Faik Gürses Portekiz'de Türk futbolu
HABERİ PAYLAŞ

Portekiz'de Türk futbolu

Porto-Beşiktaş maçından bir gün önce Okyanus kenarında bir lokantadayız. Garson siparişleri aldıktan sonra, ülkemizi soruyor... “Türkiye” yanıtı alınca direk giriyor konuya. “Fenerbahçe, Alex, Roberto Carlos. Beşiktaş, Querasma, Guti, Aurelio. Galatasaray, Rijkaard.” Dünyanın öbür ucunda iyi işler anlatıyor koyu Santos taraftarı garson. İnsan ister istemez tebessüm ediyor. İyi ve marka transfer ülke tanıtımı için mükemmel bir propaganda işte.

HERR SCHUSTER

1-0’lık yenilgiden sonra, Trabzonsporlular’a, “Siz Avrupa’da yoksunuz anlamazsınız” demişti. Şimdi onlardan biri puan cetvelini gösterip, “Avrupa’da oldun da ne oldu? Türkiye’de yoksun dese” yanıtın EL PASO mu olacak!

Haberin Devamı

GOLLER GOLLER

11. haftaya süper vuruşlar damgasını vurdu. Zec, Mehmet Eren ve Gökhan Gönül’ün şutları mükemmel yerlere gitti. Ama biri vardı ki daha farklıydı bence. Konyasporlu Ali Dere’nin Manisaspor ağlarına bıraktığı gol bu çocuğun geleceğini parlak kılacağa benziyor.

[[HAFTAYA]]

EL ÖPENİN ÇOK OLSUN

Yılmaz Vural futbolumuzda ilkleriyle ünlüdür. Taklalar atar, demeçler verir, oyuncu döver. Son olarak hakem Bülent Yıldırım’ın elini öptü. Peki penaltı kurtaran kalecisi Tolga’ya ne yapacak merak konusu!

TRABZONSPORLU ENGİN

Şenol Güneş bu sütuna çok konuk oldu. Çünkü takımını baş köşeye koyan teknik adamdı. Şimdi bir başka insanı daha takdim etti. Engin Baytar. Şu hırçın çocuk var ya o işte. Eskiden kadro dışı kalmak için çabalardı, şimdi ise maç kazandıran bir kimlikte.

GUTİ VE HAKEM

İspanyol futbolcu: “Hakemler bize saygı göstermiyor.” Yardımcı hakem Ali Ögel ofsayttan atılan golü iptal ediyor. Ama iki ismin arasındaki

SAYGIN

kelimesi cevap gibi duruyor.

HÜSEYİN GÖÇEK VE İPTAL GOL

Hocam Manisa’da sis de yoktu. Gözde bir sorun mu var yoksa?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder