Dr. Haydar Dümen Ya kanamazsa
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Kızlık zarı kanadı, kanamadı derken yüzlerce kızın hayatı solup gidiyor. Gençler, defalarca yazdım. Bazı kızlık zarları esnektir, ilk ilişkide kanamaz. Bu kızın daha önce başka biriyle olduğunu kanıtlamaz. Kana kafanızı takıp huzurunuzu bozmayın

BÖYLE SORU YOK

3 aydır karımı arzulamıyorum

Son 3 aydır karımla ilişkiye girmek istemiyorum. Çünkü onu arzulamıyorum. Cinsel organımda da hareket yok. Bu durum ruh sağlığımı bozdu. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP: Değerli okurum, ne oldu sana? Hangi koordinattasın? Yaşın, önceki aganigi durumların hakkında bilgi yok. Peki ne var? Adam yerine konulmamış, fikri sorulmamış, gönlü kırılmış, küskün, boynu bükülmüş bir organ seni boykot etmiş. Şu anda bir dilenci gibi elini açmış bekliyor. Ona renkli penil dopler damatlıklarını giydirelim. Üzerine uygun düşerse “Tutma beni” diye yol verelim. Düşmezse tedavi edelim.

Boşalınca başım ağrıyor

18 yaşındayım. 2 yıldır ayda 3-4 kez, haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Son 1-2 aydır boşaldıktan sonra baş ve penis ağrısı başlıyor. Acaba ne yapmalıyım? RUMUZ: DÜZENLİ

CEVAP: Değerli okurum, ağzı dili olsa da söylese. Ağır dozer işçisi gibi ne saati var ne molası. Yüklendikçe yüklenmişsin. İyi huylu olduğundan alkışa gelmiş. Sen “Aslanım” dedikçe elinden geleni yapmış. Ne var ki onun da canı, damarları, sinirleri var, yorulmuş! İmdat düğmesine basmış. Çünkü eti, kemiği ağrıyor. İşte önerim: 15 gün yatak istiharati, elleşme! 15 gün de ayakta iklim değişim ve seyahat. Bir ay sonra o yine nöbette!!! Aldın uyarıyı. Umarım, bir daha bana sorma ihtiyacı duymadan dolaştırırsın çayırda fakiri!!!

Kegel egzersini yapıyorum

19 yaşındayım. Bir aydan uzun süredir Kegel egzersizleri yapıyorum. İlk boşalmam 5-10 dakika sürerken bu süre ikincide 40 dakikayı buluyor. Bu iyi bir şey mi?

CEVAP: Değerli okurum, tıpta her yeni buluş insanlara zarar vermiyor, bilim insanları tarafından onaylanıyorsa, sonuçlar da olumluysa o yönteme devam edilir. Ne var ki bu antrenmanlar gerçekten işe yarıyorsa dünya bunu 6 ayda öğrenir ve erken boşalma sorununa da son verilirdi. Oysa öyle değil. Erkeklerin yüzde 40’ında erken boşalma var. Anlattığın kadarıyla yaptığın antrenmanda olumsuz bir tablo yok. Ancak şansa zar atmayalım. Hep yek gelmesin diye dua edelim, hayatı da kumara feda etmeyelim.

*****

Ailem çarşaf görmek istiyor

5 aydır nişanlıyım. Nişanlım bakire değil ama bu benim için sorun değil. Çünkü daha önce söyledi yani dürüst davrandı. Ama ailem kanlı çarşaf görmek istiyor. Ne yapayım? Kızlık zarını mı diktirelim?

CEVAP: Değerli okurum, bir kız düşün. Evinden sokağa burnunu uzatmamış. Görücü usulü evlendiriliyor. Gerdekte kızlık zarı esnekse kanama olmayacak. Kapındaki bekçiler evlenmiyor o kızla. Kızlık zarı namusun, erdemin kanıtı değil. Kanatmadan da her şey olabillir. Ama bu kız sana hileli ve karanlık gelmemiş.

Spermleri dışarı atıyorum

1 aylık evliyim. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Birliktelik sonrasında eşimin spermlerini dışarı atıyorum. Buna ikimizin de morali bozuluyor. Bu ciddi bir sorun mudur?

CEVAP: Sevgili okurum, kadınlarda meni dışarı akar. Bu gebeliğe engel değil. Gebelik için eşinin sperm sayısını da bilmek gerekir. Eğer o sayı yeterli ise, adetinin başladığı ilk günden sayarak 14’üncü gün birleşme yapın. 3-4 aylık deneme sanıyorum sonuç verecektir. Buna karşın gebelik olmamışsa sen bir kadın-doğum uzmanına, eşinin de üroloji uzmanına başvurmanızda yarar var.

Esnek olabilir mi?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik acı duymadım, kan gelmedi. Acaba kızlık zarım esnek olabilir mi?

CEVAP: Esnek yavrum, esnek. Bir daha yineliyorum esnek esnek. Üzüntüye, sıkılmaya gerek yok.

Erken boşaldığım için evlenemiyorum

34 yaşındayım, evlenmekten korkuyorum. Çünkü erken boşalıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP: Değerli okurum, erken boşalmanın çözümü var. Bir uzmana gitmeyi göze aldığında sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Haftada kaç kez ilişkiye girelim?

21 yaşındayım. Evlenmeme çok az kaldı. Düzenli cinsel yaşam için haftada kaç kez ilişkiye girmemiz gerekiyor? Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP: Değerli okurum, erken yaşta yola çıkmışsın. Bu konuda en iyi hoca ve ölçü tıpkı ısıyı ölçen termometreler gibi doğadır. Doğa size en iyi ve doğru yolu gösterecek. İki ölçü söz konusu. Aç gözlü oburlar gibi saldırmayın. Anoreksik hastalar gibi fazla iştahsız kalmayın. Sayıyı siz belirlersiniz ama yine söyleyeyim. Gün aşırı iyidir be yavrum.

Nasıl küçültebilirim?

21 yaşındayım. Penisim aşırı büyük. Hiçbir kadın benimle ilişkiye girmek istemiyor. Buna nasıl bir çözüm getirirsiniz?

CEVAP: Sevgili okurum, birçok gençten aşırı büyük penis mailleri alıyorum. Büyük penis küçültülmüyor. Yani ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksınız.

Kısır olabilir miyim?

15 yaşındayım, haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Sadece 1-2 damla sperm çıkıyor. Sizce kısır mıyım?

CEVAP: Sevgili yavrum, daha çok gençsin. Zamanla meni miktarında artma olacaktır.

Çok geç boşalıyorum

54 yaşındayım. 1 yıldır ilişkide çok geç boşalıyorum. Bu durumdan da eşim memnun değil. İlaçla tedavisi mümkün mü?

CEVAP: Değerli okurum, bir üroloji uzmanına başvur. Prostata bakılmalı, alkol alıyorsan önlenmeli. Şeker hastalığın var mı? Sinirsel donanımında bir sorun varsa giderilmeli. Bunlar tamamlanınca her şey yolunda ise bu yemeğe fantezi sosu katılabilir.

Benim gibi o da uyuyor

Bu dönemde çok mastürbasyon yaptım. Son günlerde ereksiyon sorunum var. Sabahları uyandığımda o uyuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Her organ ve bütün organların bağlı olduğu beyin yorulur. Yorulmanın tek ilacı dinlenmedir. Bırak dinlesin, ona da hak tanı. Esir işçiler gibi onu çalıştırmışsın ama asla bozulmaz, seni yarı yolda koymaz. Yeter ki dikkatli ol, ona da saygı duy.

Neden penisimde sivilce çıkıyor?

21 yaşındayım Penisimde sivilceye benzer şeyler çıkıyor. İlişkiden mi kaynaklanıyor?

CEVAP: Sevgili okurum, o kadar kısa ve ayrıntısız bilgi ki sivilce mi, et beni mi? Bunu bilmeden sana ne yanıt vereyim. Ama cinsel birleşmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok tedirginsen bir cilt hastalıkları uzmanına gitmeni öneririm.

GÜNÜN SÖZÜ

Yerinde övgüler en iyi birer ödüldür, cana can katar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder