Gani Yıldız Döviz işini çözdüm!
HABERİ PAYLAŞ

Döviz işini çözdüm!

“Döviz” kelimesinin nereden geldiğini keşfettim: İniş ve çıkışlarıyla vatandaşı âdeta DÖVen ve onda kalıcı İZler bırakan yabancı para birimlerine döviz denir.

Milletçe pire için yorgan değil, orman yakan bir hâlimiz var sanki!

Serinlemek için buzluğu dondurmayla doldurduk. Saatlerce sürecek elektrik kesintisini hesap edemeyince stoğu eritmemek için stoğu hızla erittik…

İtalya’nın Sardinya Adası’nda, bir şişe plaj kumu çalan turiste 1000 Euro ceza kesilmiş. Bizde şişeye koyacak temiz kum bulana 1000 Euro ödül verilmeli!

Haberin Devamı

Yeni projeler İstanbul’a yüz binlerce insan çeker çekmesine de, bu yorgun şehir onları çekebilir mi, emin değilim…

Otomobilin geleceği elektrikteymiş. Güzel, bizim eve elektriğin saat kaçta geleceği bilgisi nerede ve kimde acaba?

Dünyanın en sağlıklı kentleri sıralamasında İstanbul sondan ikinciymiş. Biliyorum, kendimi kandırıyorum ama kulağa en sağlıksız kentler listesinde baştan ikinci olmaktan daha iyi geliyor!

“Sağa dönüşte yayaya yol ver” tabelasını okuyup kendilerine emredildiğini düşünen sürücülerin, “Vermiyorum işte, ne yapacaksın?!” diyerek gaza bastıklarından şüpheleniyorum…

Yepyeni bir ameliyatsız yüz germe tekniği: Yaz sıcağıyla çalıştırılan klimanın ürünü bol sıfırlı elektrik faturasına günde 3 defa bakmak.

“Film gibi polis operasyonu” klişesine çok gülüyorum. Tamam, film gibi ama tür de önemli; komedi mi yoksa gerçek bir polisiye-macera mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder