Dr. Haydar Dümen Şüphe varsa aşk yok
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe varsa aşk yok

Haberin Devamı

Kızlık zarı genç kızların kâbusu. Ama erkekler onlardan aşağı kalmıyor. Kızlık zarının bozulup bozulmadığı herkesin merak konusu. Erkekler, birlikte oldukları kızdan şüphelenmek için yer arıyor gibiler. İlişkinin olmazsa olmazı karşılıklı güvendir. Ona olan güveni kaybederseniz zaten ilişkiniz yürümez

GÜNÜN SORULARI

CİNSEL ORGANIM 2 SANTİM KISALDI

18 yaşındayım, 80 kiloyum. 1 yıl önce 72 kiloydum, penisim de 15 santimdi. Şimdi 12-13 santik. Eski haline nasıl döndürebilirim? Yaşım 18'ken düzelteyim istiyorum. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Yaşı 18, kilosu 80 olan ama boyunu yazmayan değerli okurum. Biz burada herkesin boyunun ölçüsünü alıp ellerine vere vere ‘Görmesek de gitmesek de o köy bizim köyümüz’, (Pardon yanlış oldu, onlar yanıldı, biz yanılmayalım) bu insanlar bizim insanlarımız. Bizim onların boy ölçülerini aldığımız mezuramız insanlık, estetik ve bilim karışımı malzemeden oluştuğundan adını koyduk mu net koyarız. Senin boyuna gelince: Tam 1.67 santim. Ölç, bildir. Hatalıysam özür dilerim. Doğruysa elimin resmini göndereceğim, öp başına koy derim!!! Şimdi gelelim öze ve de doğru söze. Senin penis, 2.5-3 santim kadar kasıktaki yağ birikiminin kapsama alanına pardon egemenlik alanına girmiş. Önce aldığın 8 kiloyu geri ver. Hazır yiyecekler yiyip yağ stokçuluğu yapanlardan değil, hiç göbeği olmayan emekçiler gibi ol. 8 kilo düşünce, ölç penisini. O da nesi? 14. 5 santime geri dönmüş. Tam milimi milimine 15 santim olmasını istiyorsan hadi koçum şu 2 kiloyu da veriver. Sen sağ, ben selamet yolumuza devam edelim. Ayrıca birkaç santimin de derdine düşmeyelim, organın da ne olduğunu bilelim.

12 SAATTE 5 KEZ İLİŞKİYE GİREBİLİYORUM

Arkadaşım 12 saatte 12 sefer yapmış. Benim 5’den fazla ilişkiye girmeye canım dayanmıyor. Bu durum psikolojimi bozdu. Ne olur bana yardım edin.



CEVAP


Vah benim dolduruşa gelen, gücü 15 santimlik organına bağlayarak ondan üstünlük ve başarı onuru bekleyen okurum. Vah benim hayatın ve geleceğin gerçeklerini göremeyen, oturduğu sofrada kırıntı bırakmayacak kadar açgözlü amcamın oğlu olan gence vah ki ne vah!!! Benim çocuğum olsan bile fark etmez. Bu ülkenin bir genci olarak sizleri aynen benim çocuklarım gibi görüyorum. Ve içim sızlayarak sana soruyorum, söyle nereye koşuyorsun? Gözlerini seks mi bürüdü ki doymak bilmeyen oburlar, paraya doymayan açgözlülere döndün? Bırak şimdi arkadaşının sermayesini, kasasını, önündeki asasını... Sen ki 12 saatte 5 kere ilişkiye girebiliyorsan ben sana şunu sorarım. Kiminle, hangi kızla, hangi ortamda, neyin karşılığı dedikten sonra kulağından tuttuğum gibi gözünü, burunu o çukura batırarak ‘Al gözün doysun’ diye dersini veririm. Bak ülkenin gençlerinin, mahallelerin durumuna. Herkes can ve gelecek derdinde. Hayat aslında yaşam boyu biber gazı yeme gibi acılarla doludur. Temiz havanın da bedeli vardır. Kop çukurundan, yönlen ovaya, hayata, anana, babana asıl önemlisi her türlü namusa...


Zevk alamıyorum

36 yaşındayım, 2 yıllık evli kadınım. Eşimle her gün ilişkiye giriyoruz ama ben zevk alamıyorum. O yüzden sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Bunun sebebi nedir?



CEVAP


Değerli okurum, ruh aç, beden iştahsız. Beklentilerini bulamadın. Durmadan kendini zorluyor, sınava sokuyorsun. Ruhla, beden arasındaki dengeyi kuracak kişi sevgili eşin. Ona açılıp açılmadığını bilmiyorum ama mutlaka bir uzmana gitmenizi öneriyorum.

Kaç santim olmalı?

16 yaşındayım. Penisim kaç santim olmalı?



CEVAP


Değerli okurum, 15 olursa çok iyi. Biraz altı da iyi, fazla üstü iyi değil. Neden sayı vermiyorum? Kafana takma diye. Bırak onu kendi haline. Doğa neylerse iyi eyler.


Hep böyle mi olacak?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Orgazm olamıyorum. Bu hep böyle mi devam edecek?



CEVAP


Değerli okurum, değişecek. Ne benim ne senin ne de eşinin elinde. Zamanın, ortamın ve senin ruh durumunun elinde. Bunun için sabırlı ol, evlilik koşulları daha
iyi. ‘Acaba orgazm olacak mıyım?’ diye düşünürsen orgazm güçlüğü çekersin. Erkeğin birleşme süresi de önemli. Üstelik sana ruhsal sıcaklığı sağlayabiliyor mu? Merak etme, zamanı gelince çözülecektir.

Dizginleyemiyorum

17 yaş cinsellik için çok erken. Ama mastürbasyon beni kurtarmıyor. Kendimi dizginlemeye çalışsam da olmuyor. Ne olur bana yardım edin.



CEVAP


Sevgili okurum, yazdıklarına aynen katılıyorum. Geriye kalıyor yol. Yollar kaygan, nemli, çamur, taşlı. Bu yollarda bu araba seni uzun süre güvencede götürmez. Çare: Frene bas, frene. Ufaktan yol al. Çünkü direksiyon senin elinde.

Penisim sertleşmiyor

17 yaşımdayım. Penisim 12 santim ve tam olarak sertleşmiyor. Sizce ilişkiye girip sevgilimi tatmin edebilir miyim?



CEVAP


Tabii edersin, tabii sertleşecek ama eğer söz dinlersen ve Hoca’nı da kırmazsan. Birkaç yıl daha bekliyiver oğlum. Sonunda tren kaçmıyor ki?

Hiç deneyimim olmadı

16 yaşındayım. Penisim 22 santim. Hiç deneyimim olmadı. İleride sorun olur mu?



CEVAP


Sevgili okurum, sana sorun yaratır. Onun için ölçülü, dikkatli, seçimlerde ve kendine uygununu ara. Düş kırıklığına uğrama.

Tiksiniyorum

14 yaşında kızım. Bir erkekle öpüşürken tiksiniyorum. Evlenince sorun olur mu?



CEVA
P

Sevgili okurum, evlenene kadar daha nice yıllar var. Hele biraz daha büyü. Karşına tiksinmeyeceğin birisi mutlaka çıkacak. Bu ne acele?

Cinsel isteğim artıyor

17 yaşındayım. Penisim küçük. 2 aydır cinsel isteğim sürekli artıyor. Kimi görsem ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bana bir şeyler önerin.



CEVAP


Sevgili okurum, önereyim de. Kilonu yazmışsın da ufaklığın boyundan naber? Sana göre küçük. Ya bilime göre, ya partnerine göre? İşte sorun burada. Karar merci sen değilsin.

Acıdan korkuyorum

19 yaşında kızım. İlk ilişkide çok acı çektim. Şimdi ilişkiden de sevgilimin penisinden de korkuyorum. Çünkü kalın. Nasıl inceltebiliriz?



CEVAP

Değerli okurum, acı üzerine acı çekersen cinsellikten soğursun. Üstelik bekarlık koşulları yaşıyorsunuz. Eğer birleşmeleri bir yana bırakıp arkadaşlığını sürdürerek zamana bırakırsan, zaman belki de olumlu koşulları ortaya koyacak. Bu yazdıklarım birleşmenize onay vermek değildir. Sevgilinin penisini herhangi bir
operasyonla inceltmek söz konusu değil.

Sertleşme olmadı

İlişkiye girmek istedim ama penisim sertleşmedi. Günde bir kez mastürbasyon yaparım. Penisimin sertleşmemesinden 2 saat sonra mastürbasyon yaptım, sorun yaşamadım. Ne yapmalıyım?



CEVAP

Değerli okurum, yapacağın şey mastürbasyonu bırakmak ya da ara vermek. Bünyen ona alıştı, tıpkı çaya, kahveye alışmak gibi. İleride evleneceksin, mastürbasyona devam edersen, büyük olasılıkla karını uyutup banyonun yolunu tutacaksın! Ben sana tehlikeyi şimdiden haber veriyorum. Her şeyin ortası,
koşullar uygun olunca da doğalı.

Kızlık zarı yırtık mı?

19 yaşındayım. 3 kez kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve ondan kan gelmedi. Kız esnek olduğunu söylüyor ama inamıyorum. Sizce de yırtık mı?



CEVAP


Değerli okurum, neden inanmıyorsun? Anadan doğma sağlam diye noter tasdikli rapor mu getirecekti sana? Öyle olursa evlenecek misin? Hem yatacaksın hem bir kenara mı iteceksin? Ona mı inanacaksınız bana mı? Ona inanacaksın. Çünkü kız o.

GÜNÜN SÖZÜ

Kelle koltukta olabilir ama asla bacakların arasında olmasın. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder