Filiz Özkol 28 Eylül 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Eylül 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Yaptığınız işin karşılığını almak ve hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsanız egonuzu öne çıkarmanız gerekiyor.

BOĞA: Maddi konuda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkıp kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Yaşamınızı sorguluyorsunuz.

İKİZLER: Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmalısınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın çevrenin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Ama düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Egonuz yüksek.

ASLAN: Bugün daha hareketli olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız var. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Çevrenize güvenmek yerine, onları sınamalısınız.

BAŞAK: Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlamamalısınız. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak çözüm bulacaksınız. Düşünceleriniz yoğun.

TERAZİ: Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

AKREP: Yaşamı akışı içinde değerlendirmeyi öğrenin. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluk yaşamanıza neden olacak. Muhalif tavırlar içine girmeyin.

YAY: Yalnız kaldığınızda daha verimli olduğunuz halde kalabalıktan kopamıyorsunuz. Bugün, Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle olan ilişkinize olumlu yansıyor. Karamsar olmamalısınız.

OĞLAK: Güvensizliğinizi yendiğinizde daha başarılı oluyorsunuz. Çevrenin etkilerinden uzak kalmaya çalışın. Kendi bildiğiniz gibi yaşamak istiyor ve sevdiğiniz kişinin kendisini ifade etmesine izin vermiyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta; sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmak olmalı.

BALIK: Yaşam kalitenizi artırmak için yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder