Faik Gürses Rüştü Reçber
HABERİ PAYLAŞ

Rüştü Reçber

Seyirci yok. Sivok ve Ferrari yok. İlk yarıda kaleye isabetli şut yok. Guti yok. (Fernandez ile değişene kadar). Bu kadar yokun arasında Beşiktaş’ın maç kazanma adına hırsı var dersem beni de yok sayarsanız. Gaziantepspor’un maç boyunca Beşiktaş’ı hallaç pamuğu gibi atması Rüştü’nün Beşiktaş’ı maça döndürme adına yaptığı olağanüstü kurtarışlar ise Kartal’ın var olması için dikkat çeken en büyük husustu.

[[HAFTAYA]]

Sadece Rüştü’nün kurtarışları değil, Gaziantep’in maç boyunca kaçırdığı yüzde yüz pozisyonları da ilave edersem, açık-seçik Gaziantepspor’un farkı kaçırdığını söylemem mümkündür. Ama futbolun cilvesi deyin, makyajı deyin, örnekleri çoğaltın Simao’nun attığı muhteşem frikik ise futbolun adaletsizliğini ortaya koyan bir başka husustu.

Haberin Devamı

İşte öyle bir şey, her yönüyle üstünlük ne puan getiriyor ne de avantaj. Simao’nun golü Beşiktaş’ı karşı kaleye götüren belki de kendine getiren en büyük faktördü dersem, koca maçta Beşiktaş’a minik bir paragraf açmış olurum. Golün morali İbrahim Toraman’ın direkten dönen topu Beşiktaş’ın daha da maça asılmasını sağladı. Almedia ise geldiğinden bu yana en iyi işi yaptı.

Forma giydiğinden beri bir diğer oturan boğa ise Simao’nun ikinci golü, Başkan Yıldırım Demirören’i hoplattı. Kalpten gitmesine ramak kalan Başkan by-pass olup çıktı maçtan. Futbol böyle bir oyun işte. Yönetim, taraftar ve camia, Beşiktaş finale kalırsa Rüştü’ye dua etmeli. O da yetmez. Birde hatim indirmeli. Tabi Simao’yu da Saint Antuan Kilisesi’ne götürmeliler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder