Filiz Özkol 21 Eylül 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Eylül 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş ilişkilerinizi dingin tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Burcunuzda geri giden Jüpiter, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak, çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak.

BOĞA: Bugün duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı, biraz da karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Uranüs sosyal hayatınıza hareket kazandırıyor.

İKİZLER: Merkür iletişim konusunda size zorluklar verebilir. Dikkatli olmak zorundasınız. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Ani fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bilinçaltınız oldukça yoğun seyrediyor. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

ASLAN: Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacaksınız.

BAŞAK: Ay’ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına birçok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve sizi etkileyecek olanların fikirlerini benimseyeceksiniz.

TERAZİ: Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerini yola çıkmadan önce düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Karşıt evinizdeki Retro Jüpiter’in size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

AKREP: Ay, toplumsal evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Oldukça iddialısınız.

YAY: Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, çevrenizin, üzerinizdeki gücü biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. Rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve planlı bir şekilde sürdürmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

KOVA: Gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi.

BALIK: Güneş karşıt evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlamak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gelgitler sizin için hoş olmuyor. Temponuzda yavaşlamalara neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder