Dr. Haydar Dümen Zaman çözer her şeyi
HABERİ PAYLAŞ

Zaman çözer her şeyi

Haberin Devamı

Orgazm kadının en büyük sorunlarından... Şanslı olanlar dışındakiler bu ancak zamanla öğreniyor. Kadın bedenini tanıyıp isteklerini eşine ilettiğinde taşlar yerine oturuyor. Ama acele eder, konuyu sürekli kafanızda büyütürseniz her şey daha karmaşık hale dönüşebilir. En iyi ilacın zaman olduğunu unutmayın ve kendinizi yargılamayın

BÖYLE SORU YOK

Kız cinsel organımı ısırıyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ne zaman ilişkiye girsek cinsel organımı ısırıyor. Bu durumdan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP: Değerli okurum, kız küçükken Barbi bebek gibiydi. Annesi severken “Yerim seni” diye diye, teyzesi kollarını dişleye dişleye, anneannesi onu lokuma benzete benzete büyüttüler. Kız ne yapsın? Çok sevilen, beğenilen, tadı da çok iyi olan her şey kızda dişleme refleksi uyandırmış. Bırak dişlesin, yeter ki dişlerini geçirip seni hastanelik etmesin!

GÜNÜN SORULARI

Karımla 5 kez ilişkiye girdim

44 yaşındayım. 16 yaşından beri mastürbasyon yaptım. Son yıllarda ereksiyon olmuyorum. Karımla toplam 5 kez ilişkiye girdik. Hanım bu durumdan çok mutsuz. Ne olur bana yardım edin. CEVAP: ‘Ben bilirim ben bilirim, kışın yağınca kar, neden solar papatyalar’ misali sayın okurum hem bilir hem anlarım. Eşleriyle birlikte gelen, mastürbasyon tutukunu bu erkekleri daha kapıdan girerken anlarım. Erkeklikten yana sorunları olmadığından kendilerine güven içinde odaya girerler. Eşleri yanlarında ise, biraz suçlu, biraz kadına karşı eziktirler. Kadınlar haklarını savunmada idamlık mahkumu ipten alan avukatlar gibidirler. Değerli okurum, sana yardım için kolları sıvadım. Yerimden fırladım. Ama dışarıda bir yağmur, bir fırtına. Kusura bakma, gelemedim. Sanıyorum bu yağmur da dinmeyecek, çözüm galiba seni biraz incitecek.

Kız benden 3 yaş büyük ama

23 yaşındayım. Kız arkadaşım benden 3 yaş büyük. Evlenirsek 20-25 yıl sonra cinsellik açısından sorun yaşar mıyız? CEVAP: İyi niyetli, hayalci, hayat ağacında olgunlaşmamış ham okurum. Önce hayat çemberinden geçerek pişeceksin sonra da kendi kendine “Ya ben ne diyorum?” diye düşüneceksin. 10 yıl sonra kız 36 olunca kızın yüzünün pembe rengi solunca sen hangi kuyularda olacaksın? 20 yıl sonra kız 46 yaşına girdi. O da nesi? Yaş gününü unuttun. Dışarıda yeni sevgilinle buluştun. Bu tahminimin oranı yüzde 90’dır. Değerli okurum, uzun vadeli hayale zar atma. Önüne bak. Meslek, geçim ve de seçim!.. Pardon birden aklıma geldi. Şimdi bana sen söyle. 20-25 yıl sonra seçimi hangi parti kazanacak? Sorun buna benziyor da!

İlişkide canım yanıyor

19 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Zarım sanırım esnek. İlişkiye girerken çok acı çekiyorum. Bunun nedeni zarın esnek olması mı? CEVAP: Sevgili okurum, acının kızlık zarıyla ilgisi yok. İster istemez kendini kasıyorsun. İradeye bağlı olmayan bu kasılmalar karın kaslarında oluşunca vajina dışarıdan sıkışır ve acı hissedersin. Burada rol erkeğe düşüyor. Tabii penisin boyutu da önemli rol oynuyor.

Boyu yeterli mi?

17 yaşındayım, 90 kiloyum. Cinsel organım 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bir de bu sorunun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu? CEVAP: İyi yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim katılınca mükemmel olacak. Birazcık boğazını tutuver. Kısa yoldan sağlığın kurtulur, mutlu olursun.

Hiç zevk almıyorum

20 yaşında kızım. Sevgilimle 5 ay önce ilişkiye girdik. Ben ilişkide bir şey hissetmiyorum. Ama sesimi çıkarmıyorum. Ne yapacağım? CEVAP: Sevgili okurum, sevgilinle aranızdaki zevk ibresi konusunda karar vermek için daha erken. Bir yerde bunlar kadın ve kızların genel sorunları, zaman gerekir. Şimdilik idare et, ciddi noktaya geldiğinde düşünelim.

Doğumdan sonra isteksizlik başladı

26 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız mükemmeldi. Doğumdan sonra bende isteksizlik ve ağrılar başladı. Birleşirken acı duyuyorum. Defalarca doktora gittim, sonuç yok. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Değerli okurum, psikolojik olduğunu sanıyorum. Profesyonel yardım alman gerekir.

Kızı nasıl ikna ederim?

19 yaşındaıyım, ilişkiye girmedim. Arkadaşlarıma “Kızları nasıl ikna ediyorsunuz?” diye soruyorum, gülüyorlar. Ben mastürbasyon yapıyorum ama yetmiyor. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Değerli okurum, kızlar ikna edilmiyor, ikna oluyorlar. Yani işin kaynağı kızlarda. Kızın içinden dalga kabarmıyorsa, erkek önünde 24 saat dans etse sıfıra sıfır, elde var sıfır. Senin içinde “Ya kızla kaldığımda bu işi başaramazsam” korkusu var değil mi? Doğru söyle bakayım.

İlkinde her şey yolunda

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ilkinde çok çabuk boşalıyorum ama ikinciye giremiyorum. Kız arkadaşım beni terk edecek. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP: Sevgili okurum, kız arkadaşın niye terk etsin? İkinci birleşme erkek için kolay değildir. Ama ikinci birleşme sayıları da erkeklik gücünü belirlemez.

Erken boşalıyorum

17 yaşındayım, mastürbasyon yaptıktan bir dakika sonra boşalıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bana bilgi verir misiniz? CEVAP: Sevgili yavrum, mastürbasyon yaparken duraklamayı ve geciktirmeyi öğreneceksin. Birkaç hareket bekle. Gene birkaç hareket bekle. Önce 2 dakikaya çık. Arada bir erken olsa da moralini bozma. Umarım bir 6 ay sonra 5-10 dakikaya çıkar. Ne var ki telaş etme. Zaten ileride çözümlenecek bir sorun.

Kısalığı fazla kilo yüzünden mi?

17 yaşındayım ve 90 kiloyum. Penisim ereksiyon 11-12 santim. Bu durum kilo ile ilgili mi? CEVAP: Sevgili okurum, kesin kilo ile ilgili. Göbek ve kasık yağlarını erit. Kilonu da 60’lara doğru indir. Sonucu bana bildir.

Partnerim hiç zevk almıyor

Durup dururken ereksiyon oluyorum. Bir de ilişki sırasında en az 5 kez boşalabiliyorum. Partnerim zevk almıyor. Ne yapabilirim? CEVAP: Değerli okurum, erken boşalıyorsun. Süre yetmiyor. Ereksiyonun gerçekleşmesi beyinden kaynaklanıyor. Yani delinin aklına taş getirme. Hani insanlar zor durumda olunca ereksiyon olur mu olmaz!

Nasıl dahi iyi olur?

65 yaşındayım, 10 sene önce by pass oldum. Ameliyattan önce cinsel sorunum yoktu. Şimdi cinsel hayatım tatsız. 100 kiloyum, kalp ve kolesterol ilaçları kullanıyorum. Cinsel yaşamımı nasıl iyi bir hale getirebilirim? CEVAP: Değerli okurum, artık iktidarsızlık sorunu tıp literatüründen kalkmak üzere. Ya psikolojik ya zaman içerisindeki monotonluktan ya da damar sisteminden kaynaklanıyor. Tümünün çözümü var. Takdir edersiniz ki önemli bir konu. Kesinlikle güvendiğiniz, inandığınız bir uzmana çıkar bu işin yolu.

GÜNÜN SÖZÜ

Övgünün dozu aşarsa uzun vadede sövgüden daha yıpratıcı olur. H.D.

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder