Faik Gürses Talihsizlik kuşu!
HABERİ PAYLAŞ

Talihsizlik kuşu!

Aziz Yıldırım konuştu, Türkiye ayağa kalktı. sonra Mustafa Sarp da konuştu. Çünkü o da kendini Galatasaray’ın başkanı zannetti. Mesajın gittiği yer apaçık. Galatasaray’ın ona en çok ihtiyacı olduğu zaman tribüne çıktı. Sonra dizi devam etti. Özer’in 10 santim içerden çıkarttığı top. Yan hakemin pozisyonu, Ankaragücü’nün golünün güme gitmesi, hep başkanının demecine bağlandı. Top o kadar kritik yerden çıkartıldı ki futbol öyle bir şey işte. Bazen Aziz Başkanı haklı çıkartıyor, bazen Fikret Yılmaz’ın hakkını yemeye kadar götürüyor.

Haberin Devamı

Halis Özkahya bu maça iddaa oynadı diyebilir miyiz şimdi? Ama tüm bunlar futbolumuzu bir kaosa sürüklemesi için yabancı hakeme davetiye çıkartılmasına kadar gitmez. Diyarbakırspor’lu Bassim, ilki ayakta ikincisi yerde Cenk İşler’e iki tokat attı. O yetmedi gitti Erdinç de tartakladı. Sonra Cenk ikinci sarı karttan atıldı! Yılmaz Vural’a deli diyorlar ya bu yüzden işte. Bünyamin Gezer de iyi polis ya.

Oluyor işte böyle vakalar ama, Türk hakemi yakalayamıyor. Siz teknik direktör olun ve delirmeyin bu pozisyonda. Aytekin Durmaz da, Es-Es’in bir penaltısını yedi. Şimdi hep beraber matilda deyip yabancı hakem mi getirelim? Bu ülkede yıllardır hakem hatası oluyor. Olacak ve lig sürecek. Sakın takımınızı ligden çekmeye kalkmayın, fena halde düşersiniz! Çünkü bu ülkede Beşiktaş yöneticisi iken Sedat Kesen eline sopayı alıp rahmetli hakem Macit Sarıdana’yı Mithatpaşa’nın içinde öyle bir kovaladı ki yine yabancı gelmedi.

NE YAPIYORUZ NE YAPIYORUZ YÜZÜYOS, YÜZÜYOS

Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası’nda 40 Türkiye rekoru kırıldı ama kürsüye bile çıkamadık. Cuma’yı çağırın o yüzsün. Cuma Abdi İpekçi’de, deniz her yerde.

KAZIM’A NE LAZIMDIR

Kelepçeyi kol saati olarak kullanan o. Bahise giren de o. Cafer’i çağırsak getireceği bez de temizlemez. Biraz Sayın Başkan’ı tanıyorsam, bu Kazım’ı Allah’a havale etmez. Ne yapıp yapar, sepeti koluna, doğru yoluna der kesip atar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder