Faik Gürses Derbiden kalanlar
HABERİ PAYLAŞ

Derbiden kalanlar

Lazeri tutan arkadaşa ceza yaptırımı geliyor mu? Galatasaray Sabri’ye, seyirciyi tahrikten ceza verecek mi? Mecidiyeköy’de terör estiren taraftarlara nasıl yaptırım uygulanacak? Şu şiddet yasası TBMM’de herhalde kayboldu!

BAAAAKAN ÖZAK BUURAAYAAA

Beşiktaş İlköğretim Okulu’nu Elazığ’da açmış İstanbul’a dönüyoruz. Siyah-Beyazlı takımı takip eden spor yazarları uçakta tezahürata başlıyor ve Devlet Bakanı Nafiz Özak’ı arkaya çağırıyor. Bakan bu, gider mi böyle bir tezahürata? Gitti vallahi. Çünkü o sporun tam içinden geldiği için halden anlıyor. Açıklama dahi yaptı hem de.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

KÜÇÜK FİKRET (KIRCAN)

Yaşım icabı yetişemedim ikisine de. Büyük Fikret’i (Arıcan) ise hep anlattılar. Kefal lakabının takılması ise tilki kadar kurnaz oluşundanmış. Mükemmel bir futbolcu imiş Fikret Ağabey. Aziz Yıldırım’ın düzenlediği, Küçük Fikret’i anma gecesinde Fikret’ler geldi aklıma, şimdiki oyunculara bakarak!!!

BİR İLİM YUVASI DAHA

Beşiktaş İlköğretim Okulu Elazığ’ın Kovancılar ilçesi, Çakırkaş beldesinde öğrenci yetiştirmeye başladı. Sadece kulüp değil, sosyal sorumluluk alanında da Beşiktaş ilkleri yapmaya devam ediyor. Teşekkürler Erol Obdan, Revna Demirören, Eren Adalı ve Beşiktaş yönetimine.

SİZE DE YUH

Trabzonsporlu taraftarlar, Gençlerbirliği önünde ilk yarıyı yenik kapatınca takımlarını yuhladı. Bu ayıp onlara yeter. Beş ayda iki kupayı babam aldı herhalde. GALATASARAY RUHU Tak... Tak...Tak... Ben Hagi! Haydi çıkın oynayın.

BURSASPOR’UN BEŞİ

Liderin golleri ve sonucu harikaydı. Anlayamadığım 90 dakikada rakibine 3 faul yapıp tarihe geçen Ankaragücü’ydü! BÜLENT YILDIRIM Başarılı yönetiminizden ötürü Şükrü Saracoğlu’nda bir daha görüşmek üzere. İmza: MHK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder