Dr. Haydar Dümen Yıllar aşkı yoruyor...
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar aşkı yoruyor...

Haberin Devamı

İki kişinin birbirine duyduğu aşk, bir arada olmak arzusu ve gelecek hayalleriyle evliliğe adım atılıyor. Peri masalıyla başlayan evlilikte yıllar geçtikçe cinsellik azalmaya başlıyor. Çünkü eşler birbirinden sıkılıveriyor, monotonluk herkesi yoruyor. Mutlu yatak odası için çaba harcayın, fantezilere yer verin, bugüne kadar keşfedilmeyenleri bulup çıkarın...

İlişkiye girdiğimizi aklımdan geçirince panik oluyorum

16 yaşındayım. Daha önce kimseyle birlikteliğim olmadı. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeyi düşünüyoruz. Ama kız arkadaşımla birlikte olmayı aklımdan geçirince bir tuhaf oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili yavrum, anandan doğduğun gün mü başlayacaktın bu işe? Yaşın ne, başın ne? Sen yasaya göre çocuksun, şu anda koruma altındasın. Benim de korumam altındasın. Bak dikkat! Düşününce ezilip büzülürsün. Bu konudan fena halde canın yanar. Sonu bilinmez bir maceraya atılırsın, kızın abisi var mı abisi?

Eşimle birlikte olmak istemiyorum, neden?

29 yaşındayım. 3 yıldır mükemmel giden bir evliliğim var. Benim problemim şu: Önceleri her gün cinsel ilişkiye giriyorduk. Ama şimdi ben çok isteksizim. Sudan sebeplerle eşimi atlatmaya çalışıyorum. Bu konu içimde korku yaratıyor.

CEVAP Değerli okurum, sanırım çocuk doğdu. Nedense ek bilgiler vermiyorsun. Bu yüzden ben karanlıkta körebe oynar gibiyim. Büyük bir olasılıkla bıktın. Belki de karında fiziksel değişimler oldu. Ya da cinselliği çok sık kullandınız. Şu andan itibaren yapacağınız şey fantezilere yönelmek. Bunun için de iki tarafın anlaşması, uyumlu olanları bulmak size kalıyor. El alem arayıp petrolu, altını nasıl buluyorsa, siz de birbirinizin ruhunun derinliklerini, gizemli duygularını, bastırılmış isteklerini bulun.

Penisimin boyu yüzünden eşimi tatmin edemiyorum

2 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Kilom 90, 1.70 boyundayım. Cinsellikle ilgili sorun yaşıyorum. Eşimi penis boyum yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz olabilir mi?

CEVAP Tabii değerli okurum. Birden ona kadar dlan önerilerimin dokuzu zayıfla, zayıfla, zayıfla. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulacağı için olacak 12.5 santim. Bu da yeter de artar bile. Hem de sağlığını korumuş oluruz. Ruhun da selamete çıkar.

Sevgilimin kızlık zarı doğuştan yokmuş

Bir arkadaşımın doğuştan kızlık zarı yokmuş. Bunun için ameliyat olmuş. Yani adet göremiyormuş. Hocam, doğuştan kızlık zarının olmaması diye bir sorun var mı? Çok kötü durumdayım ve onu çok seviyorum. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP Sevgili okurum, doğuştan kızlık zarı olmayacağı gibi doğuştan cinsel organı olmayan kadınlar da biliyoruz. Doğa bu, yanılabilir. Nasıl ki altı parmaklı doğan çocuklar, dudağı yarık tavşan dudaklı bebekler doğuyorsa bu tür yanılgılar da olabilir. Arkadaşına güven, seviyorsan evlen.

İlişkiye girer girmez boşalıyorum

27 yaşındayım, 5 ay sonra evleneceğim. Cinselliğe karşı aşırı bir düşkünlüğüm var. İlişkiye girmeden hazır oluyorum ama girer girmez boşalıyorum ve isteğim azalıyor. Acaba bu durum eşime bir rahatsızlık verir mi?

CEVAP Evlendiğinde her şeye alışacaksın. Umuyorum, istediğin mutluluğa ulaşacaksın. Erken boşalman devam ederse, evlilikten birkaç ay sonra buna bir çare arar, kesinlikle de buluruz. Şimdilik keyfine bak.

Penisimin boyundan sevgilim çok korkuyor

Giresun’da yaşıyorum. 17 yaşındayım. Penisimin boyu epey uzun. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama kız arkadaşım büyük olduğu için korkuyor. Acaba penisimin boyu yaşım ilerledikçe uzar mı? Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: İMAMIN OĞLU

CEVAP İmamın oğlu, vallahi maşallah imame gibisin! Giresun’da balıklar, kızlar fındık ayıklar. Böyle bir türkümüz de var. Balık fındığı yuttukça gelişir, geliştikçe şişer. Önce tavada pişer sonra mideye iner. Yani sen ne demek istiyorsun? Ölçüsünü verdiğin o büyüklüğü örtülü bir propaganda malzemesi gibi kullanıyorsun! Ama baştan sona yanılıyorsun. Bu konuda doğanın dediği olur. Ne küçülür ne büyür. Ne kısalır ne uzar. Tabii ki kızların, kadınların da canı yanar. Azı karar, çoğu zarar derler. Sen ortalarda bir yerde idare et gitsin.

Bir gecede 17 kez boşalmak mümkün mü?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder