Dr. Haydar Dümen Tadını çıkarmaya çalışın
HABERİ PAYLAŞ

Tadını çıkarmaya çalışın

Genç kızların aklı fikri kızlık zarında. Her harekette zarın tehlikede olduğunu düşünüyorlar. Kızlar, zar öyle kolay bozulmuyor. Sürekli bunu düşündüğünüz için kendinizi kasıyorsunuz. İlk gecenizin tadını çıkarın. Evliliğiniz boyunca güzel anılarınız olsun.

Stresten mi kısaldı?

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 18 santim. 3 ay gibi bir sürede 17.5 santim oldu. Bu zaman diliminde çok stres yaşadım. Penisimin boyu stresten mi kısaldı? Yarım santimi nasıl kazanabilirim?

CEVAP

Okurum, aklıma ilk gelen gözlerin. Sanırım senin gözler miyoplaştı. Şeşi beş gördü. Ve okurumuz da santimde çuvalladı. Yarım santim! Bana göre cetveli denk tutamadın. Ellerin titredi, milimetrelere tam bakamadın. Aman yavrum, bir değil, bin kere ölç. Topla bine böl, sonuç ne çıkarsa ona katlan. Eğer 1-2 milim eksik olursa hemen kapan içine “Gitti karizma” diye ağla inleye inleye.

Haberin Devamı

Azalır mı?

21 yaşında, taş gibi delikanlıyım. Kız arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz. Hemen her gece ilişkiye giriyoruz, ikimiz de çok istekliyiz. Acaba evlendikten sonra da aynı hızda devam eder miyiz yoksa azalma olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne bileyim? Sana kalmış bir iş. Ama bilgi benim: Tabii ki zamanla azalır. Azalsa ne yazar azalmasa ne yazar?

Nişanlımın canı yanıyor

Kışa evleneceğiz. Nişanlımla cinselliği yaşamaya karar verdik. Çok sık olmasa da ilişkiye giriyoruz. İki ay önce ilişkiye girmiştik. Ondan sonraki ilişkimizse 3 gün önce oldu. Nişanlım canının çok yandığını söyledi. Utanıyor, doktora da gitmiyor. Sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım sevgilin bir vajina iltihabı geçiriyor. Hani gözümüz kızarır ya da saman nezlesi oluruz ya onun gibi. Sıradan bir olaydır. Birkaç birleşmede de hâlâ ağrı olursa bir kadın doğum uzmanına gidip önlem almak en doğrusu.

Orgazm olamıyorum

21 yaşında kızım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşımın penisi 22 santim. 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz ama çok canım yanıyor, hiç orgazm olamıyorum. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum. Erkek arkadaşımın penisi benim için büyük olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, teşhisi kendi kendine koymuşsun. Ben de katılıyorum. Kadının vajinası 8 santim uzunluğunda. Seninkini de boy olarak oranlarsak fazla uzamaya uygun olmasa gerek. Bu durumda arkadaşınla uyum sağlayamıyorsun. Rahime ve iç organlara basınç yaptığı için acı duyuyorsun. Arkadaşın birazcık dikkat eder, idareli kullanırsa sanırım acın geçer.

Yerinden çıkacak

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Ne yapmalıyım? Aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz bekle, biraz alış. Kalbin yerinden çıkmaz ama kız arkadaşının ve senin sosyal, psikolojik dengeleri yerinden fırlayabilir. Daha romantik ilişkiler düzeyinde kalsanız keşke. Çünkü ülkenin, ailelerin sosyal ve ekonomik yapısı erken yaşlarda cinsel birleşmeye hazır değil, sorun yaşanır. Beni ilgilendiren sorun yaşamamanız.

Kız mıyım, değil miyim?

20 yaşında kızım. Geçen sene erkek arkadaşımın penisi vajinanım ucuna değdi ve ben hiç acı hissetmedim. Şimdi bana “Sen kız değilsin” diyor. Bir ay sonra başkasıyla sözleneceğim. Ne olur bana yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, kızsın. Ancak kızlık zarı kanar mı, kanamaz mı bu bilinmez. Esnek olabilir. Ama sen bunları dert edersen evliliğin de ilk gecenin tadını çıkaramazsın. İleriki yıllara da olumsuz başlayabilirsin. En azından iyi ve güzel şeyler düşün. Yaşadığın olayı unut. Ondan zarar görmemişsin. Kanama da olmamışsa suçlu gibi başını önüne eğme. Zarın orada durduğundan emin ol.

Küçülür mü?

19 yaşındayım, çok yakışıklıyım. Penisim çok büyük, kimse benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bu yüzden kız arkadaşımla ayrıldık. Penisimi tıbbi yollarla küçültmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Küçültemezsin çok yakışıklı okurum. Buradan büyük penis özleminde olan erkeklere bir gönderme yapalım. Al sana büyük penis. İster kullan ister yanında yat. Ama ondan 1 santim bile kesip at olmuyor.

Daha iyi geliyor

Haftada en az 2 ya da 3 defa farklı kadınlarla birlikte oluyorum. Birlikte olmadığım zamanlarda ise mastürbasyon yapmak iyi geliyor. Zaman içinde sorun olur mu?

CEVAP

Okurum, haftada 2-3 kere farklı kadınları nerede buluyorsun? Nerede bu bereket, bu bolluk? Paralı kadınlardan söz ediyorsan, paran yetmez. Sevgililer diyorsan, onlar da ortalıkta seni beklemiyorlardır. Sen doğruyu söylüyorsan, bu defa da ‘Aman ha bir ülkede yaşıyormuşuz da farkında değilmişiz.

Demek ki bu konuda daha öğreneceğim çok şeyler var’ diye hayıflanıyorum. Senin nasıl bir zarar göreceğini kafamda canlandıramadım. Sadece mikrop kapmamaya dikkat et. Biraz işine zaman ve para yatırımı yap ki ileride belki bir sanayi kuruluşunun başı olursun. Sermayeyi şimdiden iki taraflı tüketme.

Pişman oluyorum

18 yaşındayım. Benim sorunum mastürbasyon. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok pişman oluyorum. Yardım edin.

CEVAP

Yavrum, eğer her yaptığında pişmanlık duyarsan bunun zararını görürsün. Abartma ama pişman da olma. Nasıl çözülür? 30 yaşındayım, erken boşalma için ne önerebilirsiniz? CEVAP Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

BÖYLE SORU YOK!

Çok istedim, olmadı

22 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. İlişkiden girmekten korkuyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye giremedim, tiksinti geldi, iğrendim. Neden olabilir?

CEVAP

Yavrum, ortada fol yok, yumurta yok. İlk birleşmelerde bu tür sorunlar yaşanır. Kimbilir belki de bir kadın cinsel organını ilk defa görüyorsundur. Hadi her şey bitti diyelim. Sen bu kızla evlendin. Zamanla sende de yıpranmalar olacak.

O zaman sevgili karını, iki çocuğunla kapı önünde mi bırakacaksın? Aşağıdaki o ufak bölgeye bakacağına hem kendi hem kız arkadaşının iç dünyasının derinliklerine baksan ne güzel olur. Arkadaşların atı almış Üsküdar’ı geçiyor. Sen de arkalarından bakıyorsun.

GÜNÜN SORULARI

Kız şans vermiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 ay önce ben istediğim için ayrıldık. Bana ikinci bir şans vermiyor. “Arkadaş olalım” diyor. Beni affetmesi için ne yapabilirim?

CEVAP

Okurum, kız senin iyiliğine çalışmış. 18 yaşında Türkiye’de koşu alanında genç bir tay olarak koşuyorsun. Gözün kararır, ayağın tökezlerse ve nalları havaya dikersen? İşte kız yaptığı bir, iki denemeden sonra beklediğini bulamadı. Seni de kırmadan arkadaş olarak devam ediyor. Vallahi iyi kızmış. Ne oldu yani sana? Sen, atına sonu belli olmayacak bir macearada yem torbası mı olsun istiyorsun? Hadi yavrum, bacakların yani beynin güçlensin. Asıl yarışlara girdiğin zaman tökezleme.

Namusuna çok düşkün

18 yaşındayım, erkek arkadaşım var. Namusuna çok düşkün. İnşallah evleneceğiz. Acaba kızlık zarı kolay bozulur mu? Yani çocukken ben çok düşmüştüm, sorun olur mu?

CEVAP

Yavrum “Erkek arkadaşım namusuna düşkün” diyorsun yani sen namusuna düşkün değil misin? Okulun, annen, baban ve özellikle bir ağabeyin yok mu? Bir de evlenecekmişsin de inşallahmış. Hadi oradan be kızım. Doğru dersinin başına, ananın kucağına. Git ona sor. Zarını da, gelecekteki zararını da.

GÜNÜN SÖZÜ

Koyun tek de olsa sürü de olsa sütü sahibine akar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder