Dr. Haydar Dümen Telefonda aşk olmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Telefonda aşk olmaz!

Haberin Devamı

Gençler için cinsellik dünyanın merkezinde. Aşk, sevgi ve seks birbirine karışıyor. Erkekler, kızlar cinsellikle tanışmak için acele ediyorlar. Bu yaşlar flörte uygun. Öyle telefonda, internette aşkı aramakla olmaz, alışırsanız zarar görürsünüz...

BÖYLE SORU YOK!

İlişkiye girerken yoruluyorum

23 yaşındayım. Spor yapıyorum. İlişkiye girerken yoruluyorum. Sevgilim küsüyor. Yorgunluktan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, yoruluyorsan dinlenirsin. Dinlenirken uyuklar, zaman kazanırsın. Suçu barfiks çekme, sürat koşusu, maraton gibi aktivitelere yükleme. “Bu konuda benim yaptığım binlerce yıldır herkesin yaptığı bir şeydir” diyerek kendi yorgunluğuna başka çare ara. Amma velakin bizim kapıya düştüğünüzde koyacağım teşhise de karşı çıkamazsın. Al sana teşhis: Bilinçaltın kız arkadaşından bıkmış, iştahsız olarak sofraya oturmuş, arsız çocuklara dönmüşsün. Bana göre bazı kurallara uyuver ya da kıza elveda deyiver.

Karımdan çok sıkıldım

50 yaşında, 30 yıllık evli ve 2 çocuk babasıyım. Evlilikten de karımdan da çok sıkıldım. Karımla birlikte olmaya dayanamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

20 yaşında evlenirsen olacağı buydu değerli okurum. Bundan sonraki yolun kapalı, ruh isyanda! Çocukların körebe, muhterem eşinse sefilleri oynuyor. Yılların kalleşliği, yaşının taşan ateşliliğiyle oluşan tablodur bu. Elinden bir şey gelmez. Uzaktan evlilik yapısının geleceğine karar verilmez. Papaz her zaman helva yemez. Helva dedin de, ‘Yandı gülüm keten helva’ aklıma geliverdi. Buraya da tam oturdu. Ne edelim? Ya kürek çekmeye ya da çileye devam edelim. Kesin karar için bir uzmanı da ziyaret ediverelim.

Süreyi nasıl uzatabilirim?

20 yaşındayım, çok istekliyim. İlk ilişki kısa sürüyor, şikayetçiyim. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama garaja girince benim sular açılıyor. Süreyi nasıl uzatırım?

CEVAP

Al sana bir nanik, cinsel manik okurum. Ürettiğim ‘Umut fakirin ekmeği, iyi bir karne de yaşamın bel kemiğidir’ sözümle seni uyarıyorum. Cinselliğe yatırım yaparken bel kemiğine darbe vurma. Geleceğin her şeydir, bunu hiç unutma. Erken boşalman var, postacı kesin kapını çaldı. Kız gelen zarfı açtı, hava civa... Yalnız bu nedenden kendini bir delikanlı olarak yargıla ve geleceğine sorgula. Organizmanın ruhsal bölümünü de boşa harcama. Zamanı gelince yani evlenince biz onu ayarlayacağız.


Büyütücü işe yarar mı?

20 yaşındayım. Penisim 7 santim. 6 yıldır tedavi görüyorum ama gelişme yok. Acaba büyütücü haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, büyütücü haplar işe yaramıyor. Olayın derinini, nedenini bilmiyorum. Gittiğin uzman arkadaşım ne dediyse onun sözlerine uy.

Kız hamile kalır mı?

Ben adet döneminde kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz yavrum. Ama binde bir de olsa, hani belli de olmaz.

Telefonda cinsellik zararlı mı?

20 yaşındayım. Biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyor, telefonla görüşüyoruz. Tabii arada cinsellikten bahsediyoruz, ben bazen boşalıyorum. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama alıştırır sizi. Bir de bakarsın ki gerçek cinsellikten soğuyuvermişsin. İşte o zaman doktor doktor gezersin.

Erken boşalmam var

27 yaşında, 1 çocuk babasıyım. Benim erken boşalmma var. Ne olur derdime çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı tedavi ediyoruz. Bunu defalarca yazdım. Hekimle karşı karşıya gelmek gerekiyor.

Pişman oluyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca pişman oluyorum. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli yavrum, her yaptığında pişmanlık duyarsan zararını görürsün. Ama haftada 2-3 kez mastürbasyon yapar “Canım sağolsun” dersen zarar görmezsin.

Zarı yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Ertesi gün duşa girdiğinde pembemsi bir akıntı gelmiş. Sonrasında da 2 damla kan görmüş. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur? Ne kadar kan gelir?

CEVAP

Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada bir zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarların incinmiştir, bunun bir başka adı zarın yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır.

Penisim eğri

Penisimdeki eğrilik ilişkiye girmeye engel olmuyor ama rahatsız hissediyorum. Partnerim alay eder mi? Düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda uzman ürolog doktorlar var. Birkaç gün hastanede yatman yeterli. Ama düzeltmeye ihtiyaç var mı, yok mu olayına hekim görerek karar versin.

Prezervatif içeride kaldı

Prezervatif kız arkadaşımın içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl bileyim? Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra gebelik testi yaptırırsın. Kolaydır, ucuzdur. Bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan rahat atlatın. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Cinsel organım çok küçük

Cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşım beni aşağılıyor. 25 yaşındayım. Bu yüzden evlenmek bile istemiyorum. Bunalımdayım.

CEVAP

Değerli okurum, penisin ameliyatla 1-2 santim büyür. Evlendikten sonra bu yönde eşinden istek gelirse operasyon yapılır. Fonksiyonları yerindeyse takılma.

Sevgilimin daha önce ilişkisi olmuş

Sevgilimin daha önce bir ilişkisi olmuş. Biz evleneceğiz. Bunu öğrendiğimden beri ona eskisi gibi davranamıyorum. Ama vazgeçemiyorum da. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, insanların boşluk anları olur. Ve bu insanlığı kullanan birtakım kişiler çıkar. Ruh sağlam olduğu sürece, aşk ve sevgi korunduğu zaman bütün kadınlarımız, kızlarımız kale gibidir. Bu kızın sevgisine ve kendi sevgine ihanet etme. Sana bir büyük sözü, bu kızla evlen. Hayatın boyunca mutluluğu yaşa. Ama onu üzme, başına kakma. O sana sığınacak, o duygu da evliliğinizin şemsiyesi olacak.

Biraz kan geldi...

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan biraz kan geldi. Kızlığına bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Evet, sevgili okurum bozulmuş olabilir.

Spermler dışarı çıkıyor

6 yıldır evliyim, 5 yaşında bir çocuğumuz var. Tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Ben boşalınca spermler eşimin vajinasından dışarıya çıkıyor. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, o doğal bir durum. Birleşmeden sonra eşin sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına iki minder koysun. Bir saat öylece kalsın. Televizyon izlesin, kitap okusun. 3-5 ay bekleyin. Gerekirse, sen sperm sayımı yaptırırsın. Eşini de bir kadın doğum uzmanına götürürsün.

GÜNÜN SÖZÜ

Ölümsüz aşklar, efsaneler ve sanatta yaşar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder