Filiz Özkol 28 Mayıs 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

28 Mayıs 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için gereken tüm şartlara sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak, istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı daha da perçinleyeceksiniz.

BOĞA: İş birliğine önem vermeniz gerektiğini siz de fark ediyor ve bugün, daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize özgün bir stil geliştirmekten yanasınız.

İKİZLER: Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için, uygun ve olumlu bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesur bir şekilde olaylara sarılıyorsunuz. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu olacaktır.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz. Partnerinizin iş ilişkilerine destek vermeniz ve denetlemeniz gerekebilir.

ASLAN: Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz, unutmayın.

BAŞAK: Yakın geçmişinizdeki olaylar, istemeseniz de aşkınıza pürüzler veriyor. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli, araştırmalı fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

TERAZİ: Bugün görüşeceğiniz kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Bu işin uzmanı olsanız bile alçak gönüllü davranmak size kazandıracaktır. Bilmediğiniz konulara daha yumuşak bir tavırla yaklaşmalısınız.

AKREP: Kararlarınızı kendi başınıza vermekten hoşlandığınız için, deneyimleriniz önem kazanıyor. Birlikte olduğunuz kişilere görüşlerinizi belirtmeden önce, temkinli bir şekilde yaklaşmalısınız. Gizemli bir hava estiriyorsunuz.

YAY: Partnerinizle ilişkilerinizde, farklı durumlar söz konusu olacak. Onun sizinle konuşmayı denemesi, fikir ayrılıklarınızı gündeme getirecektir. Bugün, tüm ayrıntıları gündeme gelecektir. Önemli fırsatlar lehinize gelişiyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: İletişim konularına yönetici bir ruhla yaklaşmanız; olaylara hakim olmanızı sağlarken, mantıklı ve duyarlı yaklaşımlarınız olumlu hedefleri de beraberinde getiriyor. Bugün, çeşitli kaynakların gündeme gelmesi söz konusu.

KOVA: İsteklerinizde artış, sizi mantıklı hareket etmeye zorluyor. Duygularınızda ısrarcı davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmelerin, coşkularının artmasına neden olurken, kendinizi yeniliyorsunuz.

BALIK: Maddi konulara yaklaşımınız, kişisel olayların karmaşası içinde gelişiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayacak olaylardan uzaklaşmak isteseniz de gerçekler sizi üzebiliyor. Sıkı çalışmanız bünyenizde enerji düşüklüğüne neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder