Filiz Özkol 29 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

29 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranış şekillerinden anlamlar çıkarmanız mümkün.

BOĞA: Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için, çevrenizden takdir alıyorsunuz. Ailenizle ilgili yapıcı davranışlar sergilemenize rağmen, yorgunsunuz.

İKİZLER: Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Egonuzun yüksek olduğu bir gün.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağınız bugün de olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz. Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Sabırlı olun.

ASLAN: Duygularınızı açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel, bu yönde ilerliyorsunuz.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı ve renkli fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

TERAZİ: İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

AKREP: Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz.

YAY: Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri birtakım destekleri, kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyeceksiniz. Olumlu düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz. Yakın çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

KOVA: Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, gücünüzü ortaya koymak adına detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı atmalısınız.

BALIK: Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecektir. Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, birçok paylaşımlarınız söz konusu olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder