Dr. Haydar Dümen Üzüldüğün şeye bak
HABERİ PAYLAŞ

Üzüldüğün şeye bak

Haberin Devamı

Erkekler kadar kadınlar da cinsel organların boyuna meraklı. Kadınlar sadece çevreden duyduklarıyla hareket ediyorlar ama canlarının ne kadar yanacağının farkında değiller. Her erkeğin hayalini kurduğu daha uzun bir cinsel organ, hem kadını hem de erkeği yorar. Onca dert varken üzüldüğünüz şeye bakın ve gördüğünüz rüyadan uyanın

GÜNÜN SORULARI

Benim uçak sarsılmaya başladı

21 yaşında, azgın bir boğayım. 4 yıldır düzenli seks hayatım var, pek çok kadınla oldum. Son zamanlarda benim uçak türbülansa girip sarsılmaya başladı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

RUMUZ: REDBULL

CEVAP
Değerli okurum, bu ülke çok azgın boğalar gördüğünden düveler düş kırıklığına uğradı. Ben bu kadarını söyleyeyim, daha derinlere girmeyeyim. İşte senin de fırtınan buraya kadarmış. ‘Rüzgar eken fırtına biçermiş’, bir sürü kızı 3-4 yıla sığdırdın. Senin uçak ne demirden ne çelikten. Etten, sinirden bir şey. Ve içi de süngerden. Sünger kanla dolacak, ereksiyon olacak. Uçaklarda bile metal yorgunluğu olurken senin deri ve süngerde de elbette doku ve organ yorgunluğu olacak. Uçak önce türbülansa girip sarsılacak. Daha sonra bir kanadı kırılmış leylek gibi havada döne döne yere çakılacak. Bu sonucun öteki adı etme bulma dünyasıdır. Bütün bunların suçunu esir kampındaki parmak çocuğa yüklemek yerine biz kaynağına, yukarıya çıkalım. Kafatasının içini MR tekniğiyle tarayalım. O da nesi? Orada türbülans tsunamiye dönüşmüş. Neyin, nerede olduğunu koydunsa bul!!! Şimdi... Sen ileride evleneceksin, çocuklarınla mutlu olacaksın öyle mi? Önce şu ellerini yıka. Çünkü sana avucunu yalatacağım! Daha sonra insafa gelip denizde motoru arıza yapmış gemine kanca atıp seni sahile çıkaracağım. İşte kancan, ona iyi sarıl. Olursa bir sevgilin olsun. Ona da kartlarını açık oyna. Yolun gerisine karışma.

Yağları titreterek eriten kemer kızlığımı bozar mı?



18 yaşındayım. Evde yağlarımı eritmek için titreşim kemeri takıyorum. Bu kızlık zarına bir zarar verir mi? Ben kimseyle ilişkiye girmedim. Zarım esnek olsa bile sakıncası olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, titreşimle yağların erirse bana da haber ver ki kilolu hastalarıma önereyim. Aslında yağ eritmek için kemere memere gerek yok. Gündüz 2 saat (Tabii ki aralıklı) tüm figürlerin de hakkını vererek çiftetelli oyna. 4 ay sonra iki fotoğrafını bana yolla. Önceki halinle sonraki halini göreyim ve daha başka sağlıklı yöntemler de önereyim. Gelelim senin titreşimden korkan, panik atak içinde olan zarına. Zar haklı!!! Karşısına kimin çıkacağı belli değil. Örneğin; kan seven, “Kansız olmaz haa!” diyen biri çıkarsa, vay zarın haline bir de senin başına geleceklere. Aslında zar esnek ise, bu sahibi için şans da olsa gel de ona ötekilere ve senin ailene anlat. Sevgili okurum, nereden aklına geldi zarın titreşimden etkilenebileceği? Yoksa bu titreşim vibratör gibi sendeki cinsel dürtüleri mi uyardı? Eğer öyleyse bu gerçeği sır gibi sakla, bana da söyleme. Bilim konusunda boş boğazımdır. İlan ediverirsem titreşimler ağlar, vibratörcüler haşat olur. Millet yatak odasına bir titreşimli alet asar, görene de “Biraz yağlarım var da” der temize çıkar. Sana gelince; titreşimin zararı yok, zara değil, evleneceğin erkeğin karakterine bak.

Hamile kalır mı?



Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve sevgilimin üzerine boşaldım. O da temizlenmemiş, oturunca ıslaklık hissetmiş. Meni içeriye girmiş olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, bu ıslaklıktan gebe kalma şansı çok zayıf. Ama kadının cinsel organına boşalan meniden gebe kalma şansı var. Senin verdiğin örnekle benim söylediğim farklı. Şimdilik beklemedesiniz. Sen rahat et, bir şey olmayacak. Bu kesin. Ama bundan sonrakilere kadının cinsel organına doğrudan boşalmamaya dikkat edin.

Az meni geliyor

16 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum, çok az meni geliyor. Benim korkum ileride çocuk sahibi olamamak. Sizce böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP Ehvam, kuruntu, gençlik çocuğum hiçbiri dert değil. Biraz bekle, sabırlı ol. Yumurtalar normalden küçük ise yani hâlâ bir badem büyüklüğüne erişmemişse endokrinoloji ya da üroloji uzmanlarına başvurabilirsin

Penisim küçükmüş

19 yaşındayım. Penisim 13 santim. Kız arkadaşım “Bu çok küçük, en az 18 santim olmalı” dedi. Ne yapmalıyım?



CEVAP
Sevgili yavrum, kız arkadaşına vajinasının kaç santim olduğunu sor bakalım, biliyor mu? Normal vajinanın boyu 8 santimdir. Kız bilmiyorsa, ona “Sen kendi organının derinliğini bilmiyorsun. Erkeklerin penisinin 18 santim olması gerektiğini nereden biliyorsun?” diye sor. Penisin normal. Sevgiline “Vajinanın derinlikleri duyarsız” de. Aklını başına toplarsa toplar. Toplamazsa dert etme. O da birazcık oturup düşünsün. Olmazsa “Güle güle” de. Bu bilgiler ışığında sana sahip çıkarsa sen de ona sarıl.

Başarılı olabilir miyim?

56 yaşındayım. İkinci kez evleneceğim. Beni korkutan ilk gece. Yaşım dolayısıyla ilk gece başarılı olup olamayacağım konusunda da tereddüt yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, bu konuda zorluk çekeceğini sanmıyorum. Yalnız her birliktelikte her evlilikte ya da kaçamaklarda ilk birleşmeler sorunlu olur. Onları gözde büyütmemek gerekir. Kendini sorgularsan ‘Acaba başarabilecek miyim? dersen olay zora girer. Aradan zaman geçince kendiliğinden düzelir. Ayrıca bunları aşacak ilaçlarımız da var. Sen, kendi yolunda kaygısız ve kuşkusuz yürü. Unutma ki ardında Hocan var

Erkeklerden kaçıyorum

3 yıllık ilişkim bitti. O günden sonra beraber olduğum erkeklere cinsel anlamda yakınlaşamadım. Bunun evlendiğim zaman sorun olmasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?



CEVAP Sevgili okurum, alıştığın yola devam. O sorun değil. Yaşadığın ruhsal durum ayrılık sendromuna girer. Zaman en iyi ilaç olacak. Beyin yeni bir koşullanmaya hazırlanana kadar bazı acılar, bazı sancılar yaşayacak ya da yaşatacak. Ben ortada sorun görmedim.

Kız arkadaşımız olmadı

İki arkadaşız. Yaşlarımız 17-18. Karşı cinse istekliyiz. Bugüne kadar hiç kız arkadaşımız olmadı. Sebebi ne olabilir?

CEVAP Değerli okurlarım, kaybedilmiş bir atınız yok. Yola devam edeceksiniz. Ağır ağır, yavaş yavaş, tek tek basarak, bade süzmeden dengeli bir yürüyüşün getirdiği kapıda durun. Sizi efendiliğinizden etkilenen birileri bekliyor olacak. O zaman istediğinize kavuşacaksınız. Şımarmayın, laubali olmayın. Kızları kendi zevklerinize kullancağınız bir araç gibi görmeyin.

Neden isteksizim?

5 aylık evliyim. İlk günlerde her gece ilişkiye girdim. Son 10 günde haftada 3 kez birlikte olduk. Bende isteksizlik sorunum var, ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, karnını tıkabasa doyurmuşsun. Kebap, baklava, börek, irmik helvası, pilav, çiğ köfte yemişsin, mide ağzına kadar dolmuş. Şimdi önüne yemeği istememişsin. Ne olacaktı yani? Biraz bekle, acık. Yeniden otur sofranın başına. Ama açgözlü olma. Sonunda mide isyan ederse seni ben bile kurtaramam. Orta yolu izle.

Bozulmuş mu?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Kızlık zarı bozulunca kan az miktarda mı olur?



CEVAP
Sevgili okurum, en azından kızlık zarın zedelendi. Üst tarafını ne sen sor, ne ben söyleyim. Ne sen kafaya tak ne ben yorulayım. Şimdilik unut. Bundan sonraki davranışlarında sebep sonuç ilişkilerini düşünerek bir yol izle. Hangi yol olursa, bunun sonuçlarını göğüsleyecek kadar da ayakların yere bassın. Gücünü elde et.

Sprey işe yarar mı?

Geciktirici sprey 15 veya 45 dakika kadar boşalmayı geciktirir mi?

CEVAP Değerli okurum, 0 dakika ile 3-5-10 dakikaya çıkabilir. Ama bu kullanacağın spreyin kalitesine, onun içindeki maddenin dozuna bağlı olabileceği gibi, penisinin derisinin duyarlığına, kişinin sünnetli olup olmamasına da bağlıdır.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder