Dr. Haydar Dümen Tat vermez oluyor...
HABERİ PAYLAŞ

Tat vermez oluyor...

Haberin Devamı

İlk gençlikteki aşklar yüzünden erken yapılan evlilikler kadınları yıpratıyor. Çocukluktan genç kızlığa yeni adım atanlar kendilerini bir anda evlilikle baş başa buluyor. Yıllar geçince acılar büyüyor, cinsellikten zevk alınamaz oluyor...

Artık zevk almıyorum

22 yaşında kızım. Üç yıldır nişanlımla düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Ama ben son 1 aydır zevk almıyorum. Git gide ondan uzaklaşıyorum. Bir ay sonra düğünüm var. Ne yapacağım? Acaba ayrılsam mı?

CEVAP

Sevgili okurum, evlilik en az 1 yıl sürecek. Ondan sonra oturup düşüneceksin. Bu saatten sonra geri dönülmez. Zamanı gelince çare bulunur umudundayım.

Eşim benden önce orgazm oluyor

3 yıldır evliyim. Eşimle ilişkim çok kısa sürüyor. O benden önce orgazm oluyor ve devamını istemiyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, eşinin uzmana gitmesi ve tedavi olması gerekiyor. Aksi taktirde bu hayat boyu sürer. O da sende tedirgin olur.

Çok heyecanlıyım ama...

22 yaşında kızım. 7 yıldır birlikte olduğum sevgilimle 1 yıldır nişanlıyız. Her fırsatı değerlendiriyoruz. Düğünümüz 5 ay sonra. Acaba evlenince de aşkımız böyle sürer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, ne bileyim ben? İçinde yaşadığınız koşullar aşkınızı ne kadar besler bilinmez. Sen ki çocukluğunu yaşamamışsın. Parklarda, bahçelerde oynamamışsın. Kısacası çocukluğuna doyamamışsın. Evleneceksin adamın seni alıp eve kapatacak. Bu iş nasıl olacak? En zor bilmecelerden birini koydun önüme. Elimde olsa biraz bekle derim, bekle.

Ya alışkanlık olursa?

18 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bundan rahatsızlık duyuyorum. Bunun alışkanlık olmasından korkuyorum. Her gün banyo yapmaktan bıktım.

CEVAP

Sevgili okurum 1-2 yıl içinde düzelecek. Kısa vadede düzelmeyebilir. Mücadeleyi bırakma.

Kasıklarım ağrıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğimde kasıklarım ağrıyor, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, kasık ağrıların normaldir. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından kaynaklanır. Senin elinde değil. Boşalınca geçer.

Geneleve gideyim mi?

17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum. Acaba bir sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum. Acelen ne?

Karım seksten hoşlanmıyor

1 yıllık evliyim. İlk başta karım canı yanacak diye ilişkiye girmekten korkuyordu. Daha sonra seksten hoşlanmaz oldu. Ne yapsam ona yaklaşamıyorum. Kibar ve romantik olmaya çalışıyorum ama artık romantiklikten uzaklaştım. Bana ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yetmez çünkü daha işin başındasınız. Ciddi ve profesyonel bir yardım alın. Önünüzde nereden baksanız 50 yıl daha var. Bu kadar fedakarlığa da değer. Bu işlerin en iyi uzmanını bulmalısınız.

Acaba normal mi?

17 yaşındayım. Penisimin boyu 10 santim. Sizce normal mi değilse ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yavrum, normalin sınırında. Birkaç santim daha büyür diye düşünüyorum ve kilolu olduğuna inanıyorum. Uzaktan teşhiste artık ustanın ustası olduk. Dediklerime inan ve güven. Kilon fazla ise ver. Doğru bildiğin yolda devam.

Gebe kalır mı?

18 yaşındayım ve kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben kız arkadaşımın vajinasına boşaldım ama kanama olmadı. Sizce sevgilimin hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız hâlâ bakire ve hamile değil. Bunu duyunca şımarıp azma. Kendi kuyunu kazma.

Cinselliği yaşamadım

Kimseyle ilişkiye girmedim. Arkadaşlarla geneleve gitmeye karar verdik ama kendime güvenemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tren kaçmıyor, biraz bekle. Genelevi yeniden yeniden düşün. Olumsuzluk yaşarsan bunu kendi potansiyeline mal etme. Orada koşullar ve ortam uygun olmadığından bu ilk denemeleri bir ölçü alıp komplekse girme. Yani kaş yapayım derken göz çıkarma.

Hamile miyim?

19 yaşındayım. Sevgilimle birkaç ay önce ilişkiye girdik. Birkaç gündür midem bulanıyor. Adetim gecikti. Cinsel ilişkiye giriyoruz ama bende isteksizlik var. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir. Biraz beklemen gerekiyor. Tabii ki olmayabilir de. Bir süre sonra bir test yaptırırsınız. Kolay ve ucuz. Gerçek ortaya çıkar.

Seksten soğudum

5 senedir sevgilim var. İlk 3 sene birbirimizi çok seviyorduk. Son 1 senedir ben seksten soğudum. Acaba kız arkadaşımı tekrar sevmek için ne yapmalıyım? RUMUZ: AKREPKRAL

CEVAP

Değerli okurum, senin yapacağın bir şey yok. Çünkü o hem çok nazlı hem de çok açgözlü. Şımarık, çabuk alınan, küsüveren bir organ. Tümü böyle. Ayran gönüllü dedikleri türden. Sebep yokken bile yediği yemekten bıkıverir. Aktif ya da tembel olurlar. Seninkisi hiperaktif döneminde, işi bitirmiş. Şimdi nazlanma moduna geçmiş. Bundan sonra ne olacağı sevgilinin elinde. Yollarına gül mü döker, yemeklerine değişik soslar mı katar bilemem. Ona yalvar yakar, iradeyi ver eline. Çekil köşene, bana da dualarını eksik etme.

Yeniden patron olmak istiyorum

18 yaşındayım, eskiden düzenli mastürbasyon yapardım. Şimdi o kadar çok yapıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibiyim. Ben kendimin patronuydum. Yeniden patron olmak istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, organla, oyunbozanla başa çıkılmaz. Girmiş başın derde. Nasihat nerede, ferman nerede? Dinlemez, tümüne bana mısın demez! Doğası böyle. Doğasında var deyip işin içinden çıkıveririz. O doğasının yasası anayasasının birinci maddesidir. Mutlaka dediğini yaptırır. Bu durumda kişi sakal-bıyık durumuna düşer. Yine de şanslısın. Ya bir de evli olsaydın? Ve onun emrine uysaydın. Kadının vay haline de ya ‘her gün bayram’ diyen türünde olsaydı... Neyse gerisini bana söyletme. Yeniden patron olacaksın. Bunun birazı senin, bir bölümü de genetiğin emrinde.

Penisim kırıldı ama ağrı yok

Yaklaşık 1 yıl önce sert bir hareket sonucunda penisimin kırıldığını fark ettim. Ağrı olmadığı için önemsedim. Ama zamanla sızlama, eğrilik ve kısalma başladı. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, içerideki sünger doku ani bir zorlamayla yırtıldı. O yırtılan yere yeterince kan dolmayınca penis de eğrildi. Türkçesi kırıldı. Zaman zaman görülen olaylardandır. Ortadan 90 dereceye kadar kırılıp ördek başına benzer bir görüntü almış bir olgumuzu kitaplarda yayınlamıştım. İlişki sırasında partnerin birden yanlış bir hamlesi yani düşer gibi olması, aşk oyunlarında al takke ver külah gibi cilveleşlemelere dikkat edilmelidir. Tedavisi ameliyatladır. Bu konunun uzmanı bir ürolog çaresini bulur. Umarım sen de uysal bir kedinin başını okşar gibi gözünün içine bakarsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşktan deliye dönmek yerine aşktan akıllanma süreci başladığında ömür yarılanmış demektir. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder