Faik Gürses Kafkas kestane şekeri kadar tatlıdır
HABERİ PAYLAŞ

Kafkas kestane şekeri kadar tatlıdır

Bursa’ya giderseniz dönüşte kestane şekeri alacağınız tek adrestir KAFKAS. Şekeri SAĞLAM’dır. O adresin Sağlam’lığı ile Kayseri’ye gelen Bursaspor’a Kayserispor Teknik Direktörü güzel bir ikramda bulundu, Cangele’siz olmasına rağmen Makukula’yı devreye sokarak. Haftaların değil, yılların doğru transfer hamleleri ve iyi bir yönetimle liderliğe oturdu Kayserispor. Sağlam bir takımı yendiler. Göreceğimiz güzel günler adına Tolunay’ı kestane şekeri ikram ettiği için değil, geleceğin taktisyeni olarak kutluyorum.

Haberin Devamı

O MAÇI SEYRET MUSTAFA

Dakika 80. Everton, Tottenham önünde 2-0 yenik. Moses, Yakubu ile Luis Saha’yı oyuna alıyor. Dakika 89: Durum 2-2. Dakika 90+2, Hibbert penaltıya neden oluyor. Defoe topun başında vuruşunu Tim Howard çeliyor. Ne formayı yırtan var, ne hakemden bahseden var. Sen de bu ligi izlediğini söylüyorsun Mustafa Sarp. İzle bakalım şu maçı. Ya nereye geldiğini bilmiyorsun, ya da Galatasaray tarihini. Denir ki o forma kutsaldır herkese nasip olmaz. Yırttığın formanın kurucusu oynadığın stada ismini veren bir büyüktür. Bırak şu hakemi de maça bak maça. KOMİK Cüneyt Çakır’ın, Ersen Martin’in kendini atmasına çaldığı penaltı, bugün Beşiktaş maçını yönetecek Hansson’un önüne geçti. Kasımpaşa Şube Kaptanı Süha Sidal’ın olayı Ergenekon’la bağdaştırmasına bir şey demem ama, bu demeç savcılar için bir suç duyurusudur. Bence MHK’yı Beşiktaş Adliyesi’ne davet etmelidirler.

GARDİYANLARA YANITIMDIR

Önceki hafta Neşet Merdin’in hatalı bayrakları ile elindekinin sopa olmadığını yazmış ve bunu da bir gardiyan örneği ile bağdaştırmıştım. Başta Selçuk Göktaş’a (Kartal H Tipi cezaevi infaz memuru) ve Murat İman’a (Ceza İnfaz Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Temsilcisi) yanıtımdır. Benzetme bir örnekti. Gardiyanın elinde sopa olmadığını cümle alem biliyor. Ama hakemin o bayrağı bir sopa olarak kullanmaması gerektiğini belirtmiştim. Yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim. İ

İSVEÇLİ HAKEM

UEFA onu aklamak için görevlendirdi. Öyle güzel görür ki sakın tuzağa düşmeyin. Özellikle oynarsan Nobre sen de...

Haberin Devamı

AZİZSİLİN ÜZERİNE

Demek ki teknik direktör, sportif direktör falan hikaye. İş kötü gittiği zaman bu işlere Türkiye’de başkanın soyunacağı bir defa daha belgelenmiştir. 3.5 milyon euroya teknik adam, 1 küsur milyon dolara menajere gerek yok. İğne hazır, yer de. Bu deriye enjekte edilen ilaç bence H1N1 virüsünü bile yok eder.

ABDULLAH AVCI

Yedi eksik, ama tam takım. Maharet Keita’yı yedek bırakmak değil. Yoktan bir takım yaratmak. Teknik direktör böyle olunuyor işte.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder