Dr. Haydar Dümen Şüphe varsa aşk yok
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe varsa aşk yok

Haberin Devamı

İlişkinin temeli karşılıklı güven. Sevdiğinizi arada kıskanıp ona kol kanat gereceksiniz. Ama her şeyi dozunda bırakın. Kadınınıza güvenin, şüpheyi kenara bırakın. Kan her zaman doğru işaret değildir. Hayatınızı mahvetmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Öpüşürken boşalıyorum

Sevgilimle daha öpüşürken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, sahibine bu kadar nankör organ az görülür. O da gelmiş, seni bulmuş!!! Ben ona dersini vereyim. Ula nankör, şu yaptığına bak utan. Adamın sana umutla ve özenle baktı, günde 3-5 kere seni rahatlatmak için tuvalete taşıdı, rahatın için fedakarlıklar yaptı. Öyle değer verdi ki sahibine “Mecbur kalsan bacağını mı yoksa organını mı verirsin?” deseler kesinlikle “Bacağımı” der. Yani 20 gramlık etine bir deveyi feda eder. “İğne batırırım, başına bir tokmak vururum” ya da “Kestiririm” bile demiyor. Sen nankör ise 1 dakikanı bile ona feda edemiyorsun.

Mutluluk çubuğu uygun olur mu?

72 yaşında, dinç bir erkeğim. Bir süredir penisim az sertleştiğinden ilişkiye giremiyorum. Mutluluk çubuğu taktırsam uygun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, önce kocaman bir maşallah çekelim. Sonra kem gözlere tu tu diyelim. Her organın bir kapasitesi vardır. Sen bu yüzden şanslısın. Sanırım şansını da partnerine yani eşine borçlusun. Bence çubuğa gerek yok. Çünkü bir operasyon yapılacak. Ama “Beğenmedim” dersen, ameliyatın geri dönüşü yok. Eğer “Ölsem bile istiyorum” dersen, bu konuda usta ve yetenekli bir üroloji uzmanı bulacaksın, onun fikrini alacaksın. Sanırım sonra “Olanla idare edeceğim” diyeceksin.

Pitondan ses çıkmıyor

30 yaşındayım. Benim pitondan 1 yıldır ses soluk çıkmıyor. Ne mastürbasyonda ne de ilişkide sertleşmesini sabit tutabiliyorum. Sertleşiyor, kısa sürüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, senin piton sanırım kör yılana dönüşmüş, gözü bir şey görmüyor. Belki de sana bedel ödetiyor. Ola ki bıktırdın ya da önüne hep beğenmediği nimetleri koydun. Aslında çok nazlıdırlar, havanın neminden, ortamın güveninden, partnerinin kokusundan ve daha birçok şeyden hayal kırıklığı yaratırlar. Ben biraz daha ciddi düşünüyorum. Ereksiyonu sağlayan kan sisteminde bir kaçak olduğunu sanıyorum. Karar için de bir dopler tetkiki öneriyorum.

İlaca başlasam mı?

Genelevde cinsel ilişkiye girdim. Prezervatif 2 kez yırtıldı. Cinsel yolla bulaşan hastalık kapmış olabilir miyim? Ne tür belirtiler verir? Tedbir için antibiyotiğe başlasım mı?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık kapmadın. Oradaki kadınlar sağlık kontrolü altında. Ama kaçamak bulaşma söz konusu ise genellikle akıntı olur. Sanırım AIDS’ten korkuyorsun. Ondan tedirgin olma. Kesinlikle önlem antibiyotiği alma. Çünkü zarar verirsin.

Kanama olmadı

22 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında. Onu deliler gibi seviyorum. Evlenmek istiyorum. İlişkiye girdik, kanama olmadı. Neden olabilir diye kafayı yemek üzereyim.

CEVAP

Değerli okurum, 18 yaşında bir çocuk o. Aklına gelen şu kuşkuları at kafandan. Kız sana bütün masumiyetiyle geldi. Zar da esnekti. Bütün olay bundan ibaret.

Çok mu sakıncalı?

17 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Sizce sakıncalı mı?

CEVAP

Değerli okurum, keşke derslerini, işini, aileni bu kadar düşünseydin? Hadi bakalım, iyi beslen, hftada 3 kere de sana izin.

İhtimali var mı?

20 yaşındayım, kız arkadaşım ile sevişirken onun vajnasına boşaldım. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalması zayıf bir ihtimal. Ama olabilir de. Dikkat, dikkat!

Sevgilim hamile mi?

18 yaşındayım. 1 hafta önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik, içine boşaldım. Meniler dışarı çıktı. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bunu uzaktan bilmek zor. İhtimali zayıf ama beklemede kalın. Adet kanaması15-20 gün gecikmişse gebelik testi yaptırabilirsiniz. Haberlerinizi bekliyorum.

Kız ilişkiden kaçtı

22 yaşındayım. Penisim büyük. Sevgilim cinsel organımı gördü ve ilişkiden vazgeçtiğini söyledi. Bana çok soğuk davranıyor, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey. Organ uyumunu sağladığın bir kızla evlilik koşulları oluşturursan ileride mutlu olursun. Kiminle birleşme yaparsan yap, ilk aylar çok sıkıntılı geçer. Bu da kızın dünyasını karartabilir.

Ağrılarım yüzünden

22 yaşında kızım. Sevgilimle cinselliği yaşamaya çalışıyoruz ama ağrılarım yüzünden olmuyor. Doktora gittik. Bana “Hâlâ kızlık zarın bozulmamış çok şanslısın” dedi. Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım vajinismussun. Vajina iradeye bağlı olmayan kaslarla çalışır. Kapısını kapatmışsa, açamazsın. Evlenin bakalım. Gözyaşlarını kesin, ruhu ve bedeninizi incitmeden ilişkinize devam edin. Gerekirse bizler tedavi ederiz.

Doyumsuzum

5 yıllık evliyim, doyumsuzum. Aklımda hep cinsellik var. Penisimden kayganlaştırıcı sıvı geliyor, sağlığa zararlı mı? Boşalamayınca kasık ve eklem ağrılarım oluyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, o salgının sana zararı yok. Ama cinselliğe bu kadar takılmanın çok zararı var, hayattan kopabilirsin. Sanırım erken boşalman var. Kendini disipline etme zamanın geldi de geçiyor. Yuva kurmuşsun ama kadının hakkını yiyorsun. Eğer böyleysen evlenmeseydin oğlum.

Kontrolümden çıkıyor

Gece rüya görmediğim halde penisim sertleşiyor. Sizce iyi mi? Her kadın gördüğümde penisim kontrolsüz şekilde sertleşiyor. Yolda yürüyemez hale geldim.

CEVAP

Değerli okurum, sen uyurken o antrenman yapıyor, kaslarını güçlendiriyor, bu iyi. Ama gündüz olan çevrenden görülür, yanlış yorumlanır. Biraz kendine hakimiyet biraz da iyi niyet, sonu güzel olacak.

Sertleşince kayboluyor

25 yaşındayım. Penisim sol taraf doğru eğri. Kızlık zarı bozmada zorlanır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, o kadar eğrilik fizyolojiktir, sakıncası yoktur. Merakım kızlık bozma ile bu sorunun ne ilgisi var? Böyle bir şey yok.

Bir şey yapamıyorum

19 yaşındayım, 5 yaş büyük sevgilim var. Kız beni tatmin ediyor ama ben ona bir şey yapamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Değerli okurum, sen ne yapacağını şaşırmışsın ama kız sana öğretsin. Sen hocanı bulmuşsun bana ne soruyorsun?

Rüya görmek istiyorum

Arkadaşlarım rüyalarında ilişkiye giriyorlarmış. Çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Neden rüya görmüyorum? Rüya görürüm diye mastürbasyon yapmıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sen derin uyuyor, onun için rüya görmüyorsun. Beynin de iyi dinleniyor. Cinselliğe karşı da baskı altında. Rüyalara parmağımızı uzatamıyoruz. Günün birinde senin de rüyalarına birileri girecek, bekle.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkta akılla aptalık kankadırlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder