Filiz Özkol 18 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Duygularınız öne çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklar gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmayı biliyorsunuz.

BOĞA: Bağımsızlık isteğinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız yoğun. Bazen taviz vermekten korkmamalı ve olayların detayları çok önemli. İyi düşünmelisiniz.

İKİZLER. Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ön plana çıkararak herkes tarafından onaylanmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, özgürlüğünüzü koruyun. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

ASLAN: Maddi konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi sizi daha çok motive ediyor. Bugünlerde sınırlı hareket ettiğiniz zaman kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

BAŞAK: Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için çevrenizle çatışma yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var. Takıntılarınız sizi yönlendiriyor.

TERAZİ: İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı sanıp huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz.

AKREP: Çalıştığınız kişilerden çok şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmayın. Başarı sizden yana.

YAY: Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen kişilerdensiniz. Sürpriz aşklar için özel bir gün.

OĞLAK: Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Şansınız fazla.

Haberin Devamı

KOVA: Sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor ama çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken toplumsal ilişkilerde etkili oluyorsunuz.

BALIK: Maddi konularda sezgisel yeteneğiniz çok güçlü. Bu durum bazı ideallerinizi ortaya çıkarırken sizi de farklı kılıyor. Maddi konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder