Faik Gürses Lan oğlum ve Nihat
HABERİ PAYLAŞ

Lan oğlum ve Nihat

“Eşek” bile derken yüzü kızarırdı. Dönüşte başka bir insan olmuş. Adam, çocuk, abi, kardeş kim olursa olsun, “Yaramaz” demiş. Kime? Beşiktaşlılara. Ona yanıt vermek, hani fırsat bulsa ağzını burnunu kırmak için üzerine yürümek bile hata. Çünkü sen Nihat’sın. Bir de çekim yapan kameramana ettiğin lafa bak, yukarda yazıyor. Hoşuna gidiyor mu?

TÜCCAR TERZİ GİBİ

Yedi stoper vardı, bir o kadar da santrfor. Sakatları bırakıp sağlamı gönderdiler. Şimdi stoper Mustafa Sarp ile Servet’ten 9 numara yapıyorlar. Kimler? Galatasaraylılar. Kim yapıyor? Rijkaard. Çünkü Hollandalı’yı uzaylı yaptık. Bence Tolunay haklı.

Haberin Devamı

LİLLE’DEKİ ENGİN VEREL

1981-83 sezonunda Fenerbahçe’nin perşembe günü karşılaşacağı Lille takımının formasını giymişti Engin. PSG’ye attığı unutulmaz röveşata golü de kulübün tarihindeki yerini almıştır. Böyle bir maça şeref konuğu olarak Engin’i götürseler, hem kulübün hem de Türk futbolunun müthiş bir propagandası olacaktı. Bu kurumsal kimlik ne zaman faaliyete geçer acaba Fenerbahçe’de? Sadece yalan haber için mi yoksa?

KAPTANINIZ KONUŞUYOR

İbrahim Üzülmez’in, Gaziantepspor maçından sonra söylediklerini duymadıysanız, bir yerden temin edin. Size söylüyor ey Beşiktaşlı futbolcular size!

GAZİANTEPSPOR GERÇEĞİ

Beşiktaş’ı öyle güzel yendiler ki. Bir daha böyle oynarlar mı bilemem. Serdar Kurtuluş, Murat Ceylan, Deumi, Julio Sezar, Beto ve tabii ki Portekizli hocaları Coucerio. Bu insanlar orada futbolun güzelliği için buluşmuşlar. Başkan elbette o futbolcu topluluğundan para da kazanacak, prim de verecek. Hiç kızmaca yok.

HAKEMLER PROFESYONEL OLSUN

Hata yapanın işine son verecek bir de MHK kuracak mısınız? Söz mü?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder