Faik Gürses Eller eller eller
HABERİ PAYLAŞ

Eller eller eller

12 Dev Adam smaçları, asistleri, blokları, presleri ile 15 gün boyunca dev gibi takımları yendi. Voleybolcularımız Yunanistan’ı dize getirip Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Sadece şapka çıkartmak yetmez, ayağa TÜRKİYE, çıldır TÜRKİYE.

O AĞA YAŞASAYDI

Türkiye’nin “Ata Sporu”ndaki en renkli siması idi rahmetli Zülfküf Karabulut. Plakete BİRİKET, Müsteşara MÜŞTERİ, Güreş’e GÜLEŞ, Turgut Özal’a Turgut ÖZEL derdi. Hayatta olsaydı Moskova’daki Dünya Şampiyonası’nda sıfır çeken serbestçileri şöyle yorumlardı: “GÜLEŞEMEDİLER!”

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

BİR YAZARIN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Financial Times yazarı Simon Kuper, “2002 ve 2008 Türkiye’nin Avrupa ve dünya futbolundaki başarı yıllarıydı” demiş ve ilave etmiş: “Ancak 2008-2010’u neden sorgulamadınız” Yanıt: Biz asansörcülük oynamayı severiz Sayın Simon.

TANJEVİC

Kemoterapiniz bitti, taburcu oldunuz, sağlıklı bir yaşam dileriz.

REKORA BİR VAR

Tevfik Kış bir zamanlar Greko-Romen’de rakiplerinin korkulu rüyası idi. Yıllar geçti, şimdi tahtına göz diken bir genci Türkiye bağrına basıyor. Selçuk Çebi son Dünya Şampiyonası’nda, Tevfik Abi’sine mesaj gönderdi: “Saat ikiyi geçti, üçe çeyrek var”

ŞENOL GÜNEŞ

“Fatih Tekke başarılı olsun, Beşiktaş başarısız.” Böyle bir cümleyi sarfeden yegane Trabzonsporlu sporcu olarak tarihe geçtiniz hocam!!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder