Faik Gürses Değişim
HABERİ PAYLAŞ

Belki çok erken olacak ama Beşiktaş’taki farklılık hemen göze çarpıyor. Coşkun (Özarı) Ağabey’in unutulmaz bir lafı vardır. Der ki; “Bir teknik direktörün takıma katkısı yüzde yirmidir, gerisi futbolcuların işidir.” Yeni teknik direktör Schuster’in hücumcu bir kimlikle Beşiktaş’ı oynatacağı gerçek. Çok savunma yapıp, çok gol yeme olasılığınız fazla olduğuna göre, çok atıp az yemek taraftara da iyi gelir.

RAKİPLER

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ön elemede oynayacağı rakipleri için totem yapsa ancak bu kadar kolaylarına düşerdi. Bu rakiplerin arasından sıyrılamamak felaket, tur atlamak ise zafer olmamalıdır.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU

Daha kafadan hocasını zor durumda bıraktı. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu zor adam. Kolay işlerin üstesinden gelmek yerine, hem kendini hem arkadaşlarını hem hocasını ve de taraftarı zor durumda bırakıyor. Sezona bu sinirle başlarsa, tanıdığım Aykut’un öyle bir hışmına uğrar ki. Karşısında Daum yok onu bilsin ve anlasın yeter.

BU İSİMLERE DİKKAT!

Volvo Gençler Yelken ISAF Dünya Şampiyonası’nda Türkiye 10 kişilik bir Milli Takım’la temsil edildi. En iyi derece ise 420 kızlar kategorisinde İpeknaz Özden- Deniz Gökmeral’den geldi. Bir yere not edin, bu isimler ilerdeki yıllarda Dünya Şampiyonluğu’na namzettir.

5-2 VE AYKUT

Fenerbahçe’nin Köln’e farklı yenilgisi Aykut Kocaman’ın küplere binmesine neden oldu. Maç sonrası, “Fenerbahçe’nin transfere değil şu anda zihinsel değişime ihtiyacı var” dedi. Üstünde kuvvetle durulacak bir söylem. Hoca öyle bir enkaz aldı ki hükümetlerarası değiş-tokuştan daha feci.

YOUNG BOYS SONRASI DAUM

Fenerbahçe’ye kurada Young Boys çıktıktan sonra Daum, “Bundan sonra da Fenerbahçe’nin lehine konuşmaya devam edeceğim. Eski ekibim bu turu geçer” dedi. İster misiniz, 3’üncü defa Fenerbahçe’nin başına gelsin. Olur olur. Burası Türkiye.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder