Faik Gürses GİDEN MAÇ
HABERİ PAYLAŞ

GİDEN MAÇ

Haberin Devamı

10 kişiyle oynamak bir sanattır, bir teknik direktör maharetidir. Schuster Fenerbahçe maçında bu geri dönüşü yaşayamadı. Ancak Trabzonspor maçında elindeki her imkanı kullandı. Görünen o ki, Beşiktaş’ta profesyonelliği yalayıp yutamamış, aldığı euronun karşılığını veremeyen çok yabancı var.

Ferrari’nin ihanetinden sonra Sivok’un da 5 dakika içinde gördüğü iki sarı kart, Beşiktaş’ı berabere kalabileceği hatta kazanacağı bir maçtan etti. Trabzonspor’u bu galibiyetinden ötürü kutlamak lazım.
[[HAFTAYA]]
Onlar 10 kişiyle büyük bir iş başardı. Beşiktaş ise öne geçtiği maçı bırakın korumayı yenilgileri alışkanlık haline getirdiği için berabere dahi kalamadı. Oyunun başında Giray’ın İsmail’i ikinci kez sünnet masasına yatırışı, Trabzonsporlu oyuncunun ikinci yarıda Bobo’yu ceza alanı içinde çelmelemesi yardımcı hakem Ekrem Kan’ın Simao’nun attığı gole bayrak çekmesi, Guti’nin Trabzonsporlu rakibine ayağını kırmaya teşebbüsten girişi, hafızada kalan önemli dakikalardı.

Schuster Beşiktaş’ta eleştirilen birinci kişi. Ama Trabzonspor maçında yaptığı değişiklikler, sahaya sürdüğü 11 maçı kazanma adına önemli hamlelerdi. Ancak elindeki futbolcu kadrosunun futbol iştahının kalmadığını hesaba katmamış. Seyirci maç biterken Beşiktaş’ın bu yılki ana fikrini haykırdı: “Ayıp oluyor... Ayıp oluyor...”

Beşiktaşlı futbolcular bu mesajdan bir şey çıkarır mı, bilemem ama kupadaki Gaziantepspor karşısında bir eleniş, Beşiktaş’taki homurdanmayı ayyuka çıkarır ve kimse de buna mani olamaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder