Dr. Haydar Dümen Yatak odasındaki kabus!
HABERİ PAYLAŞ

Yatak odasındaki kabus!

Haberin Devamı

Mastürbasyon konusunda erkeklerin inadı inat. Defalarca aşırıya kaçmadan yapmanın sağlıklı olduğunu ve pişmanlık duyulmaması gerektiği yazdım. Ama her şeyde olduğu gibi fazlası zarar. Beyler, artık mastürbasyon sayılarınızı azaltın, eşinizin gözyaşları üzerine yuva kuramazsınız.

BÖYLE SORU YOK!

Unuttum mu yoksa küstüm mü?

5 aydır mastürbasyon yapmıyordum. 5 ay sonra yaptığımda eski zevki tadamadım. Unutmuş olabilir miyim veya mastürbasyon bana küsmüş olabilir mi?


CEVAP

Değerli okurum, görüyorsunuz ki gençler arasında salgın hastalık gibi mastürbasyon tutkusu ve alışkanlığı var. Çok yapan yazar, sorar. Yapmayan mail atar, ne yapayım diye çare arar. Skor yüksekse, sanki altın madalya almış gibi havaya girer!!!

Yine de sormadan edemez. Oysa bu soruların altında erkeklik gücünün sergilenmesi vardır. Örneğin; kendi 5 kere yapıyodur da, bir arkadaşı 8 kere yapıyorsa doğru mu diye merak eder!

Asıl amacı cinselliğini onunla kıyaslamaktır. Ve o güce erişmemenin bilinçaltı kompleksi yatar. Bir dönme dolap düşünün. Binin, keyif alın. Bir döndünüz, keyfini çıkardınız. Çok dönerseniz keyfini değil, suyunu çıkarırsınız.

Sevgilimin hiç isteği yok neden?

22 yaşındayım, kız arkadaşım da 18 yaşında. Ben onunla ilişkiye girmek istiyorum ama kendisinde istek yok. İlaç denedim ama değişliklik olmadı. Öpüşmekten ileriye gidemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sevgiliyi sevişmek yani seks yapmak için istiyorsan kızı zorlama. Onun da kendine göre bir yaşam çizelgesi, amaçları ve de düşleri vardır. ‘Sakın dairesini bozma’, bu sözün tarihsel değeri vardır, unutma! Nasıl olsa yaşın gereği o kızla evlenmeyeceksin. Neden onun özel ve mahrem duygularını tarumar edeceksin? İlişki için kız arkadaş arıyorsan olaya tersinden başlıyorsun.

Önce duygusallık, giderek şiirsel ve de arkadaşlığın paylaşımında ortak aşamalardan geçtikten sonra ilişki ortamı da oluşmuşsa bu da ikinizin bileceği iştir. Bana ters ve ilkel gelen, benliğinin egemen olduğu kimlik sorunundur.

İlişkimiz 1 dakika bilr sürmüyor

4 senelik evliyim. İlişkiye girdikten sonra 1 dakika içerisinde boşalıyorum. Bana nasıl yardımcı olursunuz?

CEVAP

Değerli okurum, önce lafla sözle düzelmez. Çünkü bu sistem irade dışı çalıştığı için, otomatikleşiyor ve kendi bildiğini okuyor. Tabii ki tedavisi var. Diyelim ki özel önerilerde bulanacağız, bu sayfada nasıl olacak bu iş?

Bu sorunların uzmanları var, iyileşmesi yüzde 90 da garanti ediliyor. İlacı var ama uzaktan reçete yazılmıyor. Erken boşalma erkeklerden kaynaklanan, orgazm güçlüğünde kadınların başına bela olan, mutlulukları yıpratan, evliliği kemiren bir afet gibi. Hangi hastalık olursa olsun, sür-git olmuşsa mutlaka bir uzmana muhtaçtır.

Kilo yüzünden mi küçük?

17 yaşındayım. Penisimin boyu 6.5 santim. Biraz kiloluyum. Babam sorunun kilodan kaynaklandığını söylüyor. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, babanın düşüncesine katılıyorum. Ereksiyon durumu mu 6.5 santim? Baban seni üroloji ve endokrinoloji uzmanına götürse kesin sonucu ondan alsanız da ben görmeden vebal altında kalmasam.

Akıntı geliyor

30 yaşında, evli, 1 çocuk babasıyım. 1 haftadır idrara çıktığımda cinsel organımdan sperme benzer bir akıntı geliyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyden olmaz. Doğaldır. Pek çok insanda olur. O kayganlaştırıcı sıvı ayrıca sağlık işaretidir.

Kontrol edemiyorum

Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen boşalıyorum ve kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yüksek derecede heyecan, bir o kadar da erkeklik potansiyelinin işareti bunlar. Alışacaksın. Zamanla irade güçlenecek. Sorunlar da düzelecek.

Rüyamda ilişkiye giriyorum, neden?

21 yaşındayım. Rüyamda gün içinde gördüğüm seksi kadınlarla ilişkiye giriyorum. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Birçok gençte olur. Fazla kafaya takma. Karşı cinsi düşünerek mastürbasyonu haftada 2-3 dolaylarında tut, yola devam.

Zarım yırtıldı mı?

19 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. Ondan bir gün önce adet kanamam bitmişti. Biraz kan geldi. Acaba gelen adet kanı mıydı yoksa kızlık zarım mı yırtıldı?

CEVAP

Sevgili okurum, adet kanı gelmiştir diye düşünüyorum.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım, benim erken boşalma sorunum var, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olmalısın. Yalnız evlilik koşullarını arıyoruz. Yani bir partnerle 3-5 ay birlikte olma gereğini istiyoruz.

Sayı çok mu?

18 yaşındayım. Bazen günde 4 kez, bazen haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu sayı çok mu?

CEVAP

Değerli okurum, çokun da çoku. Bu kadar çok sayı cinsellik kaliteni bozacak. Evlendiğinde de eşin saçını başını yolacak. Benden söylemesi.

Ya pişman olursam?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor ama ben korkuyorum. Ya ileride pişman olursam?

CEVAP

Sevgili okurum, fikrim senin gibi. Zamanı değil. Gereksiz bir maceradır. Okuluna da engeldir. Ayrıca bazı riskler taşır. Biraz daha perhizde kalsan diyorum.

Mastürbasyon penisi kısaltır mı?

17 yaşındayım. 15 santimlik penisim var. Daha büyürse cinselliği yaşarken sorun olur mu? Bir de mastürbasyon penisi kısaltır mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinle fazla oynama. Kendi haline bırak. Mastürbasyon penisi kısaltmaz. Penis üzerinden böyle gelecek hesapları yapılmaz. Herkes kendi işine baksın. Sen okuluna, dersine. İşte hepsi bu kadar.

Kız arkadaşımı tatmin edemiyorum

25 yaşındayım ve penisim 11 santim. 1.70 boyunda, 90 kiloyum. Kızları penisim yüzünden tatmin edemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 6 ayda 20 kilo ver. Sonra beni yeniden ara.

Kısır mı oluyorum?

27 yaşındayım. İki hafta önce ilişkiye girmek istedim, sertleşme sağlamayadım. Ama boşaldım. Hayat kadınları ile denemelerim olumsuz sonuç verdi. Bu durum beni çok ürkütüyor. Acaba kısır mı oluyorum?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Hiçbir yardım almana da gerek yok. Her zaman olabilen bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.

Gördüğüm kızlar beni etkiliyor

18 yaşındayım. 3 yıldır neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Güzel kadınlar, kızlar beni etkiliyor. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, gözün doymuyor. Bunları da bahane ederek mastürbasyondan vazgeçmiyorsun. Kırık plak gibi oraya takılıp kalmışsın. Yavrum, ölçülere uyanlar rahat eder, uymayanlar sıkıntı çeker. Haftada 3-4 kere mastürbasyona izin veriyoruz. Kızlara da daha insancıl gözlerle bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Dalında gül her zaman koparılmış güllerden daha güzel ve canlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder