Faik Gürses Mahmut Özgener diyor ki
HABERİ PAYLAŞ

Mahmut Özgener diyor ki

Menajer sayısı 2 yıl önce 9’du, bugün 117... Sayın başkan korsanları sayarsanız 3 bini geçer. Bu sayı dünyadaki menajer sayısından fazla. Yani canı çeken menajer olmuş sayın başkan, tıpkı kebapçı gibi.

GALATASARAY’IN DURUMU

Ruhunu asla teslim etmez. Eğer öyle bir durum olursa Metin Oktay gelip, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirir. SAYIN CEM SATMAN Bayram öncesi, Burak Yılmaz’ın bariz gol şansı varken akınını ofsayt ile kestiniz. Bu durum yardımcılıkla bağdaşmıyor. Bir süre o çizgide durmayın daha birçok kazaya sebebiyet verebilirsiniz.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

SAYIN TOLGA ÖZKALFA

Geçen hafta yazdım, yine yazacağım. Asli mesleğiniz olan doktorluk size daha çok yakışıyor. Şu hakemliği tercih etmeseniz.

NE GOLLER AMA

Trabzonsporlu Jaja, Fenerbahçeli Alex, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş’un harika golleri, Spor-Toto Süper Ligi bir haftalığına Premier Lig’in önüne geçirdi. SCHUSTER Eski Beşiktaş’ı gördüm demiş. Gençlerbirliği’ne atılan gol nedeniyle bunu söylüyorsa yanılıyor. Gördüğü sadece hayal. Tabela doğru, futbolu yanlış Beşiktaş’ın.

İŞTE GAZİANTEPSPOR

Tolunay Kafkas, Kayseri’de başladığı iyi işlere, burada da devam ediyor. Bence takım daha yeni açıldı. Hocam yukarlarda hava çok güzel, bekleriz.

MİLLİ TAKIMIN FORVETİ

İnşallah yanılırım. Hollanda maçı için seçilen forvet iş yapmaz. Hepsi ferdi olarak mükemmel. Ama Milli Takım için şu anda iş yapacak kıvamda değiller. İnşallah birkaç pas yaparlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder