Dr. Haydar Dümen Zamanla yoluna girer
HABERİ PAYLAŞ

Zamanla yoluna girer

Kadınların ilk birliktelikte zevk almaları zor oluyor çünkü onlar cinselliğe çabuk uyum sağlayamıyor. Bu yüzden orgazmı yaşamaları, ilişkiden haz duymaları zaman alıyor. Üzülmeyin, olayları akışına bırakın, orgazmı zamanla öğreneceksiniz...

BÖYLE SORU YOK!

Ben geç kalıyormuşum 29 yaşındayım, 4 yıllık evli kadınım. 1 çocuğum var. Kocamın erken boşalmasından bıktım. Ben geç kalıyormuşum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, bu tablo ile evlilik giderek daha zor dönemeçlere girer. Eşinin erken boşalması var. ‘Karpuzun irisi, etin de derisi’ makbuldür demiş atalarımız. Karpuzu anladım da etin derisini nasıl yorumlayalım, onu size bırakıyorum. Yani bu dakikalık yudumlarla susuzluk giderilmez. Bir özlü sözde, ‘Suç gelin olmuş, kimse bulamamış’ derler. Kocan da bunu suç olarak kabul etmeyecek. Kesinlikle tedavi olacak. Evliliğiniz böylece sağlam temele oturacak, ikinci çocuğu da mutlaka kucağınıza alacaksınız.

Haberin Devamı

Yan etkisi var mı?

17 yaşındayım. Günde 10-15 kere mastürbasyon yapıyor, kendimi tutamıyorum. Yan etkisi var mı?

CEVAP

Dünyanın aktif, kendi ölçülerine göre çağdaş ya da tam tersi değerli okurum. “Ne yapayım, ne yiyeyim, ört uyuyayım” diyenlerden misin? Bana göre biraz sinirli, her işi şipşakçı biri olduğunu sanıyorum. Toplanmış cinler, periler (!) acemilik sihri katmışlar aşına, bu konuda tek kalmışsın başlı başına. Durumun çaresizliğin bir resmidir. Eğer bu dediklerin doğruysa at minderi otur sobanın başına, derken uyuyup kalacaksın. Geriye doğru olan ne kaldı? Mastürbasyona veda, iradene ve aklına merhaba. Ben yardıma geldim deyip haftada 3-4’e iniver.

Bakınca zarı göremiyorum

17 yaşında kızım. Kimseyle ilişkiye girmedim ama kızlık zarıma bakınca göremiyorum, yırtılmış olabilir mi? Doktora gitsem mi?

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gitmene gerek yok. Kızlık zarının nerede ve nasıl olduğunu öğrenmeden, o etten ince yapıyı anlamanız kolay değil. Bu konuda doğruyu önce sen bilirsin. İlişkiye girmemişsen zar neden bozulsun? Ne örümcek ağı gibidir ne de kırılgan birine benzer. Görev başında “Merhaba” yı bekler, yine olduğu gibi durur. Beklediğine kapı açılınca menteşeleri yağlar, sistemin mekanizmasını hazırlar. Bu konuda bilgisi olmayanlar zarın nasıl ve hangi türde olduğunu anlamaz. Bana göre maşallahın var. Umarım ileride eşine kök söktürmezsin.

Haberin Devamı

Acaba hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, prezervatif patladı ve vajinasına boşaldım. Sevgilim yarım saat sonra ertesi gün hapı içti. Adet görmesine 5 gün var. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, psikoloji bazen falcılık gibidir. Yüzüne bakar, yüzde 99 teşhis koyarsın. Ama geride kalan yüzde 1 ise, teşhis için uğraşır, bir sonuca varamazsın. Senin durumun da böyle. Bekleyin, gereken testi yaptırın. Bana göre sağlamsınız.

Damar yırtılmış

56 yaşındayım ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Doktorum damar yırtılması olduğunu söyledi. Acaba tedavisi var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, doktorun söylediği doğru. Bunun için penis damarlarının ölçülmesi gerekir. Bunun da adı renkli penil dopleridir. Teşhis öyleyse onun kesin tedavisi var. Önce bir teşhisi tam koyalım.

Haberin Devamı

2 orgazm normal mi?

İlişkiye girdiğimizde kız arkadaşım 2 kere orgazm oluyor. Sevgilimin sorunu nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın yaratılış olarak şanslı. Onun kıymetini bil. Umarım evlenirseniz. Sen de aslanlar gibisin.

Gebe mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, vajinasından kan geldi. Hamile kalmış olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, öncelikle kızlık gitti. Hamile kalma şansı zayıf olmasına karşın yumurtlama ve günü zamanına rastlamışsa gebe kalmış olabilir.

Cinsel organım uzamazsa?

15 yaşındayım, penisimin boyu 8 santim, 1.52 boyundayım. Penisim uzamazsa diye çok korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Uzayacak yavrum, ama sen baskı yapma. Özgür bırak, karışma, mutlaka spor yap. Kesinlikle kilo alma, gerisini doğaya bırak, safsatalara sakın inanma.

İlişkide boşalamıyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalıyorum ama seks yaparken boşalamıyorum. Bu mastürbasyon alışkanlığından kaynaklanıyorsa nasıl bir çözüm bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. En az 6 ay ya da 1 yıl boyunca kendi kendine telkinde bulanacaksın. Zamanla, normal cinsel ilişkiye geçtiğinde bir alışkanlık süresini de göze alacaksın. Gerisini önce doğaya sonra uzmana bırakacaksın.

Neden zevk almıyorum?

25 yaşında kadınım. 2 yıldır düzenli bir cinsel hayatım var. Çok istekliyim ama ilişki sırasında hiç zevk almıyorum. Hangi doktora gitmeliyim?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadın ve kız senin gibi. Cinsel ilişkiden zevk almakta problem yaşıyorlar. Ortam uygun olacak, korkular silinecek, suçluluk duygusuna kapınılmayacak. Ve sen biraz daha büyüyeceksin ve bazı şeyleri de öğreneceksin. Asıl önemlisi bu iş biraz partner işidir. Ondan öyle olur, bir başkasında şöyle olur ama herhangi birinde de böyle olur. Yani olması gereken gibi. Onu da kimse bilemez.

Daha öpüşürken...

Sevgilimle öpüşürken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın, bir gün her şey düzene girecek.

Sürekli tartışıyoruz

22 yaşındayım, 3 yıldır kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz, daha ileri gidemiyoruz. 2 yıldır erken boşalıyorum. Daha başlarken rahatlıyorum. Bu yüzden tartışıyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan faktörüyle birlikte erken boşalma tahtına oturmuş. Onu oradan indirmek gerekiyor. İster istemez sen kafayı takıyorsun. O şartlanmayı da bozmak kolay değil. Ama hiç merak etme. Evlilik koşullarında bu olayı düzeltme şansımız var. O zaman ona çare buluruz.

Cinsel ilişkiye girdim ama...

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama bir türlü boşalamadım. Acaba bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, neden olduğunu bilemem. Acemilikten, alışamamaktan, heyecandan, mastürbasyona koşullanmadan, ortamdan, fazla şey bekleyip arayıp bulamamadan vs.

İlaç alayım mı?

Cinsel organım 22 santim. Ben daha da büyük olmasını istiyorum. İlaç kullanmayı düşünüyorum. Acaba tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaç milaç yani yararı olmayan şeyi tavsiye etmem. Yararı olan ilaç ayrı konu. Ama bu konuda ilaç mısır patlağı gibi boşa patlıyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Kalıcı mutluluk için çok çaba gerekir. Kendiliğinden gelen mutluluk ise yine kendiliğinden uçup gider. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder