Faik Gürses Üçi bir arada
HABERİ PAYLAŞ

Üçi bir arada

Vakıfbank, Güneş Sigorta, Türk Telekom. Bunlar ülkemizin en güçlü kuruluşları. Hal böyle olunca takımlarının da süper güç olması lazım. Hayır öyle değil işte. 3 yabancıları var, gerisi Türk. Takım şampiyon, Gizem Güreşen, Gözde Sonsırma ve Özge Çemberci Kırdar branşlarında Avrupa’nın en iyisi seçildi. Bilmem anlatabildim mi?

PINAR KARŞIYAKA

Soner Gezer adlı okurum yazmış. Bu bakımdan Avrupa Kupaları’ndaki tek Türk basketbol takımı olan Pınar Karşıyaka’ya bugün yapacağı çeyrek final ilk maçı için hep beraber, “KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF” çekelim.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

SAYIN BAKAN

Dolmabahçe’ye kuracağınız nükleer santral şimdiden hayırlı olsun. Çarşı’nın cumartesi akşamı ettiği hayır dualarını almışsınızdır inşallah. HAGİ Romanya pazarından aldırdığı adamlarla birlikte geriye dön marş marş... Aaa pardon, geçerken Schuster’i de bırak. Hâlâ buralarda geziyor da.

ANİMO ABİDAL

Bu pankart tüm dünyaya bir ibret vesikası olarak sunuldu. Barcelona’nın kansere yakalanan futbolcusu için, “Sağlıklı bir yaş” ifade eden iki cümlecikti. Bizde de ezeli rakipler dostlarının vefatlarıyla birlikte yürürler, ayrıldıkları zaman birbirlerine girerler.

DİKKAT BAŞKAN KONUŞUYOR

İbrahim Yazıcı anlamlı bir laf etti geçenlerde: “Bunlar Bursaspor’un şampiyonluğunu da dava ederler.” E gidişata bakılırsa başkan haklı vallahi.

İKİ ADAM

Fenerbahçe Alex’in sırtında, Trabzonspor da Alanzinho’ya binmiş gidiyor. Birinden birine bir şey olursa, iki takıma da çok şey olmuş olacak.

108. YIL

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı 2.Lig’e düştü. Daha ne yazayım?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder