Faik Gürses Yeniköy'de şenlik var
HABERİ PAYLAŞ

Yeniköy'de şenlik var

Hiddink, Löw ve del Bosque Türkiye’ye teknik direktör olarak geldiler; arkalarına teneke bağlayıp gönderdik. Del Bosque’nin gidişi daha da hazin oldu. Çünkü dünyanın sayılı teknik adamları arasında yer alan Bosque giderken “Yeniköy kasabı” unvanını alarak göçtü İstanbul’dan. Pazar gecesi Yeniköy’de Fener alayı vardı. Kasaplar Derneği, Dünya Kupası’nı kazanan semt sakinini gıyabında andılar. Çalıştığı dükkanın önüne gelen kasaplar Bosque’yi yad ederken “Sen ne iyi pirzola keserdin. Sen ne iyi köftelik kıyma çekerdin” diyerek eski kasaplarını “En iyi et kesen teknik direktör” olarak kutladılar. İspanya’yı şampiyon yaparken kaçak et kesen Bosque’ye bu unvanı veren Nevzat Demir’in, böylece her yıl dükkanının önünde “Yeniköy kasabı” için şenlikler düzenleyeceği söylentisi iyice yayılmış durumda.

Haberin Devamı

ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ

TRT’nin yorumcuları ile evimizin içine soktuğu Dünya Kupası bitti. Geçen hafta iz bırakan bir yazı yazan yandaş medyanın kalemşorü Ömer Üründül’e sahip çıkmış. Çıkarken de İlker Yasin ile Ertem Şener’e çamur atmış. Bakın “Benim de hatalarım var” diyen Ömer, yanlışlarını kabul ederken senin bu arkadaşımız üzerindan başka meslekdaşlarımızı karalaman hoş bir yaklaşım değil. Bahsettiğin ikili hâlâ spkerlik konusunda ders veriyor. TRT’ci arkadaşlara söyle Afrika’dan dönüşte bir uğrayıversinler istersen.

YOKSA YENİ BİR SERİÇ FACİASI MI?

2 yıl önce birkaç saatliğine Beşiktaş’a gelen Sırp futbolcudan sonra Hilbert’in lisansının çıkarılmayışı Siyah- Beyazlı Külübü yeni bir rekor denemesi ile karşı karşıya bırakmış durumda. Alman oyuncu şu anda kaldığı sürece rekor Seriç’te kalacak.

NASIL ANLARSANIZ?

Bayanlar Ligi’ mi Kadınlar Ligi mi? Bazı hanımefendilere göre kadın kelimesinin kullanılmaması şeklinde görüş belirtenler ADAM değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder