Faik Gürses Yasaklar ülkesi Türkiye
HABERİ PAYLAŞ

Yasaklar ülkesi Türkiye

Sokak düğünü yasak, uçakta sigara yasak, yerde yasak, kapalı mekanda yasak, müzikhollerde müzik yasak, bağırmak yasak, eleştiri yasak, Milli Takım antrenmanı yasak, Beşiktaş idmanı yasak, Galatasaray çalışması yasak, Fenerbahçe’ye giriş yasak. Yasak oğlu yasak. Geriye ne kaldı? Gazete okumak. O da yakında gerçekleşir. Okul yıkımının serbest olduğu bir ülkede Allah rızası için camiye yardım edin.

51 YIL ÖNCEKİ FOTOĞRAF

Başkan Çetin Sümer Diyarbakırspor taraftarını anlatan bir resim gösterdi. Gerçekten şahane. Ben de bir anımı anlatayım. 1977-78 sezonu idi, Diyarbakır’da rahmetli Bora maç biterken Beşiktaş’ın beraberlik golünü attı (2-2). Takım otobüsüne binerken, (Düşünün o zamanlar Beşiktaş otobüsüne gazeteci biniyordu) cama bir iki kişi yaklaştı ellerinde portakal vardı. Bana veriyorlar zannederek uzanıp almak isterken birden bire gerilip, portakalları cama fırlattılar. Meğer soydukları kabuğun arasına taş koymuşlar. Şimdi durum şudur; Diyarbakır olaylarını kimse Galatasaray’a mal etmeye kalkmasın. Onlar açılım falan kabul etmeyen bölücü terör örgütünün sempatizanıdır.

Haberin Devamı

MÜJDE! YUNUS YILDIRIM DÖNDÜ

Ben Yunus Yıldırım, 2 Ağustos’taki Süper Kupa Finali’nde çaldığım penaltı, göstermediğim kırmızı kartlarla kupayı Beşiktaş’tan alıp, Fenerbahçe’ye verdim. MHK’nın çaktırmadan 3 hafta dinlendirmesi sonucu Sivasspor-Diyarbakırspor maçıyla yeniden düdük çalıyorum. 4’üncü şahıslara duyurulur!

HATIRLADINIZ MI YAZMIŞTIM

Su molaları veren hakemlerin keyfi tutumlarının, iftar düdüğü ile devam edebileceğini dile getirmiştim. Denizlispor-Nazilli Belediyespor arasındaki özel maçı idare eden hakem bunu da yaptı. Çünkü yardımcı hakem oruçluydu.

RODRİGO TABATA

Hiç hesapta yokken, trilyoner oldum. Aklımı kaybettim. Dünyada hiçbir akrabam yoktur. Duyurulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder