Faik Gürses Adnan Bey
HABERİ PAYLAŞ

Aykut Kocaman maçtan önce bu Galatasaray’dan bir şey anlamıyorum diyordu. Sanki Hagi bu Galatasaray’dan bir şey anlıyormuş gibi bir mesaj verdi. Rijkaard’ı gönderen zihniyet, Hagi ile birlikte Romanya pazarında ne kadar vitrine çıkmayı bekleyen futbolcu varsa bu hevesle Galatasaray’a getirildi. Hatta Doğan Grubu’na Seyrantepe gezdirilirken, o sıralarda ayyuka çıkan bu Rumen futbolcular Galatasaray’a transfer oluyor mu şeklindeki soruyu Başkan Adnan Polat’a sorduğumda “Hiçbir ilgisi yok” yanıtını almıştım.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Romanya’nın bütününü 4 milyon euroya alacağınız bir günde Galatasaray 5 milyon euroya bir futbolcu transfer etti. Şimdi 5 kuruşa bir amatör kümeye dahi satamazsınız. Buraya kadar Galatasaray’ın Fenerbahçe maçı öncesi içinde bulunduğu durumu izaha çalıştık. Elano, Misimovic, Dos Santos, Jo, Keita gibi asları kiralık olsa dahi bırakıp, hiçbir Avrupa pazarında geçmişi olmayan futbolcuları alırsanız sonuç ortadadır. Onaylayan yönetimdir. Adnan Sezgin’i atarsınız, Hagi’yi kovarsınız onu bilmem.

Ama Haldun Üstünel’in Galatasaray’ın şahsiyetine şahsiyet kazandıran futbolcular alıp bırakırsanız ve bunların üzerine Romanya pazarını açarsanız ben de size soruşturma açarım. Bu şartlar altında Fenerbahçe’ye yenilmeniz doğaldır. 27 Mart’taki mali kongrede ne olur bilemem. Ama kırık kalpler duvarında oraya 50 bin Galatasaraylıyı topluyorsanız, sizin de söz konusu tarihte çuvaldızı kendinize batırmanız kaçınılamaz. Kazım’ın golü, Galatasaray’ı maçı kazandırma durumuna getirmedi. Çünkü kimse inanmadı ve inanmadığı için de maçı kaybetti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder