Faik Gürses Doğru 11 çıkınca
HABERİ PAYLAŞ

Doğru 11 çıkınca

Bjelica, Fenerbahçe maçında kulübede oturttuğu oyuncuları ilk 11’e koyunca Trabzonspor’un skor gücü de futbol görüntüsü de değişti. Özellikle Trezeguet, Trabzonspor için maçın başlangıç kısmında oynatılması gereken bir oyuncu.

Attığı 3’üncü gol klasını anlatmaya değer. Hocasına, “Benim yerim ilk 11” mesajını iletti. Her kontratak Karagümrük filelerine yapıştı. Abdülkadir de “Ben de bir zamanlar çok iyi oyuncuydum” diye kendini bulunca farklı skor kaçınılmaz oldu. Sonuca Karagümrük kalecisi Batuhan’ın da destek verdiğini ifade etmeliyim.

Haberin Devamı

Mutlaka ilerde iyi bir eldiven olacaksa bu maçın videosunu defalarca izlemesini öneririm. Savunmalar ise en Batuhan kadar saatli bomba düzeyindeydi. Diagne’nin golünde, Trabzonspor defansı pozisyon yanlışı yaptı.

Gomez’in çizgide, hem kendini, hem de bu takımın santrforu olduğunu unutmasına, Bjelica çok önceden müdahele etmeliydi. Futbolun içinde vardır, kötü sonuçlar sonrası hedefsiz kalıyorsan, ne kadar aşk ve şevk ile seni sevse de taraftar küser.

Tribünler bunu çok net ortaya koydu. Yeni sezonda nasıl bir Trabzonspor ortaya konulacak, seyirci barışmak için gün sayıyordur. Trezeguet şov yaptı, Trabzonspor azıcık da olsa taraftarının gönlünü aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder