Efe Teksoy Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate Of the Furious)
HABERİ PAYLAŞ

Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate Of the Furious)

Haberin Devamı

‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin 8. filmi hız tutkunlarıyla vizyonda buluşuyor. Çekimleri New York, İzlanda ve Küba’da gerçekleştirilen filmin bütçesi 250 milyon dolar. Aksiyon meraklılarının bir an önce filme gitmelerini tavsiye ediyorum. Zira ‘Hızlı ve Öfkeli 8’ izleyiciye hayal edebileceğinin ötesinde bir heyecan/adrenalin yaşatıyor. Yüksek bütçeli patlama sahneleri izleyiciyi adeta koltuğa çiviliyor. Bir diğer dikkat çeken detay ise Deckard (Jason Statham) ve Hobbs (Dwayne Johnson) karakterlerinin aralarında yaşadığı mizahi rekabet. Bu sahneler seyirciyi gülmekten kırıp geçiriyor. Öyle ki hem aksiyon keyfi yaşayıp hem de kahkahalara boğuluyorsunuz. “Serinin önceki filmlerinden iyi mi?” diye soracak olursanız. Rahatlıkla söyleyebilirim ki bu film aksiyon çıtasını olabilecek en üst seviyeye yükseltmiş.

Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate Of the Furious)

ADRENALİN PATLAMASI

Yıllarca suça bulaşmış olan ekip, artık sakin ve suçtan uzak bir hayat sürer. Ekibin yavaş yavaş dağılmaya başladığı sırada Dom ve Letty evlenip balayına gider. Ardından Chiper adlı tehlikeli bir kadın, Dom’u hedef alır. Onu ailesinden ve sevdiği insanlardan uzaklaştırır. Tekrardan suça bulaşmaya ikna eder. Dom’u durdurmanın ve ailenin dağılmasını engellemenin tek yolu ekibin tekrardan bir araya gelmesidir. Toplam 3.896 milyar dolar gişe yapan ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin 8. filmi vizyonda. Filmin oyuncu kadrosunda; Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Luke Evans ve Charlize Theron yer alıyor. Yönetmenliği F. Gary Gray’in yaptığı yapımın senaryosu Chris Morgan ve Gary Scott Thompson’a ait.

Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate Of the Furious)

KAMERA ARKASI

-‘Hızlı ve Öfkeli 8’, bu güne kadar İzlanda’da çekilen en büyük aksiyon ve patlama sahnesini içeriyor.

-Filmin bir sahnesinde Deckard (Jason Statham), Hobbs (Dwayne Johnson) karakterine “Herkül!” diye sesleniyor. Bu bir göndermedir. Dwayne Johnson, 2014 yılında ‘Herkü (Hercules) adlı gişe rekorları kıran filmde başrol oynamıştı.

-Filmde, Hobbs(Dwayne Johnson) karakteri 16 yıl aradan sonra polisliğe geri dönemeyeceğini belirtir. Bu 16 yıldır devam eden ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisine bir göndermedir.

- ‘Hızlı ve Öfkeli’ serilerinde film bitiminde çıkan ek sahne bu filmde yer almıyor.

Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate Of the Furious)

İyi Seyirler Dilerim
Efe TEKSOY

Sıradaki haber yükleniyor...
holder