Faik Gürses 28 Şubat!
HABERİ PAYLAŞ

28 Şubat!

Türkiye’nin siyasi tarihinde bugünkü tarihin oynadığı önemli rol sanki Beşiktaş’ın da makus tarihini değiştiren bir güne rastladı. Antalyaspor maçına kadar yenilgileri boğaza üçüncü köprü olan Beşiktaş’ın çok ahım şahım oynamasa bile 5 haftalık aradan sonra galip gelişi en azından taraftar, yönetim ve camia adına bir moral unsuru olmuştur. Ancak bir teknik adam olarak bu maçı izleseniz Beşiktaş’tan bir şey anlamanız mümkün değildir.

[[HAFTAYA]]

Senaryosu olmayan bir futbol, kafasına göre takılan bir oyuncu topluluğu, savunma yanlışlarıyla birlikte yeniden dikkat çekti Beşiktaş. Ama ne hikmetse ne zaman Kartal’ın başı sıkışsa sanki Antalyaspor imdadına yetişiyor. Güney’in ekibi, Beşiktaş’ın moral unsuru olup çıktı. Aslında ilk yarıda Rüştü’nün kurtardığı iki yüzde yüzlük pozisyon olmasa belki bu satırların yerinde şimdi başka cümleler kuruyor olacaktır.

Haberin Devamı

Oyunda kaldığı sürece etkisiz bir Bobo, gol pasının dışında 4 kişiyi geçme sevdasında olan bir Quaresma, attığı akıl dolu golün dışında varlığı ile yokluğu belli olmayan Guti ve çok koşmasına rağmen oyunda sivrilemeyen Simao’ya rağmen Beşiktaş nihayet 35 puan yaptı. Ikına, sıkına zor da olsa alınan galibiyet Schuster’i ve yönetimi Trabzon maçına kadar biraz olsun nefeslendirecek. Bu galibiyetin devamı gelir mi bilmem, ama ben yine de şüphe ve endişe içerisinde izledim Beşiktaş’ı. Temmuzdan bu yana bu savunmayı Schuster düzeltemiyorsa o zaman TOKİ’ye müracaat edip Erdoğan Bayraktar’dan yardım istemek gerekiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder