Filiz Özkol 14 Şubat 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Şubat 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanın. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek güce sahipsiniz.

BOĞA: Duygularınızdaki artış yüzünden oto kontrolü elinizde tutmalısınız. Güç gösterisinde bulunabilir ve partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde karmaşa içinde olacak ama emin hareket edeceksiniz.

İKİZLER: Yakın dostlarınızdan destek görebilirsiniz. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri resmileşebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının parasından faydalanabilirsiniz. İşleriniz hızla gelişecek. Ani çıkacak masraflarınızı unutmamalısınız.

ASLAN: Gelen iş teklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız partnerinizden yardım alabilirsiniz. Duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bugün planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

BAŞAK: Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla birlikte fiziksel aktiviteler yapacağınız bir gün olacak. Birlikte daha çok vakit geçireceksiniz.

TERAZİ: Kararsızlık içindesiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz farklılaşıyor. Sizin yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizdeki kıpırtılara anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

AKREP: İş yaptığınız kişiler önemli. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça iyi işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar teklifleri değerlendirmeli. Koç’taki aşk gezegeni Venüs sizi olumlu etkiliyor.

YAY: İş yerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönem. Paraya ve lükse olan merakınız sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam kaliteniz yükseliyor. Farklı fikirler üreterek, ilginç organizasyonlar yapacak, kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler geçireceksiniz. Stresi bir kenara koymalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi iyi tutmayı başaracaksınız. Duygularınıza bazı kurallar getirmelisiniz.

BALIK: Çevreniz tarafından çok aranılan biri olacaksınız. Finans gezegeninizin size vereceği destekle para konusunda akıllıca davranacaksınız. Yeni başlangıçlar yapma fırsatı ayağınıza gelebilir, dikkat!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder