Filiz Özkol 26 Ocak 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Ocak 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Yanınızda çalışan kişilere soğuk davranacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız her zamanki gibi duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın. Farklı davranışlar size yakışmıyor.

BOĞA: Öfkenizi denetim altında tutmalısınız. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz. Planlı şekilde davranarak istediğinizi elde edeceksiniz. Başarıyı çeken bir tarafınız var.

İKİZLER: Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gün. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini hissettiğiniz zaman iş başarınız artıyor. İletişim ortamı sağlamaya çalışıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilikler sizi bekliyor ve partnerinizin istekleri önde olacak. Sosyal tarafınızı ortaya çıkaran çalışmalar size olumlu bir motivasyon sağlıyor.

ASLAN: Maddi konularda alacağınız desteğin büyük kısmını ilişkilerinizde yarattığınız başarılara borçlusunuz. Ben merkezci kişiliğinizin altında yatan yardımsever yapınızı kimse inkar etmiyor. Takdir görüyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve karşılaştığınız engeller karşısında sinirli olacaksınız. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememelisiniz.

TERAZİ: Düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bilinçaltınız yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Acele etmemeli ve olayları sıra ile çözümlemelisiniz. Kendinizi dağıtmamalısınız.

AKREP: Sosyal aktivite konusunda başarınız tartışılmaz. Bugünlerde, birçok arkadaşınızın katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unuttunuz.

YAY: Kuşkucu tavırlarınız var. Kendinizi haklı çıkarmak adına birçok neden buluyorsunuz. Çevrenizden çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

OĞLAK: Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğinizde kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

BALIK: Partnerinizle olan ilişkinizde karşıt düşünceler içinde olmanız ve birbirinizin fikirlerine karşı çıkmanız yüzünden ortak karar almakta zorlanabilirsiniz. Sezgilerinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder