Erkut Can Muhteşem düğünü Diana da yaşadı
HABERİ PAYLAŞ

Muhteşem düğünü Diana da yaşadı

Yılın düğünü biteli bir hafta oldu ama, hayır bitmeyecek. Artık gelinin her adımı takip edilecek, en küçük hatası bile ti’ye alınacak. Eee, düşes olmak kolay değil.

Muhteşem düğünü Diana da yaşadı

Düğünü baştan sona canlı izledim. Yazarım diye notlar aldım. Benim gibi ‘Şeker’ de izlemiş. Ama Diana ile kıyaslayarak. Her şeyi en ince detayına kadar ona anlatmış. Methetmiş, alay etmiş. Ama espriler de katmış. Ben böyle anlatamazdım size. ‘Şeker’ de kim mi? Valla bilmiyorum. Dijital dünyada yaşayan biri. Hadi gelin bu muhteşem düğünü bir de ‘Şeker’le birlikte yaşayın.

Haberin Devamı

KISMETSİZ GÜZEL BACIM

Sevgili Diana, malum senin ufaklığın düğünü vardı. Sen giderken küçücüktü ama şimdi kocaman adam. Öyle ağır abi değil ve kızlar ona bayılıyor. Sana da çok benziyor. O da senin gibi, halka hep gülümseyerek bakıyor. Gelinin Meghan melez bir Amerikalı. Geçmişi saray kurallarına göre biraz parçalı bulutlu. Karışık. Ama ikisini birlikte görünce, ‘çift’ ne demek anlıyorsun. Senin Charles’ta bulacağını sandığın peri masalı aşkı onlara nasip oldu. Senin yokluğunun şefkat eksikliğini de verebiliyor Harry’ye. Üç kağıtçı dünürün düğüne katılamadığı için Charles getirdi mihraba.

Muhteşem düğünü Diana da yaşadı

Valla seninle evlendiği günden daha heyecanlıydı. Valide hanım ise kibar kibar gözyaşı döktü. Üçüncü sıradan melül melül seyretti kızını. Charles tabii yeni karısıyla geldi. Hafiften eğri yürüyor. Höt höt havası sanaymış demek ki. Senin pabucun bile olamaz ama kısmet işte.

KAYNANAN Muhteşem düğünü Diana da yaşadıVE KAYINPEDERİN

Kraliçe zoraki tebessümü ile oturdu. Tören uzadıkça da sıkıldı. Kayınpederin ise artık hayalet gibi. Adam iç güveysi geldi, iç güveysi gidecek. St. Georges şapeli beyaz güllerle süslüydü. Sen beyaz gülü çok sevdiğin için, Harry de seni düğüne böyle dahil etti demek ki. Törende Ave Maria da çalındı. Bu da sana bir mesajdı bence.

Harry mecburen üniformalıydı. Çeke çeke kelliği çekmiş babasına. Ama çok mutluydu. Gözlerinin içi gülüyordu. Çok tatlıydılar.Meghan, Givenchy de olsa çok sade bir gelinlik giymişti. Biraz fazla sade. Saçı sıradandı, gözükmeyen makyajını da kendi yapmış. Harry’nin seninkiyle aynı English Rose teninin yanında biraz yaşlı ve cowgirl kalmıştı. Çok çekiştirdim aileyi ama Allah için güzel düğündü.

Haberin Devamı

Büyük gelini pek sevmiyorum. Dördüncü defa giydiği söylenen beyaz elbisesi ile gelinden rol çalar gibiydi. Ya da ‘Amerikalı köylüyü kim takar’ demek miydi anlayamadım. İnşallah küçük gelin de ileride ona benzemez.

BİR ALTIN BİR BURMA TAKTIM

“Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar” derler bizde. Mazur gör. Ben de artık senin düğünündeki genç kız değilim. Hem gıcık, hem de gevezeyim biraz. Harry’ye tam bir altın. Meghan’a da bir burma bilezik taktım haberin olsun. Bizde altın çok pahalı da şu sıralar. “Azımızı çok say” derler bizim Anadolu’da. Senin bu günü görmeni çok isterdim. Ama gördüğüne eminim. Umarım sandığımız gibi iyi ve huzurlu bir yerdesindir.

Muhteşem düğünü Diana da yaşadı

Biz hâlâ seni çok seviyoruz. Allah torun mürüvvetlerini de göstersin inşallah.

ŞEKER

Ben de diyorum ki, umarım siz de benim gibi çok sevmişsinizdir bu yazıyı. Gelin beraberce Şeker’e teşekkür edelim.

Haberin Devamı

BEN DEĞİLİM

“1 milyon dolarım vardı. Dün dolar 4.90’ı görünce sattım, 4.9 milyon liramı aldım. Akşama doğru, kuşlar Merkez toplanacak dedi. Bekledim. Dolar düştü. 4.60’a inince, 1 milyon doları geri aldım. 12 saat içinde 300 bin lira kazandım. AK Parti’ye teşekkürler.” Ne güzel değil mi. Ama ne o ekonomist arkadaşın ne de benim 1 milyon dolarımız olabilir mi? Hayal işte. Yani ben değilim o.

BİR SAVCI VARMIŞ

Bitkisel tedavi yöntemleriyle ün yapan ve profesör doktor olduğu söylenen biri, açık açık 25 Haziran’da seçimi kaybederlerse, silahlı kalkışmadan söz etti. Yani iç savaş çığırtkanlığı yaptı. Herkes bu sözleri söyleyen şahsı alıp Belgrad ormanlarına götürüp, kolluk kuvvetleri eşliğinde “Göster bakalım gömdüğün silahları” diyecek bir savcı yok mu diye feryat ederken, bir savcı çıktı. Soruşturma kararlarının gedikli merkezi Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısı. Soruşturma başlattı. Bakalım ne kadar sürecek bu soruşturma. Hukukun, adaletin olduğu bir ülkede. Bu arada bir not düşeyim. 106.740 kayıp silah olduğu söylenmişti resmi ağızlardan. Hatırladınız değil mi? İyi o zaman.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder