Faik Gürses Sayın Başbakan, Sayın Bakan
HABERİ PAYLAŞ

Sayın Başbakan, Sayın Bakan

Atletizm zor zanattır ve de hepimiz biliyoruz ki sporun anası ve babasıdır. Bir ay önce Nevin’i yazmış bu kızla sevineceğimiz günler yakın demiştim. İşte 12.63’lük derecesi ile Avrupa Şampiyonu oldu kızımız. Ona 600 altın (240 bin TL) az. O halde başlıktaki isimler kızımız sizin elinizden öper. Gelelim Elvan ile Bekele’ye. Bu kızlarımızı da elbette ödüllendireceğiz. Ama asıl Devlet Nişanı Şarık Tara’ya verilmeli. Bu ikiliye yatırım yaptı. İşte Türkiye’nin geldiği nokta. Bu isim ile ENKA’yı ayrı bir tarafa koymamız lazım. Tabi bir de Ertan Hatipoğlu var. Elvan bugünlere geldiyse, şimdi görev yapmayan hocasının da katkı payı büyüktür. Haa az daha unutuyordum, Elvan, Barcelona’ya gitmeden önce son kampı olan Erzurum’da sele kurban oluyordu. Ey güzel Allahım, her şeyimiz ipliğin ucunda!!!

Haberin Devamı

AT ÜSTÜNDE BİR PRENSES

Adı: Nazlı, Soyadı: Kalkan. Tarla sürmeye atla giderken Binicilik Federasyonu kendisine sahip çıkmış. Ama asıl taltif edilecekler ailesi. İlerde gelecek şampiyonluğa izin verdikleri için. Töre diye çalkalanan Doğu’da Nazlı’yı bir çırpıda gönderen ailesine de binlerce teşekkür. Elbette Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey ve ekibine de.

MESELA BİZDE NASIL İŞLER

Kuzey Kore’nin komünist diktatörü Kim Jong İl, Dünya Kupası’nda üç maçta sıfır çeken Milli Takım Teknik Direktörü’nü neredeyse idam ettirecek. Kim Young Hun son olarak sporcuları tarafından hakarete uğratıldı. Gerekçe başarısızlık. Üç büyüklerden biri şampiyon olmadığı takdirde bu durum taraftarlar tarafından, başkan, yönetim ve teknik direktöre uygulanır mı? Mesela; Tüüüü Allah belanızı versin bağrışı tam bize göre midir?

KAZIM’A NE LAZIM

Bence acilen Mazhar Osman kliniğine kaldırılmalı ve uzun süre tedavi edilmeli. Rehabilitasyon dönemi başarısız olursa, Aykut Kocaman son çarenin ne olacağını çok iyi bilir.

YÜZMECİLER!!!

Biliyorsunuz, üç bir tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yüzücülerimiz her türlü turnuvada su yuttukları için son anda rakipleri tarafından havuzdan çıkartılıyor! Halter, voleybol, basketbol, golf, bisiklet ve atletizmdeki ataklara şimdi yüzücülerimiz de eklendi. Dümen suyunda Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül var. Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan da bu işin tabanından geldiğine göre, kulaçlarınız kuvvetli, madalyalarınız bol olsun. Gözlerimiz de yeni hoca Dimitre Mançeviç’te.

Haberin Devamı

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ

Onlar 8. Üniversitelerarası Futbol Turnuvası’nda Avrupa Şampiyonu oldu. Hem de ikinci kez. Boru demedim, Avrupa Şampiyonluğu dedim. Merak ediyorum, okulları dışında kutlayan ödüllendiren oldu mu? Oldu da benim mi haberim olmadı? Olmadıysa hemen olduralım mı? Haydi Sayın Bakan Faruk Özak, haydi İl Müdürü Tamer Taşpınar, şampiyonlar sizi bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder