Faik Gürses Sayın Demirören "Yetmez ama"
HABERİ PAYLAŞ

Sayın Demirören "Yetmez ama"

33’üncü Beşiktaş Başkanı oldunuz. Süreniz 3 yıl. Artık yanınızda efsane yöneticiler Metin Keçeli ile Fahrettin Curoğlu, Erdoğan Toprak, Mete Düren, Orhan Saka ve Emin Önal gibi kulüp deneyimi fazla olan yöneticiler var. Evden kulübü idare etme devri kapandı. Kararların oy birliği ile alınması kaçınılmaz. Yerinde transferlere onay çıkacak. Gelişi güzel para harcama dönemi de bitti. Eğer tersi olursa kutunuzu açarlar Sayın Başkan, hem de 2013’ü beklemeden. Haa bir de yukarda sayılı yöneticilerden Metin Keçeli olanın iki defa HAYIR deme şansı var. Üç hayır, onu eve yollar. Bu kongre hem Metin Keçeli’yi hem de İsmail Ünal’ı yazmaya ve konuşmaya devam edecek.

Haberin Devamı

KISA ADI

TRT (Çabuk okuyun) TIRT çıkıyor. Trabzonsporlular bu yüzden sinirli işte.

BİR FAİR PLAY ÖYKÜSÜ

Hilal Coşkuner Dünya Fair Play Ödülü’nü aldı, biz de ne söz verdiysek yerine getirdik. Öyle demiyorlar mı: “Ver Coşkuyu Veeeeer.”

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI

Aziz Yıldırım 5 Aralık’ta, Kulüpler Birliği Başkanlığını bıraktım” derken önünde 25-30 mikrofon vardı. 29 Ocak’ta oy birliği ile yeniden seçildi. Açıklamaya vekilini gönderdi. Siz Aziz Yıldırım’ın neden seçildiğini biliyor musunuz? Ne enteresan, Başkan bir şey söyleyeceği zaman ulusal basınla işini görüyor. Çok şey söylemeye çalışıp hiçbir şey söylemediği zaman da FBTV’yi.

ÇİFT KUPALI ANJİYO

Çeşme’ye dönüyor, “Hayır dönmüyorum.” Delgado askıya alınıyor, “Hayır alınmıyor.” Tabata yollanıyor, “Hayır kaldı.” Thomas Doll geliyor Beşiktaş’ın başına. “Hiçbir teklif almadım.” Geçmiş olsun Mustafa Denizli, bu hayat böyle geçiyor işte. Sen yaşadığına dua et. Zira Yılmaz Vural senden önce hastanelik oldu.

SEMİH VE UĞUR BORAL

Daum bu ne yapsa yeridir. Andre Santos gelirse Uğur Boral yine kesik yer. Güiza iyileşirse Semih yine nöbete devam eder. Aksini külahıma anlatın.

MARKA RİJKAARD OLUNCA

Dos Santos’un gelişi baba Zizinho’dan çıkan izinle gerçekleşti. İzni alan Rijkaard. Tüm gelişler ona ilintili. Azıcık peşin parayı çözdüğünüz zaman marka hocanın varlığı işi bitiriyor. Ama şu Nonda’nın gönderilişine aklım ermiyor. Kewell, Baros ve Jo A.Madrid maçında oynamayacak. Oynayacak tek santrfor vardı, o da yollandı. İster misiniz Neeskens bu yaşta çıkıp oynasın!!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder