartları oluştuğunda bu konu tedavi edilecek. Şimdilik idare et ve komplekse girme. Kadın peşimi bırakmıyor 23 yaşındayım. Geçen yıl 35 yaşında bir kadınla tanıştım. Günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz. Ben bıktım ama o bıkmıyor.

Kadın peşimi bırakmıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ellerine kelepçe mi bağladı? Ne oldu da kurtulamıyorsun? Böylesini duymadım. Sen galiba içten içe bu işten zevk alıyorsun. Biraz da buradan propagandanı yapıyorsun.

Orgazmı yaşamadım

25 yaşında kadınım. 3.5 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyum ama ilişkiden zevk almıyorum. O zevk alıyor, ben başaramıyorum. Orgazmı hiç yaşamadım. O kendini kötü hissetmesin diye hep zevk alırmış gibi davranıyorum. İlk ilişkimi onunla yaşadım. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem ne yapacaksın? Bana göre bu iş böyle gitmez. Bir düşün, zamanını kötü kullanma. Hep böyle olacaksa evlenme. Evlenirsen bile mucizeler bekleme. Evlenince belki bazı yardımlar yapılabilir.

Beni terk ediyorlar

22 yaşındayım. Kızlarla çok çabuk arkadaş oluyorum. Ama benden hemen ayrılıyorlar. Her şeyim normal, bugüne kadar hiç cinsel ilişkim olmadı. Geceleri sabaha kadar çizgi film izliyorum. Ne olur bana edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum çok şamatacı, çok bilmiş, gereksiz konuşan bir gençsin. Yani sana güvenemiyorlar, aradıklarını sende bulamıyorlar. Kızlar kaçmayıp da ne yapsınlar? Kendini bu saydıklarıma başkalarının davranışlarına da dikkat ederek geliştir. Ruhunu ve bilgilerini zenginleştirmeye bek. Bu durumda da kızlardan kurtulamazsın bana mail atıp dert yanma!

Esnek dedi ama...

24 yaşındayım ve nişanlım var. 1 ay sonra evleneceğiz. Birkaç gün önce ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Benden önce erkek arkadaşı varmış. Nişanlımdan şüphelendim. Bana “Kızlık zarım esnek” dedi ama inanmadım. Delirmek üzereyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu kızla yatmadan önce hesabını, kitabını iyi yaptın mı? ‘Gittiği kadar gider’ dediysen asıl o zaman delirecektin. Ya da şimdi delirirsen ben sana deli raporu vereceğim. Siz kızlarla istediğiniz gibi oynayın. Sonra çocukların gözünü oyun olur mu? Bana şunu söyle. “Evleneceğim böyle kuşkularım var” de, ben de sana sezgilerime güvenerek cevap vereyim: Büyük oranda zar esnekti.

Haberin Devamı

Eşim dayanabilir mi?

23 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Bugüne kadar ilişkiye girdiğim kadınlar sürekli çığlık atıyor, zevk aldıklarını söylüyorlar. Acaba evlendiğim zaman eşim buna dayanabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, boşver bu fasa fisoları. Eşinle de hayat kadınlarını kıyaslama. Sana yakıştıramadım. Saygıdeğer eşin çığlık atabilir. Ama acıdan mı zevkten mi onu bilemem. Bilmediğim şeye cevap veremem.

Neden kanamadı?

26 yaşında kızım. Nişanlım 30 yaşında. İkimiz de ilk cinsel deneyimimizi yaşadık. Kanama olmadı, esnek olduğunu düşünüp umursamadım. Ama 10’uncu gün kan geldi. Neden ilk gün değil de 10 gün sonra bu kanama oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, oluyor böyle. O gün senin biraz kasılman, hareket açısının değişmesi, basıncın etkisi ile bir şeyler oluyor. Sonunda doku bu. Kanamış. Aklından da silmen için güzel bir fırsat. Daha ne istiyorsun? Hadi kolay gelsin.

Hamile kaldım mı?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır? Adetimin bitmesinden bir gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle olmadı.

Boşalamıyor

3 aylık evliyim. Eşim ilişkide boşalamıyor, sürtünerek boşalabiliyor. Neden acaba?

CEVAP

Değerli okurum, buna klitoris orgazmı derler. Pek çok kadında olan bir olay. Zamanla teknikler geliştirerek eşin vajinal orgazma alışır. Şimdilik acele etmeyin. 5-6 ay sonra size bir uzman yardımı gerekebilir.

Acıya dayanamıyorum

26 yaşında kadınım. 4 aydır evliyim. Ön sevişmeyi başlatıyor ama sonuç alamıyorum. Penis birkaç santim girince acı yüzünden ilişkiyi bitiriyorum. Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kanal kapalı, refleks olarak kilitli. Adını da artık ben söylemeyeyim, siz bilin. Buna vajinismus diyorlar, dilediğiniz zaman çözülür.

BÖYLE SORU YOK!

Kızın midesi bulanıyor

19 yaşındayım. Öpüştüğümüzde kız arkadaşımın midesi bulanıyor. Her gün buluşuyoruz ama midesi bulandığı için ona kıyamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tabii bulanır. Sen dişlerini fırçalama, sandviçlerin içini turşuyla doldur. Kolaları devir, vallahi insanın midesi ağzına gelir. Uzat ellerini bakayım, o tırnaklar ne öyle? Kızın iştahına kim ne diyecek? Neyi bulsa sanki çiğ çiğ yiyecek. Bu yaşlarda, bu evrensel savaşta alt yapılarla, üst yapılar gemiyi azıya alır. Alt yapı hücumda, üst yapı savunmada. Kız ortada. Ama alt yapıdan yana tercihini koyuyor. Midesi bulana bulana sana sarılıyor. Sen ona bir madalya takacaksın, üzerine şunları yazacaksın: “Beraber yürüyemeyeceğiz bu yollarda. Ailelerimiz de kalmaz darda.” İşte bunlar yazıyor falda.

GÜNÜN SORULARI

Erkekleri sevmiyorum

28 yaşında, eşinden ayrılmış kadınım. Erkeklerden nefret ediyorum. Erkekler ilgi gösteriyor ama istemiyorum. Yardım edin.

Sevgili okurum, bu tür tekliflerde bulunanların onda dokuzuna inanma. Çekici bir kadınsındır. Ama sofraya önce çorba gelir, tatlı sona bırakılır. Birileri bu düzeni bozuyor. Erkeklerden nefret etmen geçici. Günün birinde karşına öyle biri çıkacak ki “İşte bu” diyeceksin. Hüner o kişiyi doğru yorumlamanda. İkinci hatanın bedelini ağır ödersin. Şimdilik biraz bekle. Ruhunun yaralarını biraz dindir. Ve duygularını da yüreğine sindir.

Öpüşemedik bile

23 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşım var. Ama bir kez öpüşmedik. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ne dersiniz?

Değerli okurum, niye evleniyorsun? Evlilik yollarına asfalt döşenmemiş. Hâlâ taşlı, çamurlu, havalar sisli, yağmurlu. Bu yolda senin araba kayacak. Seni yarı yolda koyacak. Sevgilin, bu işe fena bozulacak. Yol haritasını arıyor ve sana soruyorum. Yavrum sen mi, sevgilin mi bulunmaz Hint kumaşı? Sevgisiz seks olmaz, evlilik de sekssiz karın doymaz. Yolun başından dön. Bu işi bitir. Söz dinle kendini de aileni de beni de sevindir.

GÜNÜN SÖZÜ

Diken için gül bahçesini feda etmeyin H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder