Erdoğan Arıpınar Hakyemez örneği
HABERİ PAYLAŞ

Hakyemez örneği

Dünyamızda canlıların en önemli kazancı birikimdir. Birikim, yaptığınız işten, yüklendiği sorumluluktan size kalanlardır. Bu; para ise sermaye, bilgi ise ustalığı getirir. Futbola gerektiğinin çok üstünde yer ayıran ülke basınında Trabzonspor’un basketboldaki hamlesi çok fazla yer almadı. Amma; önümüzdeki sezon süper ligde olduğu gibi; medya da tüm basketbol sezonu Trabzon’da olacak. Bu atılımın bence en önemli noktası; sağlam yapılı Karadeniz takasına iyi bir kaptan seçilmesidir. Doğan Hakyemez’i sporculuğundan bu yana tanırım.

Haberin Devamı

Grafiğini milli takımdaki görevlerine kadar yükseltti. Onunla yakın çalışmam ÜLKER’i basketbol dünyasına kazandıran Sevgili Orhan Özokur’un, Yıldız Okumuş ile çalıştığı devrede oldu. Ülker kazandığı kupaların yanı sıra akıllı transferler yaptı, altyapıya önem verdi ve önemli olan basketbol sahaların en centilmen takımı oldu. Ailece sporcu olan Hakyemez’in bana bir gün “Erdoğan Ağabey, yurt dışına maça giderken pek çok Türk bayrağı da götürüyoruz. Gönlün rahat olsun” cümlesini hiç unutmuyorum.

Trabzonspor’un basketbol takımında şimdi Hakyemez var. Başlarında ise spor alanında adeta sponsorluk rekoru kıran Medical Park’ın Başkanı Muharrem Usta yanında da genç yaşına karşın kulübün tarihe geçmiş başarılı bir yönetici Zeyyat Kafkas bulunuyor. Trabzonspor basketbol takımı 1’inci lige geçerken en iyi kararı Hakyemez’le verdiği kanısındayım.

Hem ülke basketbolunu, hem de yurt dışı takımları yakından tanıyan, tam anlamı ile bir basketbol adamı olan Hakyemez ve ekibi ile Trabzonspor basketbol takımı Türk basketbolundaki yerine alacak, her konuda atak ve önder olan bu ilimiz ve çevresi de kısa zamanda bu sporla kalkınacaktır. Her toplum liderini, her takım teknik adamını seçerken bilgi birikimine, ülkeyi, insanları ve organizasyonu tanımasına bakmalı ve seçimi öyle yapmalıdır. Çağımızda navigasyon cihazı ne ise; sporda da birikimi olan yönetici o demektir. Zaman bizi haklı çıkartacaktır. Buna şüphem yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder