Dr. Haydar Dümen Yolu eşiniz göstersin
HABERİ PAYLAŞ

Yolu eşiniz göstersin

Evlilik ya da uzun ilişkilerde fantezileri kullanmak gerekiyor. Çünkü monotonlaşan hayatı renklendiriyor, mutlu ediyor. Orgazm sorunu yaşayan kadının da kendini sıkmak yerine, rahat bırakıp hayallerini devreye sokması gerekiyor. Kendinizi sorgulamayın, bırakın eşiniz yolu göstersin.

Kızlık zarım kanadı mı?

23 yaşındayım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanama yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Haberin Devamı

Sevgili okurum, kızsın. Doktora gitmeye gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz.

Unutamıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oluyor. Onunla sadece öpüştük ama ben onu unutamıyorum. Başka kimseyle de ilişkiye girmek istemiyorum. Kızları görünce isteğim azalıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Sakince bekleyeceksin. Ne dünyanın sonu ne de bir kasırga tehlikesi var ortada. Hayat tek düze sürüyor. Beklemeye devam.

Büyütücüler işe yarar mı?

29 yaşındayım, penisim 11 santim. İlişkiye girdiğim kadınlar dalga geçtiler. “Bu kadar cüsseye bu kadar penis” diye alay ettiler. Acaba penis büyütücülerden kullansam işe yarar mı? Yaramazsa benim ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, haplar işe yaramaz. Yapacağın bir şey yok. 11 santim yeterlidir. Hanımların dalga geçmesi asimetrik orantıdan. Aynı şeyi ellerin de küçük olsa onun için de söylerlerdi. “Bu ne beden, bu ne el ya da ayak” derlerdi. Sen onların dalgalarına bakma. Kendi dalgana bak.

Nişan bozulacak

Nişanlımla onun isteği üzerine 2 kez ilişkiye girdik ama benden kan gelmedi. Nişanlım canımı sıkıyor, bunalıma girdim. Bakire olduğumdan eminim. İspat etmezsem nişan bozulacak. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, nişanlın bencil. Sana olan aşkından kuşku duyduğum nişanlına selam söyle. Ayrıca bunu bana yazdığını ve cevabı aldığını ekle, bu sayfayı da önüne koy. Sizler için yazdığım, harita dediğim kitabı da al. Burnunun dibine kadar koy. “Bak burada neler yazıyor, ne şekiller var. Hangi doktoru istiyorsan gitmeye hazırım” diye de ekle. Ve kendinden emin dur.

Haberin Devamı

Neden benimki 8 santim?

18 yaşındayım. Herkesin penisi 15-20 santim. Üstelik onlardan meni geliyormuş. Benimki 8 santim, benden meni gelmiyor. Sadece zevk suyu geliyor. Ben şişmanım, acaba ondan olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, mutlaka bir endokrinoloji (iç salgı bezleri) uzmanına gidip tetkikten geçmeni, kesinlikle kilo vermeni öğütlüyorum. Bir de ürolog arkadaşımızın muayenehanesini ziyaret etmeni öneriyorum.

Orgazm olamıyorum

35 yaşında, 4 yıllık evli bir kadınım. 4 yılda bir kez bile orgazmı yaşamadım. Sevişirken çok zevk alıyorum. Kendi kendime daha çok tatmin olduğumu hissediyorum. Doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, inan bana yalnız değilsin. Çünkü vajina böyle. Sinirsel donanım bakımından biraz zayıf. Bir de bunun üzerine yetişme koşullarının ağır baskısını eklersek, orgazm güçlüğü kapıda bekliyor. Buna karşılık elinizin altındaki duyarlı bölge yani ufak çıkıntı klitoris, bu eksikliği gideriyor. Ama klitoris orgazma alışmış, vajinal orgazma geçemeyen kadınların da sayısı çok. Burada galiba iş kocanın ustalığına, fantezileri iyi kullanmaya kalıyor. Ne yazık ki alalım bir ilaç, orgazm olalım demek mümkün değil.

Haberin Devamı

Eşimi mutlu edebilir miyim?

18 yaşındayım. Penisim 12 santim, kalınlığı ise 4 santim. Zamanla uzama ve büyüme olur mu? Eşimi mutlu eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve yeterli bir organa sahipsin. Bu rapor kesinlikle geçerli olduğundan beynindeki kuşkuları ve korkuları siler.

Eski haline nasıl getiririm?

31 yaşındayım. Penisim 19-20 santimdi. İki yıldır kullandığım depresyon ilaçları yüzünden adeta öldü. Hiç hareket etmiyor. Doğal yollardan eski haline nasıl getiririm?

CEVAP

Değerli okurum, antidepresan ilaçları aldığın doktoruna git. İlaçları azaltacak mı, kesecek mi? Önce onun onayını al. Ne yaparsak yapalım penisin işlevini bozamayız. O hem ilaçtan hem de psikolojik baskıdan bir sıkıntı içindedir. Uygun koşullar geldiğinde kendiliğinden düzelecek. En iyi yardım kafana takmamak.

Nasıl soğuturum?

Birine aşık oldum, ama hem evli hem de benden büyük. O da beni seviyor. Kocası ile arası kötü. Onunla birlikte oldum. Onu kendimden soğutmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kimi zaman aşkın gözü kör kulağı sağırdır derler. Gözü körlüğüne bir şey diyemem ama ben buradan ne söylesem duyacak mısın? Kulağının sağırlığı bunu engeller mi? Her zaman, her konuda dışarıdan bir şeyler söylemek kolaydır. Bir de olayın içindeki insanlara soralım. En doğruyu söyleseniz bile işlerine gelmez. Bunun adı hayatın çelişkileridir. Bir çapraz olay yaşanıyor.Bunun bir bitiş noktası olacak. Gel fazla yıpranmadan, kimseye zarar vermeden olayı erken bitirin.

Ya gerçek ortaya çıkarsa?

21 yaşındayım. 18 yaşındayken 1 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. 4 yıl boyunca bir daha hiç cinselliği yaşamadım. Bunu kimseye de söylemedim. Şimdi nişanlanmak istediğim biri var. Ama korkuyorum. Acaba evlendiğimde bu gerçek ortaya çıkar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bence çıkmaz. En fazla esnek çıkacak. Sen ne kadar dik durursan o kadar avantajlı olursun.

BÖYLE SORU YOK!

Nişanlım ufak tefek

27 yaşındayım. Cinsel organım epey büyük. İlişkiye girmek istemediğim tüm kadınlar beni hep reddetti. Evlenmek üzereyim. Nişanlım ufak tefek biri. İlk gece hayal kırıklığı yaşayalım istemiyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, bugünleri de gördüm. Büyüğünden şikayetçi olanlar, küçük diye tutturanları solladılar. Biz doktoruz, her şeyi biliriz diye düşünülür. Ancak bunca tekniğe rağmen bir organı birkaç santim küçültemeyiz. Boğaz 9 düğüm. İlk 3’ünden sonra kördüğüme dönüşür.

Çünkü önerilecek teknikler köşemizi zorlar. Oysa sağlıklı yaşam için mide ile penis aynı şeydir, aynı kulvarda koşarlar. Nişanlın bunlardan habersiz. Bu kadının vebalini kim çekecek? Okurum, önce evlen. İlk günler acele etme. Bir sorun çıkarsa bir çözüm buluruz.

GÜNÜN SORULARI

Karım artık sıkıldı

38 yaşındayım. Evlenene kadar ilişkiye girmedim. Evlendikten sonra her gün 4-5 sefer ilişkiye girmeye başladım. 10 yıl böyle devam etti. Sonra hanım sıkıldı. İlişkiye girmeyince mastürbasyon yapıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, rolleri ters çevirelim. Senin haftalık performansın 3-4 olsun. Eşinin de günlük isteği 5’e çıksın. Ne yaparsın yavrum? Ne yer, ne içersin, kime dert yanar, nereye kaçarsın? Evlilik demişler, kutsaldır. Çocuk yetiştireceksiniz. Yaz-boz tahtası değildir ve bu araba ortak yönetilir, direksiyon çifttir. Çek ayağını gazdan, iradeli ol, sevgili hanımına saygıyla bu kararını müjdele.

İlişkiye gireceğiz

Birkaç gün sonra kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim. Erken boşalma konusunda tedirginim. Acaba ne yapmam gerekiyor? İlaç alsam mı?

CEVAP

Okurum, ben duydum ama yetmez. Bir davul zurna ile konu komşuya ilan et. Hem senin hem kızın hayatı değişecek. Kız, dünya kaç bucakmış öğrenecek. Ya keyif alacak ya panikleyecek. İşte orada davula gerek var. Davul dışarıda ‘güm güm’ vurdukça, sen ve kız yüreğinizin gümlemesini duymayacaksınız. Oğlum, trampete bel bağlama, davulcular boşa düştü, birini kirala. İş bittikten sonra başka davullar çalarsa, sakın ha beni arama.

GÜNÜN SÖZÜ

Duyguda özverinin fazlası verenin hayatını karartır. Alanı şımartır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder