Dr. Haydar Dümen Taşlar yerine oturacak...
HABERİ PAYLAŞ

Taşlar yerine oturacak...

Haberin Devamı

Cinsellikte tecrübe önemli. Erkekler ilk denemede çoğu zaman başarısız olurken, kadınlar zevk alamamaktan yakınıyorlar. Olayları zamana bırakın. Cinselliğe alışınca ve tecrübe kazanınca taşlar yerine oturacak, sorunlar da ortadan kalkacak.

BÖYLE SORU YOK!

Ejderha uyanmıyor

22 yaşındayım. Karşı cinsle ilişkiye girmek istesem de ejderhayı uyandıramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ula ula bak hele! Ejderhanın böylesi ne görülmüş ne duyulmuş şey değerli okurum. Elde ejderha ama öteki alemde hava civa öyle mi? Yalvar yakar olmaz. Önüne en lezzetli yemeği koysan yemeyen çocuğun yalancı memeyi tutturması gibi saplantıysa bu, karşımıza çıkan tabloda mastürbasyon yazıyor. Yoruma göre, ejderhan kuyruğunu mastürbasyona kaptırmış. Burada partner önemli. Zavallı kafes kuşu gibi o da istiyor yiyecekleri ağzına verilsin. Uzatmayın, kız kafesten uçsun, ejderha da kendi yolunu bulsun.

Kızın midesi bulanıyor

30 yaşındayım, bir partnerim var. İlişkiye giriyoruz, her şey iyi giderken kızın midesi bulanıyor ve kusmaya başlıyor. Ayrılsak daha mı iyi olur?

CEVAP

Değerli okurum, yorumum evli olup olmadığına bağlı. Diyelim ki bekarsın. İkinci sorum evlenecek misin olacak. O da tamam, partnerin kaç yaşında? Evli mi, bekar mı, dul mu? Bu konularda da engel yoksa, kusan bir partnerden vazgeçmemen niye? Ya yenisini bulamayacaksın ya da en uygunu bu mu diyorsun? Varsayalım ki tedavisi var, elinden tutup kızı uzmana götürecek misin? Her şey olumlu olsa, bu ilişki için kafandaki süre ne? Ayrıca ayrılmamak için seni tutan ne?

Zamanı tutturamıyoruz

27 yaşındayım, 2 yıldır sevgilim var. O ilişki istediğinde ben isteksizim. Ben isteyince sevgilim beni reddediyor. İkimize de uyan zamanı nasıl tutturacağız?

CEVAP

Tutturmak şansa kalmış değerli okurum. Sen ki 27 yaşına gelmişsin, bir kadının (o kızla evli de olabilirsin) ilişkiye nasıl hazırlandığını bilmiyorsan neden arkadaşının peşinden koşuyorsun? Bu konuda erkeklerden çok kadınlar hazırlık dönemine ihtiyaç duyar. Erkeklere gelince; bir bakış, yarım gülücük, cilveli göz süzüş, bir sözcüğün ezerek uzatılması onları uçurur. Kadınlarda annelik genleri olduğundan hazırlık ve güvene ihtiyaçları vardır. İlişki mi? Mekanikse, hadi canım sen de. Ön hazırlıklı ise, canım sana feda derler.

Yatağa girince istek bitiyor

23 yaşındayım, cinselliği çok arzuluyorum ama yatağa girince isteksizlik oluyor. Bir de sık sık mastürbasyon yapıyorum. Sizce isteksizliğimin sebebi bu olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığından vazgeç, yavaş yavaş haftada 1-2’ye indir. İkincisi yatağa hazırlıksız girme. Ön sevişme gibi tahrik ögelerine başvur. Sevgilin de biraz hareketlensin. Acemilik ve alışkanlık süreci yaşıyorsun. Ön yargılı başlarsan olay uzar. Ama doğal haline bırakırsan kısa vadede çözülür.

Cinsellikten kaçıyorum

22 yaşındayım. Penisim 6 santim. Sevgilim ilişkiye girmek istiyor. Görünce dalga geçer diye ilişkiden kaçıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali 6 santimse küçük. Bunu doğrulamak için penisinin ereksiyon halinin kaç santim olduğunu mail at. Sana detaylı bilgi vereceğim.

Sorun hangimizde?

25 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise 1 kere boşalıyorum. Sorun bende mi yoksa onlarda mı? Bu durum saplantı oldu.

CEVAP

Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok, kimseye aldırma.

Neden çok terliyor?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 28 yaşında ve ilişkide çok terliyor. Neden böyle terliyor olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşın sanırım kilolu. Terleme de büyük ölçüde kilodan. İkinci neden heyecan. Kendini zorladıkça terliyor, terledikçe performansı düşüyor. Onu sakinleştir. Birleşmeden birkaç dakika önce soğuk duşa sok, faydası olur. Heyecan gerekli ama ölçü aşılmamalı.

Kan sonradan gelir mi?

22 yaşında kızım. 3 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, benden o an kan gelmedi. Eve gittikten sonra çamaşırımda kan gördüm. Erkek arkadaşım da kanı görmedi. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kan içeride bazen böyle akmadan kalabiliyor yani orada kendine ufak bir yer buluyor. Ayağa kalkıp hareket edince de dışarı çıkıyor. Bu durumda tamamen mi yırtıldı yoksa zedelendi mi bilemiyoruz. Arkadaşın durumu kabullenmek zorunda. Hem yat hem şüphe et. Böyle biriyse onu terk et yavrum.

İlk gece hamile kalınır mı?

25 yaşındayım, yakında düğünüm olacak. İlk gecede kadının hamile kalma ihtimali var mı? Ya da ilk gece gebe kalmamak için ne yapılmalı?

CEVAP

Değerli okurum, her birleşmede kadının hamile kalma ihtimali vardır. Bunun da oranı 1 ayda ortalama 1 haftadır. Yani kadının yumurtlama gününe rastlarsa spermlerde de sorun yoksa gebe kalabilir. İlk gecenin büyüsünü bozmayın, ondan sonra korunma yöntemlerini uygularsınız.

Günde 1 sıkıntı çıkarır mı?

Günde 1 veya 2 günde 1 mastürbasyon yapıyorum. Bir sorun olur mu?

CEVAP

Okurum, olmaz da sorundan korkacağına iradeni zayıflatıp mastürbasyonun esiri olacağından kork. Haftada 3-4 kereye in.

Boyu yeterli mi?

Yaşım 21, kilo 70, 1.75 boyundayım. Penisim 15.5 santim. Sizce bu boy yeterli mi yoksa evlenince sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, Rönesans döneminde olsaydık heykeltıraşlar seni görünce model insan diye heykelini yaparlardı!

Kan gelince isteğim bitti

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ondan kan gelince isteğim bitti. Boşalamadım. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Yapacağını yapmışsın oğlum, kızı kana bulamışsın. Ruhun incinmiş, ya kızın ruhu ne oldu ve ne olacak? Önünde iki yol var. İşi gücü bırak, git kızla evlen ya da kızı incitmeden hemen terk et. Veya aklını başına topla, evlenene kadar da sabret.

Gebe kalır mı?

Sevgilimle birleşme olmadan sadece seviştik. Penis vajinaya girmedi. Acaba kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, hem korkuyor hem de işe atlıyorsun. Bu piyasada yoğurt pahalıdır. Nerede bu yoğurdun bolluğu dedirtme bize. Kız gebe değil ama spermler fırsat bekliyor. Bir yumurta yakaladı mı oldu da bitti, maşallah. Dikkatli ol!

Neden sevgilim yok?

18 yaşındayım. 1.70 boyundayım. Yakışıklı sayılırım ama kız arkadaş bulamıyorum. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bana göre doğru adamsın. Yalansızsın, dürüstsün. Ama kızları ürkütüyorsun. Kızlara nötr yaklaş. Ufak yardımlarda bulun, dertlerini paylaş. Gerisini zamana bırak. 6 ay sonra da kız arkadaşınla birlikte bana bir mail at.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk, ölesiye değil, öldüresiye çevrilince kurşun aşka sıkılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder